Sevgilimle bulusmadik?

Ahkalbimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
17
4
16
Sevgilimle bir aydan beri cikiyoruz. Cikmadan önce 3 ay konustuk (sadece mesaj yoluyla). Fakat hic yalniz bulusmadik daha dogrusu onun kaldigi yerde etkinliklere katildim orda anca görüsmüs olabildik (aramizda 30 dakka mesafe var arabayla).

Yani kisacasi hep ben ayagina gittim zaten topu topu 3-4 kez görüstük. Sadece bir kere beni arkadasinin dügününe cagirdi, neyse bende gittim. Baktim is ‎arkadasini da getirmis (bayan). Yani hem bana is arkadasini getirecegini önceden söylemiyor hemde yine bas basa olamadik.

Ciktiktan sonra da hic bulusmadik. Hic teklif etmedi. Ne ariyor, ne de güzel söz söylüyor. Cogu zaman ismimle hitap eder. Seni seviyorum demisti ama sadece yazismakla insan birini nasil sever anlam veremiyorum. Erkek dedigin sevdigini görmek istemez mi? Düsünün 4 aydan beri konusuyoruz, bir aydan beri cikiyoruz ama bas basa hic görüsmedik. Hep kalabalik ortamlarda yani. Dedigim gibi en fazla 3-4 kere görüstük zaten, bende onun ayagina gittim genelde. Kendisi hic benim kaldigim yere gelme gibi bir zahmetde bulunmadi.
Cikma teklifini bile mesajla yapti.

Kendimi sanki sirf sanal yoluyla biriyle konusuyomus gibi hissediyorum. Böylece ona karsi duygusal bag da kuramiyorum. 24 yasinda ama hic bisey yapmiyor beni mutlu edecek. Anca napiyosun sunu yapiyorum buraya gidiyorum diye mesajlasiyoruz.

Belki ciktiktan sonra degisir diye düsündüm ama hala ayni degisen hic bisey yok. Ramazan bitmeden önce 4 hafta tatile gidiyor, o döndükten bi hafta sonrada ben 2 hafta izine gidiyorum. Kisacasi ben izinden döndügümde 6 aydan beri konusmus olacaz ama hala bulusmamis olacaz. Bu sevgililik mi sizce? Son günlerde sogudum bu durum yüzünden. Daha cok yeniyiz ama beni mutlu edemiyor. Cünkü ilgi göstermiyor. Sirf mesaj! Böylede olmaz ki?

ayriligi bile düsünüyorum. Sizce ne yapmaliyim?​
 
Kesinlikle düşünmelisin bence. O sana değer vermiyor sevmiyor ; öyle telefondan sevilmez insan bi kaç kere görmekle de istemem yan cebimde dursun hesabı.
 
Kesinlikle düşünmelisin bence. O sana değer vermiyor sevmiyor ; öyle telefondan sevilmez insan bi kaç kere görmekle de istemem yan cebimde dursun hesabı.

Basta belki cekiniyodur diye düsündüm ama artik sevgiliyiz fakat durum anlattigim gibi. Artik bende bunaldim yani
 
Evet çok zaman geçmiş 3 ay kouuşma ve 1 ay çıkma. Artık bi şeylerin olması lazımdı. Bana pek sevgili gibiymişsiniz gibi gelmedi o vakit geçiriyor, zamanını harcama bununla.
 
Evet çok zaman geçmiş 3 ay kouuşma ve 1 ay çıkma. Artık bi şeylerin olması lazımdı. Bana pek sevgili gibiymişsiniz gibi gelmedi o vakit geçiriyor, zamanını harcama bununla.

Bende öyle düsünüyorum o kadar zaman gecti tik yok
 
Aytiligi mi dusunuyorsun canim siz cikmiyorsunuz ki ....biraksana degmez kambur olmus o artik sana uukten baska biso deil birak Allansen .....
 
Degilim iste sorunda burda.
Ya olabiliyor böyle durumlar.
Kişi kendisi çok hoşlandığı için karşı tarafın hareketlerinden kendince anlam çıkarıyor.
Arada bir ilişki varmış gibi hissediyor.
Oysa gerçekten beğenen,hoşlanan bir erkek mutlu etmek için çabalar.
 
Ayrıl. Net.
Benim sekiz yil boyunca sevgilim askim canim cicim demedi. Bende ona demedim. Ama deger verdigimizi hissettirdi. Belli bir yastan sonra mesaj isin ciddiyetini bozuyor. Basbasa bile cikmamissiniz. Birakin gitsin.. kafaniz rahat olsun hic degilse..
 
Ayrıl. Net.
Benim sekiz yil boyunca sevgilim askim canim cicim demedi. Bende ona demedim. Ama deger verdigimizi hissettirdi. Belli bir yastan sonra mesaj isin ciddiyetini bozuyor. Basbasa bile cikmamissiniz. Birakin gitsin.. kafaniz rahat olsun hic degilse..
Zaten bende öyle civik civik hitap etsin demiyorum. Ama arada bi güzel söz de bekliyorum acikcasi. Dün konuyu actim icimdekileri söyledim. "Ben böyleyim, her dakka bulusan biri degilim. Cart curt. Hoscakal" dedi. Duyanda sancak ki her ikinci gün bulusuyoruz. Hic bulusamadik ki dogru dürüst. Kiz gibi nazlanmalar, bana göre degil. Hayirlisi olsun herkesin hakkinda
 
Back
X