sevgilimle hıtırdaşmam

Deadlockless

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1.540
2.029
sevgilimle 2 seneye yakın bi birlikteliğimiz var o da bilg oyunu oynamayı çok sever ben de bizim 1 buçuk seneye yakın vaktimiz asosyal olarak geçti asosyal olarak yaptıklarımızı sıralayım

1-10 gune bir falan dışarı çıktık ben de gezmeyi sevmem onda bir problem yook
2-1 kere tatile gittik
3-genelde evde oyun oynayıp muhabbet ettik
asosyaliz
o gayet mutlu sıkıldım

Son düzenleme:
1 sene ayni giysimi???
Soklardayim.
Hic kokmadimi sefkiliniz?

Bu arada sefkili kelimesini bi kac paragraftan sonra cozdum sukur.
Hitirdasmanin ne oldugunu hala cozemedim maalesef.
Sorun bendemi?

Yine bi kocam kokuyo vakasi :KK14::KK69:
Devami ne zaman gelecek diye bizde sabırsızlıkla bekliyorduk:KK48:

Üfff valla sıktı ama bu sözlüklerden kaçıp kaçıp gelenler.
istersen facebookumu vereyim intagramımı vereyim ben normal hayatta böyle konuşurum yetkili biri gelsin lutfen buraya ipye mi bakıyosanız artık napıyosanız bu şekil halledin konuyu çunku bu çok sinir bozucu admin ya da herhangi birine gerekli bilgileri verebilirim

1 sene ayni giysimi???
Soklardayim.
Hic kokmadimi sefkiliniz?

Bu arada sefkili kelimesini bi kac paragraftan sonra cozdum sukur.
Hitirdasmanin ne oldugunu hala cozemedim maalesef.
Sorun bendemi?
hıtırdaşmayı hep annem kullanır bende de böyle kaldı yok yav kokmadı tabiki bi sene aynı giysiyi giydi ama en azından pis bi insan değil hep yıkar giysilerini onda bir problem yok

Yine bi kocam kokuyo vakasi :KK14::KK69:
Devami ne zaman gelecek diye bizde sabırsızlıkla bekliyorduk:KK48:
bir tane daha doğru ya bunları ben bi sevgilime okutayım kimse inanmıyo bile adamın yaptıklarına okusun da bi utansın utansıııın zamanında avukat gibi savunduğu şeye insanlar ne tepki veriyor bi utansın

istersen facebookumu vereyim intagramımı vereyim ben normal hayatta böyle konuşurum yetkili biri gelsin lutfen buraya ipye mi bakıyosanız artık napıyosanız bu şekil halledin konuyu çunku bu çok sinir bozucu admin ya da herhangi birine gerekli bilgileri verebilirim
bence biz senin gerçekten var olduğuna inamak istemiyoruz. ben yarıdan sonrayı okuyamadım mesela, sabrım yetmedi.

X