Sevgilimle içime bosalmadan ilişkiye girdim hamilelik olusa bilirmi

Yok kalbi kırılır değil ben sizi anlıyorum da dediğim gibi kelimeleriniz doğru değildi sadece. Ben bu tarz konulara yorum bile yapmam çünkü ne yaşandı ne oldu bilemiyorux ki evet sevişti ama çok yakın tanıdığım biri de bu şekilde oldu ve o an ki pişmanlığı karşısındakinin seven insan şöyle yapar evleriniz gibi saçma sapan laflarıyla o kadar manipüle olmuş inanmıştı ki anlatamam. O yüzden ağır bir şekilde yüklenmek doğru gelmedi çok yanlış evet ama olan oldu. Küçük kız daha çok korkar yaptığından Allah korusun intihara Kadar gider. Büyük olan canı nasıl isterse öyle yapar zaten.

Ben bugün sevgilimle iliskiye girdim içime girmedi sayılır cok az ucundan girdi sadece disimdan penisini sürttü ve icime boşalmadi korkuyorum sizce hamilelik olusurmu 18 yaşından kucugum ne yapmaliyim
Olusabılır de aradan gecmıs 8 ay. Karnın burnunda mı Suan, ne durumdasın olusmus mu gebelık

Sadece belli bir yaşı ve gerçekten güvenecekleri kişiyi bulmayı bekleseler keşke Siz de haklısınız bir an çok sinirlendim tutamadım kendimi.

Ben bi anlık şeyle yaptım yoksa hiç yapacağım birşey değil zaten uzun bile olmadı 1 dk anca içime girmedi sayılır hamilelik riski varmıdır

Nedense normalde hiç yapmayacağınız şeyler
Aklını başını al, okuluna geleceğine odaklan.
Bir sıçrar iki sıçrar, sonunda kucağında bebekle hayatını mahvedersin.
O çok bayıldığın aşkında dönüp bakmaz.
Kendine gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…