- 9 Haziran 2016
- 26
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi melekcendik
Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle Haziran 2010 dan beri çıkıyoruz. Lise yıllarından beri beraberiz birçok kavgamız oldu ama hiç ayrılmamıştık. Son bir sene ilişkimiz tamamen değişti. Ağzımıza almadığımız ayrılık kelimesi artık her cümlemizde. Söyle anlatıyım. 2015 yılında bir arkadaşının aklına uyup hesabını kullandırmoş ve kızlarla konuşmuş. Bana yeminler etti bn isteyerek yapmadım hayır diyemediğim için kullanmasına izin verdim kendi yazıyor fakat arkadaşı adına. Bana byle dedi. Yeminler etti ben isteyerek hiç birşeu yapmadım dye. Bir senedir ilişkimiz sallantıdaydı. Haliyle güvenim kırıldı. Bu sene suan askerde sevgilim. Ve. Böyle bir olay 2013 yılında da yaşanmış sosyal hesaplardan konuşulmuş. Gençlik yıllarım arkadaşlarıma birşey diyemedim uymamam gerekirdi haklısın diyor yeminler etti küçük kuzeninin üstüne. Brz vicdanlı çocuktur bilerek küçük çocuğun üstğne ettirdim senin vebalini taşır dedim tamam dedi. Şimdi askere geri döndü ve ayrıldık. Güven inanç olmadığı için bir gelecek göremiyoruz Ama birbirimizi çok seviyoruz. Napmamoz gerk o askerde ben. Burda. Altı yıllık ilişkimiz. Yardım edin.