• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle beni ayırmaya çalışan biriyle karşı karşıyayım

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Arkadaslar cok önemlı bı sorunum var..Sevgilimle beni ayırmaya calısan ve bunun için sevgilimin annesi dahil herkesı kullanarak elınden gelenı ardına koymayan bi şahsiyetle karsı karsıyayım..Kadın hayatımızı alt üst etti bulsam bi kasık suda boğacam o derece yani..Bu kadın sevgilimin kuzeni oluyo sürekli eve girip cıkar.

Asıl meseleye gelecek olursak : dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!
Ben tabı burda ağlama krızlerıne girdim sinirimden! Gecenin bı yarısı nerden gectı o telefon senin elıne de actın aklıma cok kötü seyler gelıyor!
Arıyorum hala da kapalı telefon.. Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo..

Kadın gece onlarda kalmıs olsa sevgilim uyurken telefonu acmıs olma ıhtımalı bı haylı yuksek! Sankı geceyı bırlıkte gecırmıs gibi göstermek istiyo ben de arayınca elıne bulunmaz fırsat gectı belkı de!

Çok zor durumdayım napıcam bılmıyorum sağlıklı düsünemıyorum telefonu acınca avazım cıktığı kadar bağırmak gelıyo içimden gerçeği nasıl öğrenicem ben:((

Dısardan nasıl gözüküyo bu durum nasıl bı tepki versem doğru olur?

sekerparem neden gece`nin 2 sinde aradiginda karsina cikan bayanla dürüstce konusup sevgilini telefona istemedin?
Neyden korktunda hemen telefonu kapadin?
Yasin kac bilmiyorum ama insanlarin yüzüne söyle ne diyeceksen arkasindan afra tafralar yapmakla birsey elde edemezsin.
Anladigim kadariyla daha cok kücüksün, ögreneceginden eminim, dürüst ol kendine ve etrafina..
Bu arada sevgilinde olsa gece 2 de kimse rahatsiz edilmez aslina, herseyin bir adabi var, abartidan kacin lütfen.

O saatte ortalık karıssın istemedım bu yüzden kapattım kımseden korktuğumdan cekındığımden falan değil 20 yasındayım yasıma göre gayet de olgunum yanlıs anlama ıhtımalım yüksek olduğu ıcın öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedım bu mu cocukca davranmanın adı?

Gayet de acık sözlüyümdür düşmanımda olsa düsüncemı net ve kesın söylerım..
Sevgilim o saatte calısıyodu normalde işte olduğunu düsünerek aradım evde olsa aksam 6 dahı olsa aramam zaten !

Evet gerçekten neden teli kapadın ki?? Ben şahsen sevgilimi arıyor olsam bir başkası çıksa sevgilimle konuşmadan teli asla kapamazdım.

Sonuçta sen kadın berabermişiz izlenimi vermek istiyor diyrosun ozman illaki telde sevgilinin sesini duyman gerekirdi..

Zaten sonra o şokla ben naptım dedım!
Hemen tekrar aradım 5-6 kez..Her seferınde telefon mesgule verıldı.. Sonra da tamamen kapatıldı bu saat oldu hala kapalı!

Görüsmüyorum yanı ortada aile yok pek bi annesı var baska kımsesı yok...Annesını de doldurusa getiriyo bu kadın o da saf anlamıyo benı kötü gösterdı hep saman altından su yürüttü.. Annesıyle tanısmadık hıc basta benı ıstemedı sımdı istiyo gibi gözüküyomus ama bana hıc ınandırıcı gelmıyo huylu huyundan vazgecmez hele kı yaslı bı ınsansa..Anlıcanız pek ıyı kaynana örneklerınden değildir kendısı..

