Sevgilimle aramizdaki sogukluk

Cartedor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.941
2.668
333
Kizlar, sevgilimle yaklasik iki senedir birlikteyiz, ayni siniftayiz. Ikimizde 20 yasindayiz. Birbirimizi okulda goruyoruz sadece, okul disi cok nadiren gorusuoruz. Annem biliyo ve okulda gorusuosunuz disarda gorusmeyin diyo. Zaten fazla zamanda yok dersten falan, bide part time calisiyo. Bizim aramiza bi sogukluk girdi, hergun okulda gorustumuzden kaynaklandigini dusunuyorum. Konusamiyoruz hic, derste dersi dinliyoruz sadece yemek arasi iste vaktimuz oluyo. Benimle hic ilgilenmiosun diyo, cok kiskanc birisi herseyi kiskanir. Bu yuzden cok tartistik. Eskisi gibi olmak istiyorum, okula gittigim icin sevinmek falan. Bu aramizdaki sogukluk ( tartisma yuzunden birazda) gitsin istiyorum. Sizce neler yapabiliriz bu durumu duzeltmek icin. Ikimizde cok umutsuzluga kapildik, mutsuzuz. Seni mutlu edemiyorum diyo, naparsam yapim olmuyo diyo. . Yardim edin kizlar bu monotonluktan nasil kurtuluruz

eskisi gibi olmak; okula gittiğin için sevinmek istiyormuşsun. bu cümleyi kurduğuna göre sende bişiyler eksilmiş soğumuşsun canım. zaten soğuduğun biriyle yaşadığın ilişkiyi aktifleştirmeye çalışmak gereksiz. hayırlısı olsun

Cok seviyorum ama, onduz yapamam. Surekli tartisimiz icin oluyo, bilmiyorum ya

Aslında şikayetçi olan karşı taraf gibi.ilgilenmiyorsun diyen o çünkü.Acaba senin sevgin mi azaldı? Ne üzerine tartışma çıkıyor anlamadım neyi kıskanıyor ki?
Siniftaki herkesi kiskanir mesela, cok konusmami istemez. Hic ilgilenmiyosun diyo ama dersi dinliyorum, onada soyluorum dersi dinle diye. Baskasi bisey sorunca cevap veriosun guluosun ama diyo. Daha bi ay oncesine kadar cok mutluydum okula giderken falan. Simdi hep okulda gorustumzden falan mi bilmiorum, mutlu deilim

Sendeki heyecan bitmiş gibi geldi bana ama neden bu kadar kavga ediyorsunuz her gün görüşmüyor musunuz.

Cok birlikte olmakta bence ciftler arasi sorun yaratabiliyor.Belkide gercekten soguk davraniyorsunuz ona karsi ama farkinda degilsiniz.Bir dusunun bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…