Sevgilimle aramızda geçenler normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merve Deren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
1
-3
6
25
Merhabalar sevgilim ile bir yıldır ilişkimiz var. Benim üniversitemin farklı şehirde olması nedeniyle çoğu zaman aynı şehirde yaşamıyoruz. Sevgilim aşırı kıskanç ve korumacı bir yapıya sahiptir. Kampüse her derse gittiğimde mutlaka derse gidene kadar, ders molalarında ve ders bitince eve gelene kadar beni arar. Çoğu zaman ben dersteyken fotoğraf ister yanımda birisinin oturup oturmadığına ve derste olduğuma dair. WhatsApp da da birlikte profil fotoğrafımızı koyup herkese açık yapmıştık ve devamlı olarak her gün ailesinden kontrol ediyor profil fotoğrafımızın herkese açık olup olmadığını. Ayrıca ben pek arkadaşlarımla görüşmem ancak her görüştüğümde (kendi cinsiyetimden arkadaşlarım) yarım saatte bir arayıp kontrol ediyor beni ve mutlaka masanın fotoğrafını istiyor arkadaşlarım gözükecek şekilde. Onlarla çok nadir olarak telefonda konuşsam bile bunu pek hoş karşılamıyor sanki telefonda konuşurken yanlış bir şey yapmışım gibi sorgulamalar yapıyor. En son olay da dün yaşandı. Dün kendisi beni aradığında annem ile wp aracılığıyla görüntülü olarak konuştuğumu söyledim ancak bana inanmayıp ss istedi. SS i atmama rağmen yine bana inanmayıp defalarca kez arayıp annemin yanında da beni zor duruma soktu. Ben kendisine geçmiş zamanlarda da hiçbir şey yapmamama rağmen bana hiç güvenmiyor sürekli olarak bu hareketleri sergiliyor sizce bu durum normal mi ve benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Hala normal mi diye mi soruyorsunuz pes dogrusu. Boyle manyak hasta ruhlu biri sizide hasta eder bir sure sonra acaba yanlis birsey mi yaptim diye her hareketinizi korkarak yapmaya baslarsiniz. Bir an once kurtulun bu iliskiden. Ayrildiktan sonra gercekten rahatlicaksiniz neden bu zamana kadar cekmisim ki diyeceksiniz. Ve gercekten normal bir iliski yasadiginizda bunun nasil sacma birsey oldugunu anlayacaksiniz.

Bu kadar mı canınız değersiz ya? Sana annen baban bu kadar karıştı mı?

Bu yaşa getirmişler üniversiteye göndermişler. Demek ki güvenmişler sana. Niye bir işin gücün olsun diye, elin adamının komplekslerini çek, kendini iyi hissetsin yetersizliklerini saklasın diye mi?

Bu adam senin çalışmana meslek sahibi olmana izin verecek mi sanıyorsun? Alıp seni bir eve kapatır, telefonunu alır, kimseyle görüştürmek konuşturtmaz. İki de çocuk yaparsın o eve kapanırsın, yapayalnız kalırsın. Kıskançlıklarıyla bezdirir, belki şiddet uygular, daha da tatmin olmazsa ikna edemezsen çeker vurur belki.

Garantisi var mı hayatının? Hiç mi duymuyoruz böyle hikayeler? Hiç mi haber okumuyorsun? Lütfen sosyal deney falan olun.

Sonuna kadar okumadım bile. Okurken daraldım. Böyle bir şey normal değil değil değil. Yıl kaç olmuş açın artık gözünüzü ya. Yani şunlar normal olabilir mi? Cezaevinden izinli çıkanlar bile bu kadar kontrol edilmiyordur

Kaç, kurtar kendini. Sakin aşk sevgi vs diye saçmalama. Böyle bir insan sevilmez, sevilmemeli. Yazık etme kendine.

Gelecek planların arasında bir kadın cinayetine kurban gitmek varsa dogru yoldasın, mukemmel bi seçim sevgilin

Hayır normal değil yerinde olsam çoktan bıkıp terslemeye başlamıştım ama hala açıklama yapıp kendini ispat etmeye çalışıyorsun. Sonu yok bunun psikolojik bir sıkıntısı olabilir erkek arkadaşının. Geçmişte aldatılmış travma yaşamıştır belki ondan böyle davranıyordur ama bunu çözebilecek kişi sen değilsin. Ayrılmalısın.

Evlenirsen hayatının hatasını yaparsın kapi dışarı çıkartmaz seni. Kendini seviyorsan ayrıl heryerden engelle

Yaşadıklarınızın bir tanesi bile normal değil.
Adam paranoyak. Şu an çıktığınız zamanlarda darlıyor, yakında evde bile olsanız "Sen benden habersiz çıktın" diye hayal görmeye başlayacak. Gerisi şiddet ve daha korkunç kısıtlamalar. Herşeyine okey çekmişsiniz, ne dese boyun eğmişsiniz. Adam sizin sevgiliniz mi yoksa sahibiniz mi ona karar verin önce.
Köle misiniz siz?

Şimdi kendi yazdığın msjı sanki başkasının başına gelmişcesine okuyorsun. Hala fikirlerin normal mı bunlar diye sorgu aşamasındaysa yanlış anlama ama durum kötü acilen kendin için yardım almalısın. Bu durumun normal olduğunu sorgulaman bile çok yanlış. Üniversiteli genç bir kızsın kendine layık gördüğün ilişki bu olmamalı. Tam hayatını yaşayacağın en güzel zamanlarında psikolojısi bozuk bir erkekle zaman kaybetmemelisin

şu muameleyi ananız babanız yapsa ortalığı ayağa kaldırırsınız ama elin sümüklü oğlu yapınca çıtınız çıkmaz..
Allah akıl fikir versin. bu yaşlarda benim de sevgilim vardı, kısa kollu giymeyeceksin dedi diye terk ettim hödüğü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…