Sevgilimle ara verdik bana doner mi ?

Beni ozler mi kaç gün içerisinde arar?

• Anında cevap

OY: 4 100,0%
  • Anında cevap

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4
ara verelim diyen erkeğe nasıl güveneceksiniz ki tekrar?
erkek kaybetmekten korkmuyor ve ara verelim, ayrılalım vs diyorsa artık ondan hayır gelmez.
bence umut edip beklemeyin boşuna
Öyle mi diyorsunuz çok üzülüyorum gurur yaptım mesaj da atamıyorum bitti mi diye

Bence 2-3 hafta bekleyin sessiz sessiz sonra bir mesaj atarsiniz tabi o süre icinde kendisi de özleyip dönmezse.Birakin özlesin sizi döner o:KK49:

Bence 2-3 hafta bekleyin sessiz sessiz sonra bir mesaj atarsiniz tabi o süre icinde kendisi de özleyip dönmezse.Birakin özlesin sizi döner o:KK49:
Valla yüzümü güldüren tek yorum sizin yorumunuz oldu o kadar iyi geldi ki çok teşekkür ederim , gerçekten döner mi dersiniz internette çok araştırdım iki hafta hiçbir şey yazmayın mutlaka döner yazıyor doğru mu acaba ? Daha bir hafta öncesine kadar bana ciceklerle gelen , insanlara aramızdaki sorunları belli etmemeye çalışan insan beni bir anda gözden çıkarabilir mi

Merhaba arkadaşlar 7 aylık bir iliskim vardı. Aynı iş yerinde görev yapiyorduk. Başlarda erkek arkadaşım bana karşı çok ilgiliydi her şey çok güzel gidiyordu. 3 ayligina farklı şehirlerde yaşadık yaz tatilinde. Uzakta pek ilgilenmedi çok fazla arayıp sormadı ya da aradı bana yetmedi diyelim ciddi bir adım da atmadi.ben bu yüzden çok problem çıkardım sürekli ayrılalım dedim hatta ssygimi kaybettim ona ragmen bir türlü bırakmak istemedi. Ayrılmak istemiyorum dedi. Yanıma falan da geldi ama ben o uzaklıkta yasadigimiz olaylardan o kadar etkilendim ki bunu görev yaptığımız aynı şehre gidince de devam ettirdim sürekli sorun çıkardim ve bu tavirlarim yüzünden soğudu haklı olarak. Gün geçtikçe daha az ilgilenmeye kendini çekmeye başladı. Ben aksine daha da istedm evlilik konusunda da kaçamak davranıyordu bigün çok sikistirdim dedi ki ilidkimizde bi son görmüyorum sen sürekli sorun çıkarıyorsun dedi. Ben yine kavga çıkardım ayrılalım dedim. Tamam dedi cok şaşırdım ilk kez ayrılalım dedi normalde hiç istemezdi evlilige karar veremiyorum aslında bu ilişkide haklı olan sensin yapmam gerekenleri yapmıyorum ben sanırım heyecanimi kaybettim biraz düşüneyim ara verelim sana tekrar geleceksem tam gelmeliyim dedi senin gibi bir kizi bulamamben sorumsuz davranıyorum haklısın dedi sizce beni ozleyip tekrar beni arar mi ?
Arasa ne olacak ki
Anlaşamıyorsunuz

Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.:KK36:

Dönse de bundan sana hayır gelmez bacım zira %90 ihtimal yazıldığı başka bir hatun falan var o hatun da buna karşılık verir gibi olmuş, seni yedekte tutuyor. O hatunla olmazsa sana yanlamaya başlar. Yerinde olsaydım tekmeyi basardım ama pek basacak gibi durmuyorsun. Hayırlısı.

Dönse de bundan sana hayır gelmez bacım zira %90 ihtimal yazıldığı başka bir hatun falan var o hatun da buna karşılık verir gibi olmuş, seni yedekte tutuyor. O hatunla olmazsa sana yanlamaya başlar. Yerinde olsaydım tekmeyi basardım ama pek basacak gibi durmuyorsun. Hayırlısı.
Ya belki de öyle değildir ben ona güveniyorum başkasına yazmaz hayatında biri varken , bunu benim duyacagimi bilir

Ya belki de öyle değildir ben ona güveniyorum başkasına yazmaz hayatında biri varken , bunu benim duyacagimi bilir

Ara vermek diye bir şey olamaz ilişkide devre arası mı veriyorsunuz? Bir ilişki mutluysa sürer, mutsuzsa biter. Çevremde ara veren insanların hep yeni ilişkilere başladığını gördüm, çünkü ara vermek denen olayın amacı "Tamamen ayrılmayalım nolur nolmaz birini bulmasın işler yolunda gitmezse nasılsa beni bekleyen birisi var ooo relax". Amacım sizi üzmek değil bu arada boşa umutlandırmamak.

Yani anladığım kadarıyla birazcık fazla sınırları zorlamışsınız sonuçta o da bi insan ve bi erkek türü fazla bir şey beklemeyin :) sanki o dile getirdiklerini hatalıyım tarzı konuşmalarını sizin farkına varmanızı istemiş gibi geldi bana...belkide sizi kendinden mahrum ederek kıymetini bilmenizi sağlamaya çalışıyordur kendi yöntemide budur ama karşısına alıp güzel bi dille anlatabilirdi de... Gerçekten seviyorsa elbette geri dönecektir :)

Ilk arayan siz olursanız direk kaybesersiniz.
Dönmesini istiyorsanız o arayana kadar kesinlikle iletişim kurmayın. Bir hafta içerisinde dönmezse birdaha donecegini sanmıyorum. En azından bir hafta dişinizi sıkıp aramayin.
Bir de 7 ay evlilik baskısına baslamak için erken bence. Evlilik baskısı beni bile defalarca kaçırdı karsimdakinden ki ben kadınım, erkek için daha sıkıntılı olsa gerek.

Back
X