• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimize taktıgımız şirin lakaplar

nerden dilime dolandıysa hacı diyorum bu aralar:1ninca:

biliyorum hoş değil ama atamadım dilimden bi türlü:sinifsinif:

ben ona pastam, kedim, bocegim, dondurmam, baligim, hayatim, bivim, kuzum, bebegim derim,
o da bana muzum, kedim, bebegim, firfirim, pisim, hayatim, yavrum, kelebegim, vanilyam der.
tabi eskiden kullanip simdi zaman asimina ugramis hitaplar da var =) ama genellikle hayvanlar ve tatlilar aleminden seciyoruz lakaplari

Son düzenleme:
değişik olarak; memleketinden dolayı ayucuğum derim bazen =)
o da sağolsun askere gitmeden önce bana kocaman bi ayıcık hediye etmişti
ben yokken buna sarıl diye eşek........
o da bana şirinem der :asigim:

oooo neler yookk kiikaydirigubbakcemile3 birbirimize karşılıklı olarak balım,tatlım,aşkuşum,ballı bademim,minik kuzum,tospam,gedüm,şekerparem,profiterolüm(artık o sıra canımız ne tatlı çektiyse o:)aşkuşum,sarı civcivim, ve şuan aklıma gelmeyen bilumum salak saçma ama benim bayıldığım terimler kaydirigubbakcemile3:asigim::kedi: ahandaaa lugatımıza eklenen son sıfat minik baykuşum:roflol:

Ben O'na ; Yavru,evimin direğğğ gozümün bebeğğğ,datlum gıymatlım,bebeeem çiçeeeem böceeem,canım birtanem,aşkım,öküzüm ve bilimum türkçeyi katleden abuk sabuk ama ağzım da sevgiye dönüşen cümleler...opuyorumnanaktan
O ise ; yalnıca yavru der.Kızınca da Leyla,Makbule bide gundır der Öküz işte....

Ben: Uykucu şirinim, kocişiim, donsuz p*c , Herifiim, balıım, horlayan öküzüm diyoruım :64:
o: Goca kafaa, tosun, karıcıım, sorunlu askm vs diyo cok war daha aklıma gelmiyo:64:

Farklı olaraktan,
Ben: eşek
O: sıpa ve keçi
bu ve benzeri bilimum hayvan isimleri(bu kısım şaka :90: )
Ne kadar ormantiğiz.:52:

Back
X