Sevgilimle ilgili sorunlarım var lütfen yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hyora

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
11
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle anlatmak isterim ki benim 5 aylık bir ilişkim var sevgilimle ilk 2 ay çok yakındık her an benimle ilgilenirdi fakat bu son zamanlarda biraz tuhaflaşmaya başladı ama tabi ben de çok sıkıyorum profil resmini değiştiriyor neden değiştiriyosun diyorum twitterda benle ilgili favorilere aldığı herşeyi silmiş (bunu bana kızdığı için yaptı heralde :( ) bugün baktım ilişkisi var durumu gözükmüyor fakat bi sorun da olabilir çünkü profilinde hata var yazıyor ben de bunu çok kafaya takıyorum herşeyi kafaya takıyorum hatta çok bunaldığını söylüyor ben ne yapcağımı bilemiyorum baya bunalmış olabilir o konuda çok haklı çünkü çok sıkıyorum ve çok rahatına düşkün biri... geçen yalnız kalmak istiyodum kimseyle çıkmayacaktım ama seni seviyorum sen varsın dedi ben yinede bişe görüp hemen kızıyorum vemesaj atıyorum haliyle çocukta bana o an kötü davranıyor lütfen yardım edin ben napabilirim onu çok seviyorum gerçekten kafaya takıyorum herşeyi.Şifresini vermedi ben çok takıntılıyım diye ama işte daha çok takıyorum napmalıyım bilmiyorum :( şimdiden teşekkürler ... :/:5:

yanlışını falan mı gördünüz bu kadar sıkıyorsunuz? eğer görmediyseniz çocuk ne kadar soğuk davransa haklı ben bile okurken sıkıldım :26:

bu kadar didiklemene rağmen sevgilinin herhangi bir falsosunu yakalamadıysan bence biraz sakin ol, paranoyak olucaksın yoksa.. ama diyorsan ki adam çapkın o yüzden hep aldatacakmış hissine kapılıyorum o zaman da doğru adamla mısın önce onu bir sorgula.

facebook ilişki durumunu ikinizin adını vererek mi yapmış? yani onu bi kontrol edebilirsin baska bi arkadasının hesabından, bazı uyanıklar sadece sevgilisinin görebileceği gibi ayarlıyor. ama şifre filan isteme daha 5 ay olmuş ben de olsam vermem şifremi

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz fazla paranoya yapmıyor musun?
herkesin iliskiyi yasayıs tarzı farklıdır.
mesela sifre... sakladıgımdan degil ama evlensem bile vermem yani. hele ki boyle kurcalayacagını bilecegim... inadımdan vermem.

eger birseyler cevirmiyorsa -ki bence cocuk ilgisiz ama herkese her seye ilgisiz- bosu bosuna iliskine zarar veriyorsun.
rahatsız oldugun konu ne ise onu soyle erkek arkadasına, supheye dusurecek bir tavrı yokken hemen karıstırmaya baslamıssın.
cocugun davranıslarını 2ayda 2000kez yorumlamak yerine bir de oldugu gibi yasamayı dene bakalım nasıl hissedeceksin

bu kadar didiklemene rağmen sevgilinin herhangi bir falsosunu yakalamadıysan bence biraz sakin ol, paranoyak olucaksın yoksa.. ama diyorsan ki adam çapkın o yüzden hep aldatacakmış hissine kapılıyorum o zaman da doğru adamla mısın önce onu bir sorgula.

facebook ilişki durumunu ikinizin adını vererek mi yapmış? yani onu bi kontrol edebilirsin baska bi arkadasının hesabından, bazı uyanıklar sadece sevgilisinin görebileceği gibi ayarlıyor. ama şifre filan isteme daha 5 ay olmuş ben de olsam vermem şifremi

Hayir bir yanlisini yakalamadik fakat bianda twitterda benim resimlerimizi birlikte oldugumuz resimleri favorilerine eklemisti ama kaldirmis bunu sordugumda buyuk tepki verdi gitti baska herseyo kaldirdi.dun baktigimda da facebook iliskisi var bana dahil kimseye gozukmuyor . Hakkinda kismi sorunlu gozukuyor ama telefondan bakinca eskiden iliski var gorebiliyordum bunu anlamiyorum kizlara asla bakmam diye iddali bir cocuk ama suphelenmeden edemiyorum ve iliski durumunda adimiz gozukmuyor reklam yapmaya gerek yok demisti ben cok mu paronayagim :(

biraz fazla paranoya yapmıyor musun?
herkesin iliskiyi yasayıs tarzı farklıdır.
mesela sifre... sakladıgımdan degil ama evlensem bile vermem yani. hele ki boyle kurcalayacagını bilecegim... inadımdan vermem.

eger birseyler cevirmiyorsa -ki bence cocuk ilgisiz ama herkese her seye ilgisiz- bosu bosuna iliskine zarar veriyorsun.
rahatsız oldugun konu ne ise onu soyle erkek arkadasına, supheye dusurecek bir tavrı yokken hemen karıstırmaya baslamıssın.
cocugun davranıslarını 2ayda 2000kez yorumlamak yerine bir de oldugu gibi yasamayı dene bakalım nasıl hissedeceksin
Ama ben dusunuyorum ki ya benden gizli face de biriyle konusuorsa bunu hep sorguluyorum gercektende kafayi yemek uzereyim

Burada bir kadın "sevgilim herşeye karışıyor, çok kıskanç, ne yapsam kızıyor, paranoyak, her şeyden huylanıyor" yazdığı zaman "bu adamdan uzak dur" diyoruz.

