Sevgilimle beni ayırmaya çalışan biriyle karşı karşıyayım

Bu telefon orneginden baska sizi ayirmaya calismasina ornek var mi? Belki de iyi niyetiyle acmistir telefonu gecenin 2 sinde gelen bi telefon onemli olsa gerrek diye dusunmustur. sonra ilk actiginda konusmayan biri, defalarca arayinca belki ne yapacagini bilemeyip kapadi telefonu. Normalde iyimser bi insan degilim ama yalnizca buysa yaptigi belki o kadar abartilcak biseyi yoktur. Teyzesine anne demesi evet biraz sacma. Bu durumu duzeltmek istiyorsaniz, takacaksiniz yuzugu herkes yerini bilecek.

Bu ılk vukuatı değil bu konuda sabıkalı daha öncede yaptı bazı seyler ayrıca sevgilime değil ama baska bı akrabasına ıtıraf etmıs zaten duygularını...Yanı ıyı nıyetlı olması gibi bisey söz konusu olamaz..Ki bırbırımızı ne kadar sevdiğimizi benım sevgilimle bırlıkte olmak ıcın ne kadar mücadele verdiğimi kolay kolay vazgecmıcemı adı gıbı bılıyor! Onu elde edemeyınce benım uzerımden oynamaya basladı...Sevgilim evı terkettı bı dönem annesı karsı cıkıyo dıye bu o dönemde ortalığı bos bulup kaynanaya iyice işledı benım kötü gelın ımajını...!!!!
benı arayıp hakaret etmeler falan var bunun öncesınde! Yüz yüze gelmedık ama bırbırımızı öyle böyle bu mesele üzerınden iyi tanıdık!

Kayınvalıdemde duygularını cok yakın bı zamanda öğrenmıs kesınlıkle aklından bıle gecırmesın olmaz o iş demıs! Yanı onu gelını yapmak gıbı bı nıyetı yok ama bunları bılmeden önce cok severmıs kımı kımsesı yok dıye acımıs buna pek ses etmemıs bılmezden gelmıs..Tabı bunlar sevgılımın anlattıkları..Eskisi kadar sık görüsmüyomus öğrendiğinden berı..Ben kayınvalıdeme de pek güvenmıyorum bana karsı ıyı nıyet konusunda orası muallaktta . Gelecekte ne olur bılınmez aramız..

He bı de evlendığımızde karsı karsıya gelmemız gibi bisey söz konusu dahı olamaz bırak kapıma gelmeyı semtımden gecirtmem onu evımız ona cok yakın olucak evlendığımızde sık sık karsılasma riski var o yüzden ikimizde orda oturmak istemıyoruz baska bı semtten ev tutucaz benden uzak Allaha yakın olsun!!!

sekerparem neden gece`nin 2 sinde aradiginda karsina cikan bayanla dürüstce konusup sevgilini telefona istemedin?
Neyden korktunda hemen telefonu kapadin?
Yasin kac bilmiyorum ama insanlarin yüzüne söyle ne diyeceksen arkasindan afra tafralar yapmakla birsey elde edemezsin.
Anladigim kadariyla daha cok kücüksün, ögreneceginden eminim, dürüst ol kendine ve etrafina..
Bu arada sevgilinde olsa gece 2 de kimse rahatsiz edilmez aslina, herseyin bir adabi var, abartidan kacin lütfen.

siz 50 yaşındasınız galiba .:27: siz anlattıklarını değilde konu sahibni eleştirmişssiniz.komik :) kimsenin gece sevgilisini araması abartı olmaz .geç uyuyan biridir bilemessin bu 1 .dürstlükle ne alakası var bu olayın bu 2.afra tafra lafı da yanlış bi kelime burda cocuguna öğrencine kardeşinle konuşmuosun bu 3 .neden telefonu kapattıgını sormadan böyle yazma bu 4

sekerparem neden gece`nin 2 sinde aradiginda karsina cikan bayanla dürüstce konusup sevgilini telefona istemedin?
Neyden korktunda hemen telefonu kapadin?
Yasin kac bilmiyorum ama insanlarin yüzüne söyle ne diyeceksen arkasindan afra tafralar yapmakla birsey elde edemezsin.
Anladigim kadariyla daha cok kücüksün, ögreneceginden eminim, dürüst ol kendine ve etrafina..
Bu arada sevgilinde olsa gece 2 de kimse rahatsiz edilmez aslina, herseyin bir adabi var, abartidan kacin lütfen.

