Sevgilimle çok mutluyum fakat eski sevgilim sürekli aklımda..

safinazz21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
22
8
1
33
arkadaşlar merhaba,
sevgilimle 3 yıldır beraberiz. 8 yıldır da birbirmizi çok iyi tanıyoruz. kısacası benim bi bakışımdan ne hissettiğimi anlar, beni üzmez, deyim yerindeyse el üstünde bebek gibi bakar bana. beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum ve aynı şekilde bende onu çok seviyorum, evlenceğim insanın kesinlikle o olması gerektiğini de biliyorum fakat eski sevgilime duyduğum o şiddetli aşkı hissetmiyorum..
eski sevgilimle çıkarken ikimizde gençtik tam anlamıyla gençlik ateşi denilcek bir aşk yaşadık, birbirimizi çok üzdük çok kırdık ama ne o başkasına ne de ben başkasına aynı şeyleri hissedemedik bidaha. O bana bu kadar değer vermez hatta bazen şiddet bile uygulardı... Hala daha da birbirimizi unutamadığımızı ikimiz de çok iyi biliyoruz. Hatta şuanki sevgilimle zamanında kavga bile ettiler beni bi keresinde aradığı için..

Şimdi sizden akıl almak istiyorum. Sizce şuanki sevgilimle devam mı etmeliyim yoksa bi çılgınlık yapıp eskiye dönüş yapmalı mıyım?? ( aslında böyle bişey yapmaya hiç cesaretim yok büyük ihtimal yapamamda:)) ama sizden gelicek fikirler benim için çok önemli..
Çünkü kendimi bazen eskiyi düşünürken bulunca çok kötü hissediyorum. Hatta aklımda iki kişinin olması bile çok yorucu, ama kendime engel olamıyorum.. yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum..

Sana bu kadar değer vermez ve şiddet uygulardı demişsin . Böyle bir insanla birlikte olmak seni daha mı mutlu edecek sence ? Bilmiyorum fakat bazen kolay elde ettiğimiz şeylere yeteri değeri göstermeyiz , senin olayında bana biraz böyle geliyor. Şuan ki sevgilin seni gerçekten seviyor ve değer veriyor , sense sana bu kadar değer vermemiş ayrıldığın birinin özlemini çekiyorsun. Bence şuan eski erkek arkadaşınla olsan çok problem yaşıyor oluyordun.

o heyecanı yaşayamazsınız.çünkü gençliğin heyecanıydı o.o kişinin değil.kusura bakmayın bana şiddet uyguladı ve onu özlüyorum demek bile tuhaf.mazoşist falan mısınız.çektirdiği sıkıntıları utku bellemişsiniz.

şimdi beraber olduğunuz kişiden ayrılın .onu havada kaparlar.gidin eskisine.2günde ayrılın.şiddet uygulasın gene.

o heyecanı yaşayamazsınız.çünkü gençliğin heyecanıydı o.o kişinin değil.kusura bakmayın bana şiddet uyguladı ve onu özlüyorum demek bile tuhaf.mazoşist falan mısınız.çektirdiği sıkıntıları utku bellemişsiniz.

şimdi beraber olduğunuz kişiden ayrılın .onu havada kaparlar.gidin eskisine.2günde ayrılın.şiddet uygulasın gene.
tabiki şiddet dediğim tekme tokat dayak değil, kolumdan sertçe tutması bile şiddet bana göre:) özlediğim şey de kavgalarımız değil birbirmize olan deli dolu aşktı ama evet dediğiniz gibi sanırsam tamamen gençlikle alakalı bir duygu bu. Şuanki sevgilimin değerini bende çok iyi biliyorum zaten eminim ayrılsam dediğiniz gibi olur.. yorumunuz için teşekkürler

Sana bu kadar değer vermez ve şiddet uygulardı demişsin . Böyle bir insanla birlikte olmak seni daha mı mutlu edecek sence ? Bilmiyorum fakat bazen kolay elde ettiğimiz şeylere yeteri değeri göstermeyiz , senin olayında bana biraz böyle geliyor. Şuan ki sevgilin seni gerçekten seviyor ve değer veriyor , sense sana bu kadar değer vermemiş ayrıldığın birinin özlemini çekiyorsun. Bence şuan eski erkek arkadaşınla olsan çok problem yaşıyor oluyordun.
çok haklısınız, elimizde olanın kıymetini bilmeyip olmayanın cazip gelme durumunu yaşıyorum bende sanırsam çoğu insan gibi..

Bir birliktelik kurmussunuz, ustelik ileriye donuk adimlar konusuluyor atiliyor, Sence geri donerek simdiki birlikteligi yikmak olur mu?? Kolay mi temelleri saglam duzmek, peki simdiki birlikte oldugun kisiye haksizlik olmazmi?
Bence hissettigin herneyse gecici bir heycan, seytanin senin duygularinla oynuyor, hem kendine hem birlikte oldugun kisiye yazik olur.