Davranışlarına çeki düzen vermezsen çevresi de erkek arkadaşına bunu söylemeye başlayacak.

kıskançlığını biraz töpülemeye çalışmazsan başka bir kadına gerek yok sen daha çok zarar vereceksin ilişkinize

reel bir ilişki sanalın hezimetine uğradı adlı başlık giderdi konunuza.

sanal alem bu kadar önemli mi? profil resmi ,ilişki durumu :44:

reelde nasıl bu adam ? bence bu daha önemli.

Yanlislarinizin ve bunalttiginizin farkindasiniz... Böyle dqvranmayarak isin düzelcegininde farkindasiniz...
Eeeee bizdaha ne diyelimki? Dua edin sevgiliniz cok sabirli olsunki siz kendinize ceki düzen verene kadar,
O cekip gitmesin...

Yaşlarınız kaç merak ettim doğrusu.

Erkek arkadaşınız bunaldığını söylemiş ama siz hala kendinizi değiştirmiyorsunuz.

Takıntılıyım demeniz kendinizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz.

İlişki tek başına yaşanılan birşey değil.

Ve bence ilişkinin en temeli Saygı'dır. Bu iki taraf içinde geçerli. Erkek arkadaşının hayatına müdahale ederkende bir sınırın olmalı.

Nasıl ki erkek arkadaşının sana saygı duymasını istiyorsan aynı şekilde sende ona saygı duymalısın.

Bu kadar takıntılı olup herşeyi dert etmek iyi değil gerçekten.

başka birini buldu onunla mı görüşüyo bilmem ama bu gidişle başka birini bulsa da bulmasa da senden ayrılıcak gibi duruyo. bi dur ya bu ne. Profil fotosunu değiştirince bile karışır mı insan vay arkadaş

Ama ben dusunuyorum ki ya benden gizli face de biriyle konusuorsa bunu hep sorguluyorum gercektende kafayi yemek uzereyim

sorun cıkarmadan biraz gozlemle...
eger ust uste benzer seyleri yaptıgını gorursen neden boyle bir sey yapma ihtiyacı duydugunu sor.
konusman sakin ama net olsun. anladıkları dil bu cunku.
baktın cevirmeye calısıyor adam akıllı tartısır bitirirsin bu işi, kuruntuların da biter. fakat her iliski de boyle isen evlendiginde her gun gomlek kontrol edersin... yol yakınken bir psikologa git derim o zaman.

Yaşlarınız kaç merak ettim doğrusu.

Erkek arkadaşınız bunaldığını söylemiş ama siz hala kendinizi değiştirmiyorsunuz.

Takıntılıyım demeniz kendinizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramaz.

İlişki tek başına yaşanılan birşey değil.

Ve bence ilişkinin en temeli Saygı'dır. Bu iki taraf içinde geçerli. Erkek arkadaşının hayatına müdahale ederkende bir sınırın olmalı.

Nasıl ki erkek arkadaşının sana saygı duymasını istiyorsan aynı şekilde sende ona saygı duymalısın.

Bu kadar takıntılı olup herşeyi dert etmek iyi değil gerçekten.

Ben 20 sevgilim de 21 yasinda... Ama bu iliski de hep cabalayan benim bulusalim diyen hep benim o evde kalmayi daha cok seviyor ama ben kizinca kiyamiyor ve bulusalim diyor..yani hep cabalayan benim o nu bir kizla konusurken yakalamadim zaten kendisi cok idaali ben asla bi kizla konusmam eger gorursen hemen terket dedi fakat isin dogrusu ben neden supheleniyorum bunu da anlamadim

reel bir ilişki sanalın hezimetine uğradı adlı başlık giderdi konunuza.

sanal alem bu kadar önemli mi? profil resmi ,ilişki durumu :44:

reelde nasıl bu adam ? bence bu daha önemli.
bulustugumuzda gozu benden baskasini gormuyor sadece bana odaklaniyor ama benim suphemin nedeni ilk baslarda onun israr etmesiydi iliski durumu yapmak ocin hatta ben istemeyince hesap soruyordu simdi o iliski durumunu gizledi mi yoksa hata mi verdi onu bilmiyorum ama bu suphelenmemi arrtiriyor

Yanlislarinizin ve bunalttiginizin farkindasiniz... Böyle dqvranmayarak isin düzelcegininde farkindasiniz...
Eeeee bizdaha ne diyelimki? Dua edin sevgiliniz cok sabirli olsunki siz kendinize ceki düzen verene kadar,
O cekip gitmesin...
Ben 4 gundur cidden hic sikmamak icin mesaj bile atmadim aramadim ama dun gordugumde de iliski durumunu goremeyince tabi biraz parladim..inanin degismeye calisiyorum

Anlamadığım şey daha 5 aylık tazecik bir ilişkiniz var, neden bu kadar sıkıştırmalarla heba ