Sevgilimle her gün kavga ediyoruz

kusura bakma doktorsun..
adam sevmediğinden kavga arar..
sende ilk sevgilim diyorsun birakamiyorsun
yıpranirsin hayatinni en güzel çağındayken..
bu adamdan cacik bile olamaz!!

Okumaya başlayınca dedim heralde 17 18 yaşlarında genç bı kızımız tebessüm ederek okuyodumki doktor olduğunuzu 24 yaşında seneye mezun olup mesleğini eline alacak biri olduğunuzu okudum :skandal:

Biz de 1 yıldan fazladır sevgiliyiz. Sevgimiz var ama günde 4-5 kez büyük kavga ederiz. Herkes de bilir yani dizi gibisiniz diyorlar. Bir iyi oluyoruz bir kötü oluyoruz ve bu durum her gün yaşanıyor. Aynı iş yerindeyiz. Yüz yüze her gün kavga ediyoruz sonra barisiyoruz bir şekilde. Ben de çok sıkıldım. Şu sana baktı kavga, yemeğe bensiz gittin kavga, yüzüme bakarken sevgisiz baktın diye bile kavga ederiz gün içinde. Gerçekten yan yanayken her gün kavga etmek çok kötü. Evlenince daha kotu olacagi için evlenmeyi erteliyorum. Her gün aynı evde kavga gürültü çekemem çünkü. Siz de evlenmeyi erteleyin bence kavgalarin çıkış noktasını bulun azaltmaya calisin

Ben aile kurmak istiyorum kismina takıldım ne meraklısınız erkenden evlenip çocuk yapmaya. Hayatta daha baska amaçlarınız istekleriniz olsun. Sevgiliyken tolere edebileceğiniz sorunlar evliyken çığ gibi büyür :işsiz:

Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.
Fiziksel siddet var. Kuzucugum o el bir kere kalkarsa bir daha inmiyor. Bunu bile bile neden kendine bunu reva goruyorsun? Bir kez fiziksel siddet uygulayabilen, ittirip kaktirabilen, bu cesareti gosterebilen bunu hep yapar, hatta evlenince daha daha yapar. O gazetelerin ucuncu sayfalarinda gordugun kocalarindan dayak yiyen kadinlar da oyleydi. Burada bir suru konu var okuyabilirsin. Heosi de beni seviyor, birbirimizi seviyoruz diye diye o hale geldi. Sevgi bu degil.
24 yaş nedir ki? Daha cok gencsin. Kimler cikar karsina. Ben 48 yasindayim. Bosandim. Bir oglum var. Senin kadar umitsiz degilim. Ilkim o oldu sonum da o olsun diye bir dayatmayla insan kendine bile bile bunu nasil yapar? Adam da ofke kontrolu yok. Kiskanclik adi altinda sana her turlu dayatmayi yapiyor. Senin kendine ozguvenini bitirmis. Kilo alman icin bile ugrasmis. Tum bunlara neden izin verdin? Her kavga sonrasi yanina gelmesi degil seni sevdigini gosteren, sana dayatma yapmamasidir, seni oldugun gibi kabul etmesidir sevgiyi gosteren. Insan sevdigine kiyamaz. Gulun dikeni var diye dikenleri bahane etmez insan. Dikenleriyle sever. Adamin kendine guveni yok. Seni de oldugun gibi kabul etmiyor. Orada ciddi bir problem var. Zaten tum bunlarin normal oldugunu dusunsen buraya konu acmazdin. Doktor olmani insanlar sunun icin sorguladi. Bu kadar okuyup kendine bunu nasil yaptigin icin sasirdilar. Ben ogretim uyesiyim. Desem ki sana sevgilimden dayak yiyorum, beni markete bile gondermiyor ama beni cok seviyor. O yuzden birakamam. Sen ne derdin bana? Okumus koskoca ogretim uyesi olmussun, gorus acin bu kadar mi dar? Birak su adami. Kimbilor baska kimler karsina cikar demez miydin?
Ben boyle bir adamdan bosandim. Ayrilik bir son degil, yeni bir baslangic. Olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Bu adam degismeyecek. Daha da beter olacak her gecen gun. Bu adami evrene sal. Merak etme evren boslugu sevmez. Ancak baskasinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyor.

Toksik bir ilişki yaşıyorsun. Senin içeri geçip ailenle vakit geçirmene laf eden adam evlendiğinizde ailene de gitmene laf eder. Kesinlikle sağlıklı bir ilişki içerisinde değilsin. Ne güzel mis gibi işin var, hayatını yaşa. Kimse hayatı zindan olsun diye bir ilişkiye başlamıyor. Yapma bunu kendine, ayrıl gitsin. Karşına daha güzel insanlar çıkacak emin ol

bu kadar kısıtlayan ruh hastaları genelde bi boklar yiyo bacım söyliyim. ayrıl gitsin hayat mı geçer böyle cidden

Back
X