orda çağdaş yaşamı seviyorum yazmışsın ama hiç de çağdaş birisi değilsin... telefonu kapatmış olması onaylamadığım birşey fakat sebebini sormak yerine neden hemen oturup da yargılıyorsun?? kimse kimsenin arkadasından afra tafra yapmıyor... arkadan konuşmaksa eğer bu sen neden enişten hakkında konu açıyorsun?? yaptığımı yapma dediğimi yap mantığı mı yoksa??? Allah 'ım ya şu insanlara akıl sır erdiremiyorum bazennn... Sevgiliyi aranacak saat kuralları diye bir konu açarsan senden akıl alırım sanırım önbilgin var(!) hayret birşey insan sevgilinisi istediği saatte arayamicaksa kimi arasın.. böyle düz mantık mı olur... Enine boyuna incelemeden konuşmak çok mu büyük için hanımefendiiiii??????????!!!!!

Güzelim telefonu kapatmakla hata etmişsin,herneyse olmuş bikere ama birdaha bu şekilde davranma derim.Çünkü o senin sevgilin ve bi yabancı çıkıyor üstelik senin sevmediğin bir insan cevap veriyor.Konuyu büyütmek veya tartışmamak için bunu yaptım diyebilirsin ancak karşıdaki insanda senin sevdiğin insan tabikide sorucaksın ve gerekirse konuyu büyüteceksin normal bi saatte açılmış telefon değil bu.Şuanda durum nasıl peki sevgilinle konuştun mu bu durumu nediyor?

bigün çık karşısına al façasını aşağıya da görsün bi...ne büyük bir rezilliktir ya bu ne demek sevenleri ayırmak..ben olsam dayanamazdım heralde..çok sabırlısın...

Aaahhhhhhh aaaaahhhhh ne desem bos, yasayin ve görün.
Herkes hak ettigi yerdedir bu hayatta.

Şu an ıyıyız bı daha adımını dahı atmıcak o sizin eve dedim tavrımı koydum sabır sabır bı yere kadar bende de kalmadı artık..Normalde cok sabırlı bı ınsanım doğrudur ama onun ıstediği benı mutsuz huzursuz etmek ! Onun yüzünden kavgayı büyütürsem emelıne ulasmıs olur yapmak ıstediğide bu zaten...
Sevgilim de ne dicek haklı olduğumu o da biliyo savunma falan yapmadı zaten kuzu gibi dinledı :D
tamam hayatım haklısın merak etme gerekenı yapıcam bin tane gönlüm olsa birini vermem ona dert etme hic dedı..

Valla sekerim hic gucenme ama sevgilinin kuzeninin onlarin evine girmesini hic bir sekilde engelleyemezsin.
Benim nisanlim halamin oglundan nefret eder, hatta bu yaz dugunu oldu. Nisanlimin 6ci hissi kuvvetlidir,
dugunden sonra halamin oglu bana benimde onlarla balayina gelmemi teklif etti, ben tabi hayir dedim,
esinin boyle birseyden hoslanmayacagini dedim, ertesi gun eside beni davet etti,
tabi nisanlimin bundan haberi yok duysa cildirir zaten, ama halamin oglunun bizim eve gelmesini istesede engelleyemez.
Ne kadar ondan nefret etsede, evlendikden sonra o bizim evimize adimini bile atamicak felan diyo,
bende benim icin onemli degilde evli o, bana ilgisi olsaydi evlenmezdi felan dedim (ben nisanlanmadan evlendi cunku).
Herneyse, sevgilinin sevgisinden emin isen, hiic dert etme..

Valla öyle bi engellerimki...Su an belkı engelleyemem ama evlenınce giremez benım evıme.. Çünkü annesı babası hayatta değilmiş yalnız yasayan kadın..Onlar hayatta olsa onlarla bırlıkte girip cıkma ihtimali olabılırdı ama o da yok..Ayrıca bız resmen iki ayrı düsmanız utanmadan benım evıme mı gelıcek hangi yüzle bi de..Valla bır gün öyle bisey söz konusu olursa kayınvalıdeme de söylerim istemıyorum bunu evımde diye bu konuda bana o da hak verır az cok dıye dusunuyorum..

