• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle ayri iken baska biriyle konusmus

TUZAYYY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
18
1
36
İstanbul
Sevgilimle 3 ay kus kaldk ottan bir mevzuydu barıstigimizda yemin etti kimseyle gorusmedim diye icimden gelmedi dedi ben cok guveniyodum ona bugun ogrendim biriyle konusmus
simdi napmalym beni aldatms saylyomu ne yapcami bilmiyorum lutfen bi akl verin

Aldatmis sayiliyor mu ne demek basbayagi aldatmis ayrica yalan soylemis ayrilmalsiin bence

Sevgilimle 3 ay kus kaldk ottan bir mevzuydu barıstigimizda yemin etti kimseyle gorusmedim diye icimden gelmedi dedi ben cok guveniyodum ona bugun ogrendim biriyle konusmus
simdi napmalym beni aldatms saylyomu ne yapcami bilmiyorum lutfen bi akl verin

normalde ayrıyken biriyle görüşmesi normal ama kalkıp bu konuda görüşmedim diye yalan atması ve yemin etmesi düşündürücü

Yalan söylediği için aldatmış sayılıyor bana göre.
Ayrıca dürüst biri olmadığını ve sıkışınca rahatlıkla yalana başvurduğunu gösterir.
Şimdi kararı sen ver.

Telefon dökümlerine mi bakıyorsunuz birbirinizin??? Sizi aldatmış mı aldatmamış mı belki herkesin bakış açısına göre değişir ama, siz birbirinize güvenmiyorsunuz, güvensiz ortamda sevgi olmaz, hele ki özel alanlara tecavüz varsa saygı da olmaz. Aldatma durumundan değil ama, güvensizlikten zaten çoktan ayrılmış olmanız gerekirdi.

Telefon dokumlerinden ogrendim obenimkine bakyo sk sk bende bakym dedim sonuc bu
hele bu yazdignizdan sonra tereddut etmeden ayrilin.
Iliskiniz ciddiye binerse evlilik mahkumiyete doner...

"Sık sık dokumlerime bakiyor" ne demek?
Babaniz yapsa kiyamet kopar...

Kimseye de benzer seylere birdaha izin vermeyin, sınırlarini bilsinler.

ayrı kaldığınız üç ay içinde barışma girişimleri oldu mu?
üç ayın sonunda nasıl barıştınız?

Siz ayrıyken yaptığı şey aldatma sayılmaz.
Barışacağınızı bilemez çünkü.
Ama yapmadım diye yalan söylemesi aldatma.

3 aylık sürede ne çabuk birini bulmuş da görüşmeye başlamış..

ayrı olduğunuz için başkasıyla görüşebilir elbet..
ama yalan söylemesi hoş değil :KK12:

1 . yalanci
2. Terbiyesiz
Bence dokume bakmak ne tamam bakilirda aik sik ne demek ayip ya ileride mahkum eder sizi iyice

tamamen kopmuş bir ilişkiyse yeni bir başlangıca yönelmesi normal karşılanabilir,
ancak süreç içerisinde medcezirler yaşanmış, onarılmaya çalışılmışsa ilişkiniz aldatmadır.

yalnız barıştığınıza göre tamamen silmemiş kimse kimseyi

her iki alternatifte de yalan söylemiş oluyor

Ayrı olduğunuz için aldatmış olmaz ancak şimdi size yalan söyleyince aldatmış sayılır. Doğruyu söyleyeydi iyiydi.

Ayrıldığınız süreçte başkası ile görüştüğü için aldatma olarak bakmayın olaya. Değil çünkü.

Ama dürüst davranıp, sizinle paylaşmadığı için yalancı ve korkakmış.

Ayrıca telefon dökümlerinize bakacak kadar da özel hayata saygısız ve size güvenmiyor.

Yerinizde olsam, başka biriyle görüşmüş diye değil, diğer nedenlerden dolayı ayrılırdım.

Back
X