Merhaba arkadaşlar öncelikle anlatmak isterim ki benim 5 aylık bir ilişkim var sevgilimle ilk 2 ay çok yakındık her an benimle ilgilenirdi fakat bu son zamanlarda biraz tuhaflaşmaya başladı ama tabi ben de çok sıkıyorum profil resmini değiştiriyor neden değiştiriyosun diyorum twitterda benle ilgili favorilere aldığı herşeyi silmiş (bunu bana kızdığı için yaptı heralde
) bugün baktım ilişkisi var durumu gözükmüyor fakat bi sorun da olabilir çünkü profilinde hata var yazıyor ben de bunu çok kafaya takıyorum herşeyi kafaya takıyorum hatta çok bunaldığını söylüyor ben ne yapcağımı bilemiyorum baya bunalmış olabilir o konuda çok haklı çünkü çok sıkıyorum ve çok rahatına düşkün biri... geçen yalnız kalmak istiyodum kimseyle çıkmayacaktım ama seni seviyorum sen varsın dedi ben yinede bişe görüp hemen kızıyorum vemesaj atıyorum haliyle çocukta bana o an kötü davranıyor lütfen yardım edin ben napabilirim onu çok seviyorum gerçekten kafaya takıyorum herşeyi.Şifresini vermedi ben çok takıntılıyım diye ama işte daha çok takıyorum napmalıyım bilmiyorum
şimdiden teşekkürler ... :/