Sevgilimle bitirdim ama sorguluyorum

Evet o benim de aklıma geldi de çok bir done olmadığından bir şey dememiştim. Sanırım çok kırılgan biraz da nazlı bir arkadaşımız, yani tatlı almayı unuttu diye ayrılığı düşünmek fena halde şımarık ve olgunlaşmamış bir profil çiziyor ama son damla mı oldu artık ne oldu bilemiyorum işte.
bu işin evliliği var, düğün stresi var bilmemnesi var. tatlı almayı unuttu diye kırılan bu stresleri hiç kaldıramaz ki. ilişkide neler neler oluyor. tamam ilk başta cicim ayları ama hep aynı yoğunlukta ilerletemezsin ki yani. 1 yıllık ilişkide sevgilim bir yere gidince hep ağlayıp sızlayamam mesela. insanlar işine gücüne nasıl bakacak, hayatını idame ettirecek?
madem suratı asık oluyor bir sorarsın iyi misin diye. tatlı almayı unutacak mı bakalım diye deneme yapmak ne alaka:d

Çok tatlısınız teşekkürler🥺
Siz şikayetlerinizde haklı olabilirsiniz, adam gerçekten ilgisini yitirmiş ve sizi ihmal ediyor olabilir. Ama tam tersi kaygılı bağlanma yaşıyor da olabilirsiniz, eğer durum ikincisi ise bu ve sonraki bütün ilişkilerinizde aynı sorunu yaşarsınız, o yüzden iyi değerlendirmek lazım.

Evet ama nikah yok aynı evde yaşıyoruz ve hareketler böyle özensizleşirse acaba cinsellik için mi devam ettiriyor diye düşünüyorum..
nikah olup olmaması önemli değil. ilişki rutine oturmuş bundan sıkılıyorsunuz. hep üzerinize titreyemez ben de onu söylüyorum. iş güç stresi hayat telaşı derken çiftlerin birbirinin yükünü alması lazım. duygusal ilgi ihtiyaçları boğmak gereksiz. mutsuz görünüyorsa belki bir sıkıntısı var oturup konuşmak zor değil

Erkek arkadaşınızın size hisleri azalmış fakat ilişkiyi bitirmeye de hazır değil, kendini pisikolojik olarak hazır hissettiğinde o sizi terk eder.

Daha yolun başında böyle ilgi eksiliyorsa evlenınce neler oluyor . yorumda sizi ters tepki verenleri anlamıyorum evlenip gelip böyle bu konu açsaydınız sevgılıyken hiç mi fark etmediniz diye yine sizin linçleyeceklerdi

Ben sizi anladım, başta bahsettiğiniz adam tatlıyı unutmazdı ama bu adam unutuyor. Böylede devam eder ilgisi azala azala, hani suan barışsanız bir daha ayrılırsınız ben size söyleyeyim. Kadın hissediyorsa doğrudur ben bunu bilirim.

Karşınızdaki de insan ya o yüzden zaman zaman başka insanlara ihtiyaç duyabilir, yalnız kalmak isteyebilir ya da sizin çok istediğiniz bir şeyi unutabilir.
Ömür boyu diken üstünde mi yaşasın?
Neden uslup saldırgan?? Başlarda ben arkadaşlarımla çıkmak veya ailemin olduğu şehre gidip kalmak istediğimde koskoca adam ağlıyordu. Ondan garipsiyor olabilirim belki?? Her şeyi anlayışla karşılayıp hislerimizi görmezden gelip farkındalığı düşük bir insan gibi ilişkinin bitişini mi bekleyelim sessizce?
O'nun yaptığı da manasız. Bu şekilde ağladığında ciddiye almamanız gerekiyordu aslında çünkü gerçekçi olmak lazım bu ne normal ne de sürdürülebilir bir durum değil.

