Sevgilimle her gün kavga ediyoruz

Şuan şoklar içerisindeyim :KK43:
Bunu doktor olmuş genç bi kız mı söyledi gerçekten?
Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyor :( öyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım :( :( :( :( :( :( :(

Şoklarla okudum cidden...
İlkim de sonumda o olsun ama varsın ruh hastası olsun...
Bu nasıl bir mantık ya 24 yaş zaten genç bir yaş değil mi?

ühüü millet 30 larında evleniyor artık neden peki manyak mı bunlar?
Yo değil hayatlarında bağımsız olarak yapmak istedikleri her şeyi yapmaya çalışıyorlar...
ilişkilere daha gerçekçi bakıyorlar....
Bını sivin ılmız diye değil
Bana saygı ve sevgi duyacak biri olsun diye düşünüyorlar...

bu arada ben nedense ilk sevgiliyle evlenmenin zaten çok iyi sonuçlar doğurduğunu düşünmüyorum...

Dertsiz başınıza dert almaya çalışıyor gibisiniz.Daha şimdiden yoktan yere bu kadar tartışıyorsanız gelecekte gerçek sorunları aşmanız çok zor. Lütfen bunu kendinize yapmayın.

Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyor :KK43: öyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Ay ben inanamıyorum.. Hayır tabiki ne alakası var her gün biriyle olmak ile. doktor olman belli bi zekaya ve konuma sahip olduğunu gösterir liseli kızlar gibi ilk ve son olsun dememeni gerektirir.

Eğitim almış, kariyer sahibisin yanlış giden şeyleri daha kolay ve çabuk fark edip çözüm yolunu daha kolay bulmalısın. Kaldı ki evlilik gibi bi dehşet ciddi bir konuda. Yıllarca güzel giden ilişkilerde bile evlilik zamanı geldiğinde bi ürperir insan bende muhafazakar aile de büyüdüm ilk ve son olsun isterdim ama olmadı.

Şunu anladım, insanlar ilişki yaşamalı kötü bile olsa tecrübeler edinmeli aksi durumda böyle oluyor işte ilk gördüğünün en iyisi olduğunu sanıyor..

Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyor :KK43: öyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Sene 2020.
Kafa 1920.

Sevgilin çalışmanı da istemiyor eminim

Ya fakesin ya aptal.

Evlendiniz diyelim, hamile kaldınız, hormonlar tavan... neden ağlıyorsun, kavga.....kilo aldın kavga.....miden bulandı, kavga....isteksizsin, kavga....ev işleri aksadı, kavga....onu yedin, kavga....bunu yemedin, kavga.... Sadece hamilelik durumu, daha bunun kaynanası var, görümcesi var, düğünü var, altını akçesi var, onu giydin bunu giydin, ona baktın buna baktını var....Bu kadar bedenen ve ruhen ağırlığı kaldırabilecekseniz, gelinlikle evlenir, kefenle ayrılabilirsiniz, tercih sizin....

Liseli bir ergen yazdı sandım doktorum diyene kadar. 1 yıl nasıl sürdürünüz bu şartlarda? Size de yazık değil mi böyle ömür mü geçer? Tek tik oldu diye kavga çıkarmak nedir ya? Belli ki sorunlu bir tip bırakın gitsin.
Bir şekilde vazgeçmedik. Her kavgadan sonra ya o yanıma geldi ya ben onun yanına gittim öpüştük barıştık. Ama artık ikimizin de tahammülü kalmadı

Aile kurup çocuk sahibi olmak isteyen bir insan daha bilinçli , Daha sağlıklı bir birliktelik kurmak zorunda.

Amaç aile , Çocuk değilse git gideceğin yere kadar, Ancak bu niyetle yola çıkan biri için sağlıklı bir ilişki değil.

Hayatını çöp yapmaya kararlısın bari çocukların günahına girme.

Sevgi bu değil, Çok yanlış öğrenmişsin.

Aile kurup çocuk sahibi olmak isteyen bir insan daha bilinçli , Daha sağlıklı bir birliktelik kurmak zorunda.

Amaç aile , Çocuk değilse git gideceğin yere kadar, Ancak bu niyetle yola çıkan biri için sağlıklı bir ilişki değil.

Hayatını çöp yapmaya kararlısın bari çocukların günahına girme.

Sevgi bu değil, Çok yanlış öğrenmişsin.
Sevgi nasıl olmalı inanın hiç bilmiyorum. Günümüz ilişkileri midemi bulandırıyor. İnsanların sevgili seçerken yanında taşıyacakları bir eşya seçer gibi davranmaları midemi bulandırıyor. Bu kişiyle aynı düşünüyor olmamız belki de bu kadar kavgaya rağmen devam etmemizin sebebiydi.

24 yaş ne ki? Daha karşınıza kimler kimler çıkar. Sizinki sevgiden ziyade alışkanlığa hatta zorunluluğa dönmüş bence. Sanki illa onunla ilk sevgiliniz diye evlenmek zorundasınız gibi saçma bir algı oluşmuş kafanızda.

Doktor olacaksın bide. Bim e gittin diye, mesajını 5 saniyede okumadın diye kavga eden biriyle berabersin. Evlenince de kocamla her gün kavga die başlık açarsın. Sen sevgini n bu olduğunu zannediyosun sevgi karşındakine psikolojik eziyet etmek değil onu her hali ile sevmek mutlu olmasını istemek

Back
X