- 25 Şubat 2015
- 16
- 4
- 3
- 37
- Konu Sahibi pastasever
-
şöyle yapayım böyle yapayım derken o fotoğraflar hiç güzel çıkmaz canım o yüzden akışına bırakmalısın.Başka türlü hep bir bahane bulacaksın cunkuiyi akşamlar kızlar .
Burda bir çok kötü derdi olanlara göre tabi ki büyük bir dert değil ama kafama taktığım bir konu var içimi dökmek istiyorum. Yarın sevgilimle hatıra kalması için bir fotoğrafçı ile dış çekim yapacağız ama benim sorunum fotojenik değilim ve dişlerimle gülünce çok çirkin çıkıyorum çünkü dişlerim güzel değil.Yamukluk yok aslında ama kısalar estetik durmuyorlar fotoğraflarda. Ağzımı kapatıp gülümsediğimde de çok yapay çıkıyor fotoğraflar. Yüzüm kötü değil ama fotoğraflarda nadir güzel çıkarım zaten bide gülüşüm sorun bunun üstüne.
Sizce ne yapsam doğal ama çirkin olan dişlerimle mi gülsem yapmacık normal gülümseme mi ?
hangi konu o? bu arada gulumse tabii ki. benim duslwrim de yamuk :// aeninki yamuk deukmis en azindN Ma gulumsuyorum hep.bütün KK fake konuda galiba hiç cevap yok
inşallah akışına bırakabilirim sağolun :)şöyle yapayım böyle yapayım derken o fotoğraflar hiç güzel çıkmaz canım o yüzden akışına bırakmalısın.Başka türlü hep bir bahane bulacaksın cunku
Normal hayatta da dilerimle gülemiyorum pek fazla sanki herkes ne çirkin kız diycekmiş gibi geliyor umarım bunu yarın aşabilirim. Bu arada fake konudan bol biley kalmadı KK da 2009 dan beri buraya üyeyim eski hesabımı kaybettim yeniden açtım eskiden yoktu böyle şeyler son zamanlarda bütün konular çok fake çıkar oldu hadi hayırlısı...hangi konu o? bu arada gulumse tabii ki. benim duslwrim de yamuk :// aeninki yamuk deukmis en azindN Ma gulumsuyorum hep.
Hafif yan dur ve dişlerini çok göstermeden hafif tebessüm et.kamera karsısında dümdüz durma sakın. Googledan how to pose in photoshoot fln diye arat bir sürü görsel çıkar.yardımcı olur sana canım.takma.millette ne dertler var derdin dişlerinin muntazam olmaması olsun :) ayrıca seni seven de olduğun gibi sevsiniyi akşamlar kızlar .
Burda bir çok kötü derdi olanlara göre tabi ki büyük bir dert değil ama kafama taktığım bir konu var içimi dökmek istiyorum. Yarın sevgilimle hatıra kalması için bir fotoğrafçı ile dış çekim yapacağız ama benim sorunum fotojenik değilim ve dişlerimle gülünce çok çirkin çıkıyorum çünkü dişlerim güzel değil.Yamukluk yok aslında ama kısalar estetik durmuyorlar fotoğraflarda. Ağzımı kapatıp gülümsediğimde de çok yapay çıkıyor fotoğraflar. Yüzüm kötü değil ama fotoğraflarda nadir güzel çıkarım zaten bide gülüşüm sorun bunun üstüne.
Sizce ne yapsam doğal ama çirkin olan dişlerimle mi gülsem yapmacık normal gülümseme mi ?
Bi de ben takıldım.Ne alaka.Bir de dış çekim.Akıllı telefonlar fotoşop programları filan varken,evlenme hevesine girdiler zaarSevgiliyle fotoğraf çektirme olayına bir ben mi takıldım? Çok tuhaf değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?