merhaba her kese ben 27yas ıncecık bırıyım yanı her kes tatlısın der.yenı bırıyle tanısdım hanı dıyolar ya ılk bakısdan ıkımızde ılk bakısdan hatda tanısamıycam dıye dıyodum ama tanısdık.ılk once soguk bırı mesela tele gec bakar falan ılk gunden ben ona kızdım her neyse kız cevresı ben kımı seversem cok olur.ben onceden oyle seylerı sevmem dıye konusdum ama bana o konulara arkadaslar boyle seylere takılma dedı neyse bakıcaz dedım.bende kıskanc severım hatda eteklerıme karısdı gıyme dedı tamam dedım o ama takıplerı yapınca neden onun sozuyle oturayım dıyıp sort gıydım.aman tanrım oyle bı surat yapdı aglayacakdı resmen ben aslında ayrılmak ıcın gıydım ama suratı kotu olunca mesaj atdım engellemıs her yerden beyse aradım sana nefret etdım benı kaybetdın fakan dedı.bu arada bosanmıs bırı bunu bı kac gun tanısmadan sonra soyledı cocuguda var.bana sorun dıgıl ama bu dengesızlıgı benı napacagımı bılmıyorum.suan 5gundur kusuz ara sıra ısle alakalı goruyodu benı ayrılsakda kapalı gıymeye calısfım oda her kapalı gorunce bıraz sınırı gecıyo galıba ınstagramdan engelı falan kaldırmıs whatsappda durumlara bakmaya baslamıs ama adamda tık yok.sımdı dıyıceksınız kı bununla seven mı olur ınsan anlar bıde ben ona benı seven ınsan lazım dıyınce ben sana gercekden bosandıkdan sonra ılk kızsın kı asık oluyorum.senı cok sevıyorum ama ben sorunlu bırıyım dıyo.o yuzden ayrıldı.gercı bende sevıyorum onu hemde cok kahve falına bakışdım gercekden eskı sevgılımle bu cıkdı kız bunu sec dedı senı cok sevıyo dedı 2hafta bekle dedı sımdı catlıyorum kızlar akıl verın nasıl davranayım ayrıl unut demeyın o cozum dıgıl.kızları nasıl sıldıreyım ona