Sevgilimle ayrı şehirlerde olduğumuz için

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
kızlar sevgilimle ayrı şehirlerde olduğumuz için onunla sürekli mesajlaşıp ya da telefonla konuşmak yerine online oyunlar falan oynamak istiyorum birlikte farklı vakit geçirelim istiyorum çünkü çok görüşemiyoruz.önerebileceğimiz bir oyun varmı face üzerinden olan oyunlarda olabilir

kızlar sevgilimle ayrı şehirlerde olduğumuz için onunla sürekli mesajlaşıp ya da telefonla konuşmak yerine online oyunlar falan oynamak istiyorum birlikte farklı vakit geçirelim istiyorum çünkü çok görüşemiyoruz.önerebileceğimiz bir oyun varmı face üzerinden olan oyunlarda olabilir

Trivia crack, kelimelik gibi oyunlar karşılıklı oynanıyor. Bilgi yarışması ve kelime bulmaca oyunlarını seviyorsanız bunlar seçenek olabilir akıllı telefon oyunları belki biliyorsunuzdur zaten.
Aklıma oyun gelmedi ama biz fırsat buldukça birkaç dizi takip ediyoruz, ikimizin de sevebileceği türden bir dizi bulduk (ki bu düşündüğümden daha zor oldu ama başardım) mümkün olduğunca aynı bölümleri yakın zamanlarda izlemeye çalışıyoruz ve bölüm bittiğinde dizi hakkında konuşuyoruz.

Clash of kings ben esimle oynuyorum çok zevkli ve çekişmeli oluyor strateji oyunu ilk başlarda belki sarmaz ama oyunu öğrenmeye başladığınızda hoşunuza gider hatta bizim ittifaka alabilirim sizi :KK70:

Trivia crack, kelimelik gibi oyunlar karşılıklı oynanıyor. Bilgi yarışması ve kelime bulmaca oyunlarını seviyorsanız bunlar seçenek olabilir akıllı telefon oyunları belki biliyorsunuzdur zaten.
Aklıma oyun gelmedi ama biz fırsat buldukça birkaç dizi takip ediyoruz, ikimizin de sevebileceği türden bir dizi bulduk (ki bu düşündüğümden daha zor oldu ama başardım) mümkün olduğunca aynı bölümleri yakın zamanlarda izlemeye çalışıyoruz ve bölüm bittiğinde dizi hakkında konuşuyoruz.
Çok teşekkür ederim canım önerebiliceğin karışılklı oynana trivia hariç bir bilgi yarışması varmı acaba.dizi işi yaş biraz çünkü

Clash of kings ben esimle oynuyorum çok zevkli ve çekişmeli oluyor strateji oyunu ilk başlarda belki sarmaz ama oyunu öğrenmeye başladığınızda hoşunuza gider hatta bizim ittifaka alabilirim sizi :KK70:
Faceden oynanan bir oyunmu.yalnız mesela biz oyuna girdiğimizde birlikte etkileşim halinde olabiliceğimiz bir oyun istiyoruz öyle bir şey mi.hahahaha olabilir :D

Bende sevgilimden uzagim su an.. o bana sarki gonderir ayni anda dinleriz.. yada bir tv programina bakar, bende acarim ayni programi beraber bakariz.. yorum yaparizz.. mesafelerde cok zor yaaa..

Faceden oynanan bir oyunmu.yalnız mesela biz oyuna girdiğimizde birlikte etkileşim halinde olabiliceğimiz bir oyun istiyoruz öyle bir şey mi.hahahaha olabilir :KK70:
Androidten oynanan bir oyun aynen dediğiniz gibi fazlasıyla etkileşim halinde olabilirsiniz :)

Biz skype yapıyoruz akşamları film dizi de izliyoruz karşılıklı oyun da oynuyoruz internetten bişeyler de araştırıyoruz tavsiye ederim :))

Bir de es zamanli film izlemek gayet hos olabiliyor:)

Back
X