- 12 Ocak 2022
- 6
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi Ceydanur16
Sevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey olur evet.Sevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Hamilesiniz ama bebeği doğurmayacaksınız, başka yollardan çıkacakSevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Bk yolundan ahhahahahhahaHamilesiniz ama bebeği doğurmayacaksınız, başka yollardan çıkacak![]()
Bizim bir akraba vardı, eltisi buna diyormuş sen yanlıs yoldan ilişkiye girdiğin için olmuyor. Biz analdan yapıyoruz boyuna çocuğum oluyor diyormuş ahskkdfjjdkdkflfG.tünden hamile kalanı da ilk defa burda duydum![]()
Yaaa ama bunu nasıl yazarım derken senin yazmış olmanHamilesiniz ama bebeği doğurmayacaksınız, başka yollardan çıkacak![]()
O zaman buruna da sokabilselerdi 'hık demis burnundan düşmüş' derdik. TühYaaa ama bunu nasıl yazarım derken senin yazmış olmananası doğurmamış
mış ifadesi gerçek mi oluyor
![]()
Sığsa ona da sokarlardıO zaman buruna da sokabilselerdi 'hık demis burnundan düşmüş' derdik. Tüh
Gaylarin gözü yaşlıG.tünden hamile kalanı da ilk defa burda duydum![]()
Konu sahibi bişi de bu şekilde hamile kalınmaz ama bunu bile bilmiyorsan kaç yaşındasınSevgilimle anal ilişki yaşadım içime boşalmadı sizce bişey olur mu adetimde 2 gün gecikti cevaplarsanız sevinirimmmm
Ne bekliyorsunuz? İlişki yaşamayı biliyor ama arkadan bir şey olur mu diyorDalga geçmek için mi geldiniz?