• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle devam eder mi bu iliski lutfen yardiiim :((

sutopra

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
8
0
6
35
İstanbul
Merhaba 7 8 aylik bi iliskim var sevgilim ailesiyle tanistim oda benim annemle falan hersey mukenmel ama o benden uzakta cok degil 1 saatlik bi yil beni sevdugini soyluyor her hafta veya iki haftada bir geliyor ama yinede huzursuzum tanidigi o kadar guzel kiar varken neden bdnle birlikte bu askmidir yoksa oyun mu ona nasil davranmaliyim ve iliskiyi heycanlandirmak icin ne yapabilirim :41:

canım insanın gönlünü sevdiği güzel gelir ona, ayrıca senn kendine güvenn eksik, bu güveni sen kendi kendine inşa etmelsiin, yoksa güzel giden ilşkinizwe istemeden zarr vereblrsn, dilerm mutlu olursun

Bu şekilde düşünüp aklını meşgul etme, ilerleyen zamanlarda hareketlerine yansır işte o zaman hayal ettiklerin gerçek olur. Erkekler kendine güvenen bayanları tercih eder herzaman, gönül kimi severse güzel odur, durduk yere kafasına böyle birşeyi yer etmeyin. Sevginizin tadını çıkarın..

Merhaba 7 8 aylik bi iliskim var sevgilim ailesiyle tanistim oda benim annemle falan hersey mukenmel ama o benden uzakta cok degil 1 saatlik bi yil beni sevdugini soyluyor her hafta veya iki haftada bir geliyor ama yinede huzursuzum tanidigi o kadar guzel kiar varken neden bdnle birlikte bu askmidir yoksa oyun mu ona nasil davranmaliyim ve iliskiyi heycanlandirmak icin ne yapabilirim :41:

kendi durumum da karisik fakat sunu soyleyebilirim nisanlimla ayri ulkelerdeyiz aramizda kilometreler var bu yurutmek icin sorun degil onemli olan kafa yapisi ve sevip sevmemen .etrafinda kizlar var diye dusunmeyin bence sonucta o sizi secmis demek ki sizi onlardan ustun goruyor onlarda olmayan biseyi sizde bulmus.bu dusunceler size stress yaratir ve yasamaniz gereken guzel anlari kacirirsniz yapmayin derim ona odaklanin sadece ve askiniza

Back
X