Kızlar cok fenayım cıkmaza girdim çıkamıyorum hıc böle çaresız hissetmedim kendımı..
.Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!

Yalnız arayan oydu bu kez gecende ben aramıstım ya..
Sakın kapatma konusucaz senle dedı!Söyle dinliyorum dedim..
Basladı hakaret etmeye sen benım canımı yaktın bende senınkını yakıcam yaptığın yanına kalmıcak senden intikamımı alıcam dedı.
(Ailemden gizli yaptığım bi iş var sevgilimle resmı evraklarla alakalı ama suc teskıl edıcek bisey değil ona yardım ettim yanlıs anlasılmasın)
Ve bunu bılıyo adresımı öğrenmiş aileme anlatmakla tehdit etti gelicem evine süründürcem ikinizide diyo..Elinden gelenı ardına koyma dedım..Bana bak benım kafamı bozma ben sınır hastasıyım ılaclarla ayakta duruyorum o sevdiğin şahsı uyku ılacı verır kıtır kıtır keserım dedi!!! Sonrada dıyo uğrasamam ben sizle ya bana erkekmı yok elımı sallasam ellisi üniversıte mezunu insanım dedi dengesızmı şuursuzmu ne anlamadım..Ama benle urasmadan rahat durmucak o belli nasıl kurtulucam ben bundan ya:S:S

Ben ayrılmam dedıkce bu üstüme gelıyo iyice azıttı yıne gelmış eve kayınvalıdede bu işin içinde sankı hatta emın gibiyim yoksa o ses tonuyla onların evınde konuscakda kaynanada duymucak ???

Şimdi ne tavır takınayıp bılemedım cok gergınım öle böle değil bu yaptığı resmen sorumsuzluk ya...!

Bu tarz konulara normalde yazmayı sevmiyorum, tatsız bir çok olay geçtiği için başımızdan.. Ancak senin durumunu biraz vahim gördüm..
Ben üzüldüm açıkçası... Yazdıkların arasında çelişkiler olmasaydı eğer, erkek arkadaşının belki de dürüst olabileceğine de inanabilirdim.. Ama sen biraz da çarpıtma yöntemiyle haklı görünmek istiyorsun.. Çünkü duygularının çok hassas olduğu bir yaştasın... Ve belki de bu senin ilk aşkın...
Kalabalık bir sülalem ve kız kuzenlerimden örülü bir ordu var.. Nedense birinin başına sürekli bu tarz olaylar geldiği halde hala akıllanamadı.. Kader mi demeli bilmiyorum..
Ama hep aynı sonuca vardı, işittiği tüm o gerçeksi yalanlar... Adamlar boşanmadı.. birinin hasta eşi, gayet sağlıklı çıktı.. Öteki evini ayırmıştı güya, meğer bu hiç olmamıştı.. Bir diğeri zaten boşanma aşamasındaydı, ama sonradan eşi ikinci kez doğum yaptı.. Sonuç hep hüsran ve gencecik gözlerde sürekli göz yaşı olarak kaldı.. Yara da açtı.. Geçmiyor mu? açıkçası belki biraz geçiyordur, bilemiyorum.. ama güvensizlik de oluşturuyor.. yarın bir gün sen de evleneceksin.. Ne yazık ki bu adamla değil...
Birlikte bakalım şimdi yazdıklarına.. nasılsa, haklı bir yanını görecek kişiyi aramak için buraya geleceksin.. Umarım bunu da okursun, zira işe gitmem gerekirken yazmak istedim.. Üzüldüm çünkü..

dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!
Ben tabı burda ağlama krızlerıne girdim sinirimden! Gecenin bı yarısı nerden gectı o telefon senin elıne de actın aklıma cok kötü seyler gelıyor!
Arıyorum hala da kapalı telefon.. Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo.
Kadın gece onlarda kalmıs olsa sevgilim uyurken telefonu acmıs olma ıhtımalı bı haylı yuksek!

Bir kere cep telefonu çok kişiseldir.. Özellikle sevgilisi olan bay/bayan telefonunu sürekli yanında taşır.. Hatta belki başına yakın bir yerde, çalarsa duymak için... Misal, telefon bir şekilde bu bayanın eline geçti.. ki gene imkansız görünüyor, zira muhafazar olan erkek arkadaşın, rahatsız olduğu bu kuzen evinde kalırken mutlaka kaldığı odanın kapısını kapatır.. hatta tokalaşmayacak kadar muhafazakar bir insan, kapıyı bile kilitler.. ama bunu yapmadı varsayalım.. bir şekilde telefon bu bayanın eline geçti.. Telefonu "Efendim" diye açması bana garip geldi.. doğal bir reaksiyon bu.. yani bunu daha önce yapmış ve hatta o telefonu ara ara kullanıyor gibi de geldi.. Yani benim kendi eşimle aramda ki o samimiyet bu bayanda da var.. Yoksa bile telefonun çalışına uyanmayan erkek arkadaşından önce telefonu alıp dışarıya kaçsa bile "Efendim" reaksiyonu ile telefonu açmaz.. Numaranız kayıtlı değilse.. bu olabilir...

Sevgilim o saatte calısıyodu normalde işte olduğunu düsünerek aradım evde olsa aksam 6 dahı olsa aramam zaten !

Neden aramazsınız peki? Normalde, ve normal olan o saatte.. "Evde olsa akşam 6 dahi olsa aramam zaten" cümlesi, sizin bir şeye tepki koyduğunuzu gösteriyor.. Bir maniniz var.. Sadece işte iken arıyorsunuz.. Bunun bize söylemediğiniz bir nedeni olmalı...

Zaten sonra o şokla ben naptım dedım!
Hemen tekrar aradım 5-6 kez..Her seferınde telefon mesgule verıldı.. Sonra da tamamen kapatıldı bu saat oldu hala kapalı!

Gizlice alınmış bir telefonun başka biri tarafından kapatılması... ve uzun bir süre kapalı olması.. Sevgilisi olan bir adamın, uykunun hafiflediği aralarda, siz aradınız mı diye kontrol etmesi gerekirdi telefonu.. Ah sahi.. siz evdeyken aramıyordunuz sevgilinizi...

Kızlar cok fenayım cıkmaza girdim çıkamıyorum hıc böle çaresız hissetmedim kendımı..
.Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!
Ben ayrılmam dedıkce bu üstüme gelıyo iyice azıttı yıne gelmış eve kayınvalıdede bu işin içinde sankı hatta emın gibiyim yoksa o ses tonuyla onların evınde konuscakda kaynanada duymucak ??? Şimdi ne tavır takınayıp bılemedım cok gergınım öle böle değil bu yaptığı resmen sorumsuzluk ya...!

Çıkmaza girmek.. Sevgilinize neden bu yaptığını söylemiyorsunuz, sizi tehdit ettiğini falan.. Kuzeninin önünü alabilir elbette, değil mi..
Dahası... Sevgilinizin telefonu ne çok ortalıkta dolanıyor.. Onun telefonundan ne çok arayabiliyor sizi böyle teklifsizce...
Kime güveneceğinizi şaşırmışsınız.. Bence en son güveneceğiniz kişi sevgiliniz..
Ben sizin yerinizde olsam Teyze ile konuşurdum.. Kayınvalide dediğiniz annesi ile.. Bir de doğruyu o anlatsın.. Herkesten bir dinleyiverin...
Yanlış olan bir şeyler var bu işte.. ve siz fazla iyi niyetlisiniz...
Şunu doğru düzgün anlatabilseniz... Açık açık.. neden evlenildiğini de söyleyerek...
Size doğru yolu bazen sertçe de gösterebilecek çok fazla arkadaş olacaktır bu forumda...
Ama bir karar verin... Doğruyu duymak için hazır mısınız?

Umarım çok fazla üzülmezsiniz...
En yakın zamanda hayırlısı olsun sizin için...

Bu tip etik olmayan,toplumca ahlak dışı olarak nitelenen,yasak aşklar,üçüncü kişiler içerikli konular tarafsız gözlemlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.
Forumda bu tür konular açmak yasaktır,bilginize.

Son düzenleme:
Back
X