Siz ilişkinin ilk zamanları özlüyorsunuz hep o şekilde kalacağını düşünüyorsunuz ama erkekler değişebiliyor maalesef zamanla ki yani unutmuş olabilir insanlık hali bu ihtimal de var siz böyle paldır küldür sürekli ayrılırsınız bir gün kestirip atar dönüp arkasına bile bakmaz gözü yaşlı kalırsınız bir şey yaparken mantıklı düşünün duygularınızla hareket etmeyin

Ben sizi anladım, başta bahsettiğiniz adam tatlıyı unutmazdı ama bu adam unutuyor. Böylede devam eder ilgisi azala azala, hani suan barışsanız bir daha ayrılırsınız ben size söyleyeyim. Kadın hissediyorsa doğrudur ben bunu bilirim.
Aynnen öyle. Normal bir ilişkiyi rahata alma durumu değil. Söylediklerimi önemsememe, bir özensizlik.. sevmeyip ayrılmayan çok erkek gördüm. Sosyal biri de değil belki beni cepte tutmaya çalışıyor

Daha yolun başında böyle ilgi eksiliyorsa evlenınce neler oluyor . yorumda sizi ters tepki verenleri anlamıyorum evlenip gelip böyle bu konu açsaydınız sevgılıyken hiç mi fark etmediniz diye yine sizin linçleyeceklerdi
Hiç anlayamadım saldıranları:D sonra burda başlık açıp kocam ilgisiz derler. Ben baştan farketmeye çalışıyorum. Grafik stabil kalır ya da yukarı çıkar. Aşağı doğru gidiyorsa bir sorun var zeki olan hisseder anlar..

Olay tatlıyı almadığı için değil de sizi artık eskisi gibi düşünmüyor, üstünüze düşmüyor, ilgilenmiyor olması. Bence hissettiğiniz şey doğru. Kadınlar erkeklerdeki bu durumu çok iyi hisseder. Duyguları eskisi gibi mi değil mi bunu çok net görür. Eğer ki sevgilinizin ailesel veya iş kaynaklı kafaya taktığı bir derdi, sıkıntısı yoksa evet size aşkı bitti alışkanlık devam ediyor. Aşk, sevgi bittiği için eskisi gibi yanınızda çok ilgili, neşeli değil ama alışkanlık olduğu içinde kopamıyor. Ama kafasına taktığı başka şey varsa ve hayatını şuan etkiliyorsa ondan da kaynaklı olabilir. Bir sebebi yoksa iyi yapmışsın konu sahibi. Açık açık konuşup sorunu söylemişsin, tekrar barışmışsınız ve o aynı şekilde devam ediyorsa zorlamaya da gerek yok bence.

Merhaba herkese ben 25 yaşındayım 1 yıldır ilişkimiz var o 32.
Benden çok onun sevdiği bi ilişki olarak başladık bu ilgiye sevgiye çok alıştım. Son 1-2 aydır bi yerlere çıkınca veya işten dönüp buluştuğumuzda onu suratsız görüyorum ve bir his olur ya kadınlar anlar.. bu şekilde bitirdim. Yalvar yakar barışmak için ikna etti. Sevdiğini söyledi. Hatta eskisinden daha çok. Kabul ettim çünkü özlüyorum.
Bugün onu denemek istedim ve tatlı canım çekti dedim. Sipariş vermeyi unuttu tam da beklediğim gibi:) yargılamayın sadece düşünün istiyorum konu tatlı değil bana karşı özensiz olması artık.. ve bitirdim. Yine yalvarma bilmem ne ama samimi gelmiyor maalesef. Sanki alışkanlık gibi ondaki. Bensiz bir yaşamı düşünemiyor ama eski sorumluluklarına da isteksiz ilişki içindeki.
Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Şunu da eklemek istiyorum birçok kız arkadaşım yaşadı bu durumu. Adam soğuyor ama iteliyor biraz daha ilişkiyi nereye kadar giderse diye sonra kendi bitiriyor zaten ya da başka birini buluyor….
1 senedir birliktesin ama canının neye sıkılabileceğini hayatında belki de ters bir şeyler gittiğini anlayamayacak kadar sen de değer vermiyorsun, anlamadan dinlmeden terk etmek ne? gayet karşılıklı bence adam senin ilgisizliğinden böyle olmuş gibi

