- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.316
- 113
- 34
- Konu Sahibi Eylulll1739
Sanırım burdakı cogumuz boyleLisedeki erkek arkadasima ara verelim artik yapamiyorum dediğimin uzerinden 10 yil gecti. Simdi ben evli o evlidusun gerisini.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım burdakı cogumuz boyleLisedeki erkek arkadasima ara verelim artik yapamiyorum dediğimin uzerinden 10 yil gecti. Simdi ben evli o evlidusun gerisini.
Öyle mi diyorsunuz çok üzülüyorum gurur yaptım mesaj da atamıyorum bitti mi diyeara verelim diyen erkeğe nasıl güveneceksiniz ki tekrar?
erkek kaybetmekten korkmuyor ve ara verelim, ayrılalım vs diyorsa artık ondan hayır gelmez.
bence umut edip beklemeyin boşuna
Valla yüzümü güldüren tek yorum sizin yorumunuz oldu o kadar iyi geldi ki çok teşekkür ederim , gerçekten döner mi dersiniz internette çok araştırdım iki hafta hiçbir şey yazmayın mutlaka döner yazıyor doğru mu acaba ? Daha bir hafta öncesine kadar bana ciceklerle gelen , insanlara aramızdaki sorunları belli etmemeye çalışan insan beni bir anda gözden çıkarabilir miBence 2-3 hafta bekleyin sessiz sessiz sonra bir mesaj atarsiniz tabi o süre icinde kendisi de özleyip dönmezse.Birakin özlesin sizi döner o![]()
Arasa ne olacak kiMerhaba arkadaşlar 7 aylık bir iliskim vardı. Aynı iş yerinde görev yapiyorduk. Başlarda erkek arkadaşım bana karşı çok ilgiliydi her şey çok güzel gidiyordu. 3 ayligina farklı şehirlerde yaşadık yaz tatilinde. Uzakta pek ilgilenmedi çok fazla arayıp sormadı ya da aradı bana yetmedi diyelim ciddi bir adım da atmadi.ben bu yüzden çok problem çıkardım sürekli ayrılalım dedim hatta ssygimi kaybettim ona ragmen bir türlü bırakmak istemedi. Ayrılmak istemiyorum dedi. Yanıma falan da geldi ama ben o uzaklıkta yasadigimiz olaylardan o kadar etkilendim ki bunu görev yaptığımız aynı şehre gidince de devam ettirdim sürekli sorun çıkardim ve bu tavirlarim yüzünden soğudu haklı olarak. Gün geçtikçe daha az ilgilenmeye kendini çekmeye başladı. Ben aksine daha da istedm evlilik konusunda da kaçamak davranıyordu bigün çok sikistirdim dedi ki ilidkimizde bi son görmüyorum sen sürekli sorun çıkarıyorsun dedi. Ben yine kavga çıkardım ayrılalım dedim. Tamam dedi cok şaşırdım ilk kez ayrılalım dedi normalde hiç istemezdi evlilige karar veremiyorum aslında bu ilişkide haklı olan sensin yapmam gerekenleri yapmıyorum ben sanırım heyecanimi kaybettim biraz düşüneyim ara verelim sana tekrar geleceksem tam gelmeliyim dedi senin gibi bir kizi bulamamben sorumsuz davranıyorum haklısın dedi sizce beni ozleyip tekrar beni arar mi ?
Dönersem degiscem olması gerektiği gibi olcak dedi o yüzden , yanı o sorumlu davranirsa ben sorun cikarmamArasa ne olacak ki
Anlaşamıyorsunuz
Tamam bekleyeceğim çalışacağım en azındanCikaramaz birden hayatindan yeter ki siz birsey yapmayin bekleyin gelir o
Aslında ayrılalım dememin sebebi aklını basina toplamazsan sürekli ayrılmak isterimdi ama ne o aklını başına topladı ne de ben ayrilabildim.Her seyde ayrilalim demissin ayrilinca da arar mi diyorsun derdin ne kuzum senin
Ya belki de öyle değildir ben ona güveniyorum başkasına yazmaz hayatında biri varken , bunu benim duyacagimi bilirDönse de bundan sana hayır gelmez bacım zira %90 ihtimal yazıldığı başka bir hatun falan var o hatun da buna karşılık verir gibi olmuş, seni yedekte tutuyor. O hatunla olmazsa sana yanlamaya başlar. Yerinde olsaydım tekmeyi basardım ama pek basacak gibi durmuyorsun. Hayırlısı.
Ya belki de öyle değildir ben ona güveniyorum başkasına yazmaz hayatında biri varken , bunu benim duyacagimi bilir