- 3 Nisan 2014
- 36.758
- 150.751
- 798
Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
peki bir sene önce pavyonda mı çalışıyordun da çekti çıkardı seni?
kendi aklınla 23 sene yaşamışsın. bak doktor olacaksın. yönetilmeye, güdülmeye sevgi mi diyorsun?
çocuğun zerre saygısı yok aptal muamelesi yapıyor sana sende çok seviyor diyorsun.
bana değer vermediğine inandığım gün ayrıldım. Mesleğim vardı onun icin sagilacak inek gibi biseydim o yüzden de elinden kaçırmamak için böyle oyunlar oynuyordu ruh hastası ozguven vs kalmamıştı. Ayrıldım ve eski halime döndüm dolabımda giydiğimde ne kadar kızdığı ama severek aldığım kıyafetim varsa onları giydim kilo verdim (bu olaylar olurken senden yaş olarak çok daha küçüktüm) bir kaç sene sonra karşıma çıktı. Sen çok değişmişsin dedi yoo dedim ben kendi kimliğime geri döndüm sen beni değiştirmeden psikolojimi bozmadan önceki benim ben dedim. Ben sen kendini koruyamazsin sanıyordum vs saçmaladı. Çok istedi barışmak sonra cirkeflesti o gün şükrettim bi de evlilik planlıyordum böyle biriyle diye. O günden sonra da sevildim ama ben hiç umudumu kaybetmedim. Bana kimse seni benim gibi sevemez vs diyordu da anca arabesk şarkılarda anlamlı o laflar. Şimdi bebeğimi uyuturken yıllar geriye götürdün beni anımı paylaşmak istedim böyle ilişkiler yaşayan böyle hisseden tek sen değilsin ve yanılıyorsun sevecek sevileceksin hatta daha güzel sevileceksin çünkü sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer karşına böyle arıza tipler çıktığında tecrubene dayanarak eleyeceksin ayrılırsan.