Sevgilimle çok olay yaşadık ne yapmalıyım ?

Cydanrouz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
142
68
283
Merhaba arkadaşlar... Ben sevgilimden ayrılmıştım. Ve bu benden kopamadı sürekli aradı mesaj attı cevap vermedim annemi aradı güzel bi dille anlatmaya çalıştık ama anlamadı... Sürekli tehditler etti.. En sonunda dayanamayıp annesini aradım oda tamam ben konuşurum seni rahatsız etmez dedi... Yine laf anlamadı annem annesini aradı ve oğlunuza tembih edermisiniz dedi bunu duyunca kadın ağza alınmicak kelimeler etti oğlumu mahvetti kızın falan dedi... Araya büyüklerde girdi yanii sonra bu aramayı tehditi kesti ve ben hastahaneden çıktıktan sonra görüştük ve ben dayanamadım konuşmaya başladım bi hafta sonra askere gidecek ben devam etsemmi yoksa tamamıyla bitirsemmi bilemedimm Sizce ne yapmalıyım bu olaylardan sonra yürürmü ?

canım madem oturup konuşmaya niyetiniz vardı da neden insanları öyle birbirine kattınız..
Bu kadar olaydan sonra en başta sizin annenizin size destek vereceği konusunda şüphelerim var..
Böyle olaylı bir dönemin ardından bence iyi düşünmeniz gerekiyor..hele hele askere gidecekse çok daha iyi düşünmeniz gerekiyor..olurda ilişkinize devam etme kararı alırsanız o askerdeyken ayrılmaya kalkışırsanız işler daha da karışabilir..

Ayrılınca tehdit eden bir adamla ne kadar sağlıklı bir ilişki olabilir ki...

Neden ayrılmıştınız?

O kadar olayı bi yana bırak , anneme ağza alınmayacak sözler sarfeden kadının oğlunu yakınıma yaklaştırmam

Olaylar benim dışımda gerçekleşti desem yeridir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…