sevgilimle fotoğraf çekimi

pastasever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
16
4
3
37
iyi akşamlar kızlar .
Burda bir çok kötü derdi olanlara göre tabi ki büyük bir dert değil ama kafama taktığım bir konu var içimi dökmek istiyorum. Yarın sevgilimle hatıra kalması için bir fotoğrafçı ile dış çekim yapacağız ama benim sorunum fotojenik değilim ve dişlerimle gülünce çok çirkin çıkıyorum çünkü dişlerim güzel değil. :KK61:Yamukluk yok aslında ama kısalar estetik durmuyorlar fotoğraflarda. Ağzımı kapatıp gülümsediğimde de çok yapay çıkıyor fotoğraflar. Yüzüm kötü değil ama fotoğraflarda nadir güzel çıkarım zaten bide gülüşüm sorun bunun üstüne.
Sizce ne yapsam doğal ama çirkin olan dişlerimle mi gülsem yapmacık normal gülümseme mi ?

o anda havaya girersin merak etme.çok gülme rahatsız oluyorsan.. yarım gülüş herzaman iyidir.yani hafif bir tebessüm.

iyi akşamlar kızlar .
Burda bir çok kötü derdi olanlara göre tabi ki büyük bir dert değil ama kafama taktığım bir konu var içimi dökmek istiyorum. Yarın sevgilimle hatıra kalması için bir fotoğrafçı ile dış çekim yapacağız ama benim sorunum fotojenik değilim ve dişlerimle gülünce çok çirkin çıkıyorum çünkü dişlerim güzel değil. :KK61:Yamukluk yok aslında ama kısalar estetik durmuyorlar fotoğraflarda. Ağzımı kapatıp gülümsediğimde de çok yapay çıkıyor fotoğraflar. Yüzüm kötü değil ama fotoğraflarda nadir güzel çıkarım zaten bide gülüşüm sorun bunun üstüne.
Sizce ne yapsam doğal ama çirkin olan dişlerimle mi gülsem yapmacık normal gülümseme mi ?
şöyle yapayım böyle yapayım derken o fotoğraflar hiç güzel çıkmaz canım o yüzden akışına bırakmalısın.Başka türlü hep bir bahane bulacaksın cunku

şöyle yapayım böyle yapayım derken o fotoğraflar hiç güzel çıkmaz canım o yüzden akışına bırakmalısın.Başka türlü hep bir bahane bulacaksın cunku
inşallah akışına bırakabilirim sağolun :)

hangi konu o? bu arada gulumse tabii ki. benim duslwrim de yamuk :// aeninki yamuk deukmis en azindN Ma gulumsuyorum hep.
Normal hayatta da dilerimle gülemiyorum pek fazla sanki herkes ne çirkin kız diycekmiş gibi geliyor umarım bunu yarın aşabilirim. Bu arada fake konudan bol biley kalmadı KK da 2009 dan beri buraya üyeyim eski hesabımı kaybettim yeniden açtım eskiden yoktu böyle şeyler son zamanlarda bütün konular çok fake çıkar oldu hadi hayırlısı...

Bende gulusumde dişlerin gorununce çirkin cikiyorum.benim dişlerim duz yamuk ta değilama gulynce kkotu gorunyyo geniş biraz.bnce dişlerini göstermeden gül ve dudaklarin dikkqt çekmemesi için acik renk ruj kullan koyu renkte daha belirgin oluyor sanki

profesyonel fotoğrafçıysa merak etme ve o anın tadını çıkar sevdiğin yanında detaylara takılma

iyi akşamlar kızlar .
Hafif yan dur ve dişlerini çok göstermeden hafif tebessüm et.kamera karsısında dümdüz durma sakın. Googledan how to pose in photoshoot fln diye arat bir sürü görsel çıkar.yardımcı olur sana canım.takma.millette ne dertler var derdin dişlerinin muntazam olmaması olsun :) ayrıca seni seven de olduğun gibi sevsin

Nasil cesaret ,ortalik nsl güveniyorsunuz doga da deyipte baska türlü resimler olmasin disleri kafaya takma bence, güvenir birisimi neler okuyoruz, ailesini taniyormusun?

Back
X