Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer cinselliktir yaşadıysan seni tam kendi mali gibi görüyor. Ona mahkum olduğunu düşünüyordur.onunla evlenmek zorunda olduğunu. Kendisinin her hâline katlanmak zorundasın diye düşünüyor.seviyeni sınırlarını göster ki o sınırı aştığında neyi kaybedeceğini anlaşın
1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
eğer cinselliktir yaşadıysan seni tam kendi mali gibi görüyor. Ona mahkum olduğunu düşünüyordur.onunla evlenmek zorunda olduğunu. Kendisinin her hâline katlanmak zorundasın diye düşünüyor.seviyeni sınırlarını göster ki o sınırı aştığında neyi kaybedeceğini anlaşın
1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Hangi sevgi?1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Sevmiyor, kendinizi kandırmayın.Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim![]()
Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum.
Çok seviyor gerçekten..O yuzden çikolata almaya gidince kavga ediyor..Kendisi de doktor olduğu halde nöbet durumunu anlamıyor..Bak ben de bir mühendisle görüşüyorum..İntörn olduğum zamanlarda nöbetlerime elinde çikolata meyve peçete diş fırçası su vs ile gelirdi..Artık sabrımın tükendiği zamanlarda tamam az kaldı bitecek insanları zahmet değil rahmet olarak gör derdi..Nöbetlerime anlayıssizlik şöyle dursun daha kolay geçsin faydalı olsun diye elinde geleni yapardı..Hala da yapıyor sağolsun..Kusura bakma ama sen seven görmemişsin..Elbette anlıyorum sen de evlenmek istiyorsun ama daha yaşın küçük mesleğin elinde olucak inşallah..O olmazsa başkası olur yani..Direk tavrını koy bu şekilde devam ederse de bitir bu işi..Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim![]()
Teşekkür ederim uyarı için. Kontrol ettim iki kullanım da doğru :) TDK ikisini de kabul etmiş.Çok özür diliyorum ama hafakan değil afakan![]()
Bu ruh hastası birgün kafayı sıyırıp, koluna bilmem ne ilacı zerkedip öldürür, o zavallı genç kız gibi.O da doktor :/
Gercekten doktor musunÇok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim![]()
Tam olarak bunu diyecek biriÜç gün sonra bu adam uyurken niye öyle nefes aldın ne rüya görüyordun demesin.