nikah olup olmaması önemli değil. ilişki rutine oturmuş bundan sıkılıyorsunuz. hep üzerinize titreyemez ben de onu söylüyorum. iş güç stresi hayat telaşı derken çiftlerin birbirinin yükünü alması lazım. duygusal ilgi ihtiyaçları boğmak gereksiz. mutsuz görünüyorsa belki bir sıkıntısı var oturup konuşmak zor değil
Sanırım senin kimse hayatın boyunca nazını çekmedi Kİ bu naz değil. Baştaki adam alırdı artık almıyor yüzde yüz ilgisi azaldı benimki kapris değil farkındalık. Bu konu başlığını evlenince açmak yerine şuan açıyorum kendimi bir zarardan döndürüp. Bu kadar sorgulamama neden olup kırdıysa bu konu beni tatlı alıp eve gelebilirdi
1 senedir birliktesin ama canının neye sıkılabileceğini hayatında belki de ters bir şeyler gittiğini anlayamayacak kadar sen de değer vermiyorsun, anlamadan dinlmeden terk etmek ne? gayet karşılıklı bence adam senin ilgisizliğinden böyle olmuş gibi
ay hemen bi saldırı modu? Maddi manevi ne sıkıntısı varsa çekinmeden söyler. Bu sebeple ayrıldık onun ilgisizliği yüzünden tekrar barıştık geçerli bi sebep söylememişti. Tekrarladığı için bu kez konuşmadan bitirdim. ilgisi bittiyse tabi ki inkar edecek evet ilgim bitti ama devam etmek istiyorum diyemez

Çok üzüldüm size:( belli ki hayatınız boyunca şımartılmamışsınız. Başta bunları yapıyordu diyorum ben ona bir talepte bulunmadan demek ki içinden geliyormuş. Olay tatlı değil soruyu doğru okuyun ne bu saldırgan uslup? pat diye başka bir ruh haline bürünmek ve dengesizleşmek (ki ben sorunları konuşmak konusunda ısrarcıyım) tek bir yola çıkıyor. Benim şüphelerimi anlayanlar dile dökmüş zaten burda. sizin farkındalığınız düşük ilişkiniz varsa adam şanslı:) ne yapsa anlamazsınız yok eşitlik yok anlayış derken her şey başınıza gelir ruhunuz duymaz. İyi geceler size

Bensiz bir yaşamı düşünemiyor ama eski sorumluluklarına da isteksiz ilişki içindeki.
Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
İsteksiz olduğu eski sorumluluk: sevgilisi canım çekti diyince tatlı siparişi vermek kdkdkdksk soruya cevap veriyorum, olmadı ama yani canım tatlı çekti diye yemleyip napacağına bakmak aklıma gelmemişti hiç. Ama bir şey diyim mi sen haklısın aynen devam mıç ağzına aynen devammm

İsteksiz olduğu eski sorumluluk: sevgilisi canım çekti diyince tatlı siparişi vermek kdkdkdksk soruya cevap veriyorum, olmadı ama yani canım tatlı çekti diye yemleyip napacağına bakmak aklıma gelmemişti hiç. Ama bir şey diyim mi sen haklısın aynen devam mıç ağzına aynen devammm
Ya hayır sjdjsjaha aslında denemek için yapmadım Canım çekti ve ona söyledim eskiden leb demeden leblebiyi kendi yapan anlayan birisiydi uzattı muhabbeti o kadar da hissettim ki o tatlının gelmeyeceğini.. konu erkeklerin nedense bi süre sonra ilişkide her verdiklerini gıdım gıdım geri alması. Tahammülüm kalmadı buna

Back
X