Görüsmüyorum yanı ortada aile yok pek bi annesı var baska kımsesı yok...Annesını de doldurusa getiriyo bu kadın o da saf anlamıyo benı kötü gösterdı hep saman altından su yürüttü.. Annesıyle tanısmadık hıc basta benı ıstemedı sımdı istiyo gibi gözüküyomus ama bana hıc ınandırıcı gelmıyo huylu huyundan vazgecmez hele kı yaslı bı ınsansa..Anlıcanız pek ıyı kaynana örneklerınden değildir kendısı..

canım bence yapabileceğin tek şey annesiyle tanışıp senin o evin gelini olacağını göstermen annesiyle arayı güzel tutman.. telefonu da büyük ihtimal o kapatmıştır sevgilinde hala uyuduğu için açamamıştır

Bılmıyorum ya umarım öyle olur nefes almakta bıle zorlanıyorum su an.. Stresten elım ayağım uyustu resmen.. Böyle tarıf edılecek gibi değil ruh halım..

sevgilinle en son nezaman görüşmüştünüz biraz değişik bir soru ama idare et. yani işte olup olmadıgı hakkında sana birşey söylememiş.

Bence sevgilinle konuş o zaman nasıl davranman gerektiğini anlarsın .
Kuzen falan da bir yere kadar şu yaptığına bak kızın
Ne insanlar var ya sen yine iyi davranmışsın ben olsam ortalığı birbirine katardım :41:

Telefonu kapatmamış olmanı tercih ederdim bende...Keşke telefona sevgilini isteseydin kapatmak yerine...Bir de aklıma takılan konu teyzesine anne diye hitap ediyormuş karşı taraftaki bayan siz kayınvalide ile görüşmüyorsunuz kızla da görüşmeyeceğinize göre bu bilgiyi size sevgiliniz mi verdi...O yaptıysa ayıp etmiş bana kalırsa...Böyle birisi olsaydı ben sanırım karşıma alır konuşur sevgilimle ciddi olduğumuzu boşuna umutlanmamasını üzerine basa basa tekrarlardım...Sevgilinizin sizi aldattığını düşünmüyorum öyle bir durumda kıza baktırtmazdı telefonu...İşten geç gelmişse sabah hala uyuyordur siz aradığınızda...Umarım ulaşmışınızdır...

Evet kızlar sonunda konustuk.. O sırada uyuyormus telefonu oturma odasında unutmus bu gerizekalıda onlardaymıs fırsattan istifade bakmıs telefona.. Ben bağırıp çağırırken afalladı benım telefonu actığından haberım bıle yok dedi! Açıkcası ben su an ortada resmıyet olmadığından kayınvalıdeden cekınıyorum yoksa o telefonu bırak kapatmayı ağzıma gelenıde sayardım!!!

Ama yettı artık canıma bugün cok fena azarladım sahip cık telefonuna gezmesın orda burda dedim! Bir daha da o kadınla ne sebeple olursa olsun görüsmiceksin eve de gelmıcek cok zorunlu bısey de olursa haberım olucak yoksa sonu fena olucak dedim! Ya benım onla ne işim olur ona mı kaldım ben dedı:D

Yeter ya benım sevgilimken telefonu bendeyse olurda bırı ararsa saygısızlıktır diye ben acmam telefonunu gelınce söylerım arayan olduğunu..
Kadındakı yüzsüzlük diz boyu sen kım oluyosun da elın adamının telefonunu acıyosun! Ama Allahı'ma havale ettım o bılır yapıcanı..

benim anlamadığım bu kadın eşinin kuzeni. kız kendi kuzenine mi aşık? eğer öyle ise senin kayınvaliden yani onun teyzesi bu kadar yakın bir akraba evliliği ister mi? yeğenini gelin mi istiyor acaba?

yani demek istediğim belki sevgilinin kuzeni sadece sana gıcıktır... aşık falan değildir. öyle ya da böyle. eğer evlilik düşünüyorsan sakin ve akıllı davranmalısın. kuzeni ile ömür boyu karşı karşıya geleceksin. kızla otur konuş derim....

Back
X