1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
Son düzenleme: