Sevgilimle ayrıldık..

Nisays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
46
0
0
İstanbul
Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık,ortada hiçbir neden yokken. Ve 1 ay sonra askere gidicek,çok seviyorum ve onunda beni sevdiğine inanıyorum,ama dayanamıyorum.Bi kere daha aynı şey oldu ve ben gururumu hiçe sayıp aramıştım.Ama bu sefer onun beni araması gerektiğini düşünüyorum,o yüzden aramıyorum.Ama yüreğimede söz geçiremiyorum,çok zor tutuyorum kendimi.Acaba gitmeden beni görürmü ? O gelmezse ben gidicem,çok kötü durumdayım,psikolojimide etkiledi.Napıcam,napmalıyım Lütfen yardımcı olun

ayrılan taraf hanginizdi? bence o aramalı askere gidecek olan o. hem daha bir ay varmıs belkide o arar. eger ararsa bilki zaten degecek bi insandır ve seviyordur cünkü askere gidiyormus her erkek askere giderken sevdigi insanıda düsünür.eger aramazsa zaten degmemistir aramak istersen hoscakal amaclı arayabilirsin ama tekrar brlesmek gibi düsüncen varsa ilk adım ondan gelmeli bence

Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık,ortada hiçbir neden yokken.... Bi kere daha aynı şey oldu ve ben gururumu hiçe sayıp aramıştım.

Ortada hiçbir neden yokken ayrılabiliyorsanız, daha evvelki ayrılıkta da siz aradıysanız onu hazıra alıştırırsınız... Nasıl olsa arayı buluyorsunuz diye en ufak kızgınlıkta, aklına estiğinde ayrılır ve sizden bir adım bekler... Ona bu kozu vermeyin...

"Onun da beni sevdiğinden eminim" demişsiniz... Madem gerçekten sevildiğinizden, sorunlara beraber göğüs gerebileceğinizden ve sizi kaybetmek istemediğinden bu kadar eminsiniz, bekleyin... Askere gidiyor diye ekstra anlayış göstermeye kalkar, o sizinle konuşmadan gitmekte sakınca görmezken iletişim kurmaya uğraşırsanız askerlik boyunca ve bundan sonra daima "sabır taşı" olmanız gerekir... Onu kaybetmekten korktuğunuz kadar o da korkmalı... Sizin çaba harcadığınız kadar o da özveride bulunmalı... Bu ilişki böyle biterse bu sadece sizin canınızı yakmamalı...

Bir anlık sinirle ''bitti'' dedim.1-2 gün aramız soğuktu.2 gün sonra bana msj attı,''tamam bırakıyorum,ama beni arama'' dedi.Bir kere daha aynı şey yaşandı dedim ya,ayrılmayı o istemişti.Herşeyi bir kenara bırakıp sevgimin peşinden gitmiştim.Ben ''beni arama'' demesini hazmedemiyorum.Ve benim elim her defasında telefona gidiyorsa,sırf bu kelimeyi hatırladıkça ''hayır'' deyip vazgeçiyorum.Galiba siz haklısınız :44: Tşk ederim yardımınız için,çok sağolun.

sabret şuan benim yaptığım gibi.. sabret ve gör neler olacak.. ve herşeyin hayırlısını iste. aramazsada seni zor ama onu unutmaya çalış ne demek bi görsün beni arama demenin nasıl bi duygu olduğunu..

sabret şuan benim yaptığım gibi.. sabret ve gör neler olacak.. ve herşeyin hayırlısını iste. aramazsada seni zor ama onu unutmaya çalış ne demek bi görsün beni arama demenin nasıl bi duygu olduğunu..

Sabrediyorum.Hem beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır değil mi? Hiç moralimide bozmuyorum O duyguyu tadıcak ve tıpış gelicek.. desteğin için çok sağol

bozma tabiki gelmezsede keyfi bilir kendi kaybeder işimize gücümüze bakalım bacım

Sabrediyorum.Hem beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır değil mi? Hiç moralimide bozmuyorum O duyguyu tadıcak ve tıpış gelicek.. desteğin için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…