Sevgilimle aramız soğuyor sanki, ne yapmalıyım :(

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Çok derdim var çokk..
İlişkimiz 2 yıla dayanıyor çok iyiydik hersey çok güzeldi çok sıkıntılar atlattık birlikte. İkimiz farklı sehirlerdeyiz aslında aynı memleketteniz ama işi nedeniyle yakın bir şehirde yasamak zorunda. Bu sıralar oldukca soğuk ve kısa konuşuyoruz sanki eski heyecan yok artık öyle üzülüyorumki birşey dediğimde bana neden böyle sorular sorup duruyorsun birşeyim yok sen böyle sorunca kendimi hastalıklı biri olarak görüyorum sanki sürekli sinirliymişim gibi diyip duruyor böyle olunca kendisiyle konusamıyorumda bu konuda. Nişan takmak istiyoruz ama benim babama söylemem şuan için imkansız çok zor bir insan inanın n yapacağımı şaşırmış durumdayım sevdiğim iki insan arasında kaldım bir tarafta babam bir tarafta sevgilim.. n yapmalıyım bana yol gösterin n olur ?

Babam cok zor insan demissiniz emin olun bizim ailelermzde zor. Kimse istekle vermez kizini. Ilk once babaniza soylemekle baslayabilirsiniz tabi evlenicek yasa geldiyseniz. Ikincisi baska yere tasinmis isten dolayi ordan biriyle konusuyo olmasin bu konuda guveniyomusun

Daha sevgilinden emin degilken babana acilmak neden?
Eger ortada bi sorun yoksa burya konu acmazdin diye dusunuyorum.
Insan sevildigini hissetmeli herseye ragmen. Evlilik yolu oyun yolu degilki yari yolda ben vazgectim diye bilesin.

Babana söyleyemediğin için tavır yapıyordur sana belki. Beklemekten sıkılmış olabilir.

Bende uzak iliski yasamistim zaman zaman oluyo boyle donemler gelip gevici seyler. Sadece tavsiye arkadaslariniz falan yada herhangi biri sordugunda cok iyiyiz boyleyiz soyleyiz deme hemencik nazar deger valla. Ben simdi bi felak bi nas bide ayetel kursi okuyorum sizin icin. Cok usteleme neden boylesin soylesin diye. Hep icinde suphe olucak ama yansitma. Soguk giderken sen neselendir ortami. Yada bi derdin oldugunda eminim yaninda olucaktir

Bende uzak iliski yasamistim zaman zaman oluyo boyle donemler gelip gevici seyler. Sadece tavsiye arkadaslariniz falan yada herhangi biri sordugunda cok iyiyiz boyleyiz soyleyiz deme hemencik nazar deger valla. Ben simdi bi felak bi nas bide ayetel kursi okuyorum sizin icin. Cok usteleme neden boylesin soylesin diye. Hep icinde suphe olucak ama yansitma. Soguk giderken sen neselendir ortami. Yada bi derdin oldugunda eminim yaninda olucaktir
ayy çok teşekkür ederim :) haklısınız yansıtmamak gerek

Back
X