Bir birliktelik kurmussunuz, ustelik ileriye donuk adimlar konusuluyor atiliyor, Sence geri donerek simdiki birlikteligi yikmak olur mu?? Kolay mi temelleri saglam duzmek, peki simdiki birlikte oldugun kisiye haksizlik olmazmi?
Bence hissettigin herneyse gecici bir heycan, seytanin senin duygularinla oynuyor, hem kendine hem birlikte oldugun kisiye yazik olur.
bende şeytanla savaştığımı düşünüyorum.. sizlerden de bunları duymak bana iyi geliyor bu kounda.. zaten geri dönmeye kendim bile inanmıyorum hiçbir zaman ama insan kendini düşünürken bile bulunca kötü hissediyor işte.. yorumunuz için teşekkürler

çok net yazmışsınız:) siz neden böyle düşünüyorsunuz
Kendimden dolayi öyle düsünüyorum. Ben dönmedim, dönemedim. Suan cevremde o kadar cok baskasiyla evlilik yoluna giren sonra aniden eskiye dönüp mutlu olan insan var ki. Yanimda anlattiklarinda neler yasadiklarini, buna ragmen hicbirseyi, hic kimseyi umursamayarak o dönüsü yaptiklarina memnun oluslari, ilkez kiskandigimi kabul edicem sanirim. Anladim ki bir elin gecmisteyse, iki elle gelecege sarilamiyorsun.

Kendimden dolayi öyle düsünüyorum. Ben dönmedim, dönemedim. Suan cevremde o kadar cok baskasiyla evlilik yoluna giren sonra aniden eskiye dönüp mutlu olan insan var ki. Yanimda anlattiklarinda neler yasadiklarini, buna ragmen hicbirseyi, hic kimseyi umursamayarak o dönüsü yaptiklarina memnun oluslari, ilkez kiskandigimi kabul edicem sanirim. Anladim ki bir elin gecmisteyse, iki elle gelecege sarilamiyorsun.
Allah onların kaderini bir yazmış bence ve eninde sonunda kaderleri birleşmiş, mutlu olmuşlar.. Allah bozmasın inşallah ama ne kendime ne de eski sevgilime bu konuda güvenmem neredeyse imkansız. evet belki buralardan kaçıp çook uzak yerlerde baş başa yaşasak çok mutlu oluruz. ama maalesef kaçamadığımız gerçekler var:( bizim ne ailelerimiz ne de arkadaşlarımız bize destek olmaz..

Allah onların kaderini bir yazmış bence ve eninde sonunda kaderleri birleşmiş, mutlu olmuşlar.. Allah bozmasın inşallah ama ne kendime ne de eski sevgilime bu konuda güvenmem neredeyse imkansız. evet belki buralardan kaçıp çook uzak yerlerde baş başa yaşasak çok mutlu oluruz. ama maalesef kaçamadığımız gerçekler var:KK43: bizim ne ailelerimiz ne de arkadaşlarımız bize destek olmaz..
o zaman benim gibi yutup oturacaksin ne diyelim. Insallah düsündügün gibi mutlu olursun suanki sevgilinle. 3 yildir devam ettigine göre hakkinda hayirlisidir belkide kim bilir.

o zaman benim gibi yutup oturacaksin ne diyelim. Insallah düsündügün gibi mutlu olursun suanki sevgilinle. 3 yildir devam ettigine göre hakkinda hayirlisidir belkide kim bilir.
bende en iyisi unutmak ve şuanki sevgilimle devam etmek diye düşünüyorum.. Umarım sende çok mutlu olacağın ve eskiyi hatırlamayacağın biriyle birlikte olursun..

Kendim durumda ise eskiye donseydim galiba dunyanin en mutsuz kadini olurdum cunku kisi beni hak edecek kadar sevgi vermedi veya veremedi veya kendisini buna zorunlu gordu, artik herneyse ama iyiki bir devami olmamis iyiki... Duygular guzeldir hostur ama bazi duygular aldatici, nasil bir dondurmaciya gittiginiz zaman her dondurmayi tatmak istersin ayri heycanla ama tek birisi gercekten vazgecilmezin olur.. Heycanlar o anlik icin cok zevkli ama uzun vadeli ve kalici bir birliktelik icin aldaticiya kanmamak lazim. Hakkinda hayirlisi olsun

Kendim durumda ise eskiye donseydim galiba dunyanin en mutsuz kadini olurdum cunku kisi beni hak edecek kadar sevgi vermedi veya veremedi veya kendisini buna zorunlu gordu, artik herneyse ama iyiki bir devami olmamis iyiki... Duygular guzeldir hostur ama bazi duygular aldatici, nasil bir dondurmaciya gittiginiz zaman her dondurmayi tatmak istersin ayri heycanla ama tek birisi gercekten vazgecilmezin olur.. Heycanlar o anlik icin cok zevkli ama uzun vadeli ve kalici bir birliktelik icin aldaticiya kanmamak lazim. Hakkinda hayirlisi olsun
çok teşekkür ederi hem yorumunuz hem güzel dilekleriniz için.. bende bunun bir heyecan olduğunu anladım az çok..

Back
X