- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi prensestaci
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu . . .
Offf bu da mı hayal cıktı :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum bunu gösteriyorOfff bu da mı hayal cıktı :S
Offf bu da mı hayal cıktı :S
Durum bunu gösteriyor![]()
Off kızlar siz anlamıyorsunuz kesin arkadaşıyla ortak kullanıyordur o cümleyi yazanda odur..Hiç anlamıyorsunuz ya![]()
Off kızlar siz anlamıyorsunuz kesin arkadaşıyla ortak kullanıyordur o cümleyi yazanda odur..Hiç anlamıyorsunuz ya
Kadın ölür ve cehennemin kapıları açılır, şeytan ceketini ilikler ve ' Hoşgeldin Üstadım ' der![]()
RooSe;
Imzana inanamadim:)))
Cok güldüm Allah iyiligi versin:)))))
Ben bu ve bunun gibi durumlar icin genel olarak yorum yapmak istiyorum.
Insan önce nasil yasayacaginin, ne istediginin, cevresinin neleri kaldirabileceginin, kendisinin neleri kaldirabileceginin farkinda olmali.
Sonrada yasamini buna göre sekillendirmeli.
Siz bir erkekle birlikle oluyorsaniz, o kisinin sizinle iliskiye girdigi gecenin sabahinda da, 3 gün sonrada, 5 gün sonrada yani istedigi an cekip gidecegini bilmelisiniz.
Bunun bilincinde olarak iliskiye girmelisiniz.
Evlilik akdi ile, imza ile birlesen insanlar bile ayrilabiliyorken.
Siz " bu adam beni istedigi an terkedebilir, peki ben böyle bir duruma hazir miyim, kaldirabilir miyim, ailem hazir mi, kaldirabilirler mi" diye düsünmeden bir iliskiye asla adim atmamalisiniz.
Bir insan yarini düsünmeden yasiyorsa, her türlü zorlugada hazir olmali.
Yarini düsünmeden yasayan bir cok kizimiz, ailesinin, cevresinin böyle bir durumu kaldirmayacagini bile bile cinsel iliski yasiyor, evlenecegi zamanda gidip kizlik zari diktiriyor.
Insan bugünün yarinininda oldugunu bilerek kararlarini vermeli;
Erkek arkadasinizin sizden ayrilacagini, birgün evleneceginizi, belki evlenmek istediginiz erkegin bakire bir bayanla evlenmek isteyebileegini bilerek;
" Ben böyle yasayacagim, benimle evlenmek isteyende beni oldugum gibi kabul etsin, kise icin doktor masalarina yatip, sahtekarlik yapmam" diyecek
Ya
" Ben evlenmeden iliski istemiyorum, ayrilik gibi bir durum olursa bunu ne ailem ne ben kaldiramayiz" diyecek.
Ya da
" Ben yarini düsünmeden yasayacagim, evlenecegim zamanda gider diktiririm, sahtekar olmusum kime ne" diyeceksiniz.
Yani karar vermeden yola girmeyin!!!
anladığım kadarıyla bekarete önem vermeyen.. evlilik öncesi cinsel ilişkiyi gaaaaayett normal gören birisin.. herkesin fikrine sonsuz saygım var.... ama burda vah efendim birlikte olduk beni terketti diye ağlamana anlam veremedim.. arkadaşın da geniş meshepli biriymiş demekki bekaretini bozsam da farketmez tenim uyuşmadı gitti dedi muhtemelen..
bu arada bekaretimi mezara mı götürücem demişsin de.... bi arkadaş da mezara götürme ama çeziye koy demiş helal o arkadaşa canı gönülden kutluyorum...
bak sende farketmişsin... ne gelin çiçeği oldu ki bu arkadaşın,,,,
Kızlar ben üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 1 yıldır flört ettiğim biri var, 3 aydır falan da çıkıyoruz. Tabi bir yıldır her şeyi paylaştığımız gibi cinselliği de paylaşmamız gerektiğini düşündük, tabi ki de planlı bi şekilde gelişti. 10 gün önce benim evimde otururken alkolün de etkisiyle yakınlaşmaya başladık. Tabi devamı da geldi. Birlikte olduk. Sabah uyandığımda evden gitmişti. Uyanır uyanmaz aradım, gayet normal konuştuk. Sonra buluşup kahvaltı yaptık. Ama suratı beş karıştı. Bi gariplik olduğunu anladım ama üstüne de gitmedim. Neyse ondan sonra okulda görüştük ama suratıma bakmıyor. Hatta arkadaşlarım ayrıldınız mı falan diye sordular. Ben de "yok canım ...'in morali bozuk ben de biraz yalnız bıraktım kafasını dinlesin diye" dedim ama hemen mesaj attım. Bana gelen cevap "Biz birlikte olamayız, bundan sonra görüşmeyelim" Ben şok oldum tabii, neden böyle bişey yaptı anlamadım.
Ayrıldıktan sonra bi kaç kez daha buluştuk ama bi gerekçe belirtmeden hep aynı şeyi söylüyor.
Şimdi söyleyin napmalıyım?
Ben bu yazıda bakire olduğuyla ilgili en ufak bir emare göremiyorum.
Düşünce tarzı,anlatım biçimi vs hiç özel bir durum ya da duygu yansıtmıyor.
Konu sahibi bakire olduğunu,sorulan sorular üzerine,2. sayfada bir ayrıntı olarak belirtti.
Ne olursa olsun,ne kadar bekareti önemsemese bile...
Bir gençkızın böylesi bir konuyu bu kadar yavan yazacağını düşünemiyorum.
Bu işte bir terslik var bence.
lütfen büyük konusmayın beşer şaşar çünkü . Allah herkesı baska baska seylerle sınıyor eger dogru ıse arkadasımıza destek olalım yapmasaydın demenın anlamı yok yapmamalısın bır daha demek dogrusu...hepımızın kızı, yegenı olucak bılıyormuyuz basına neler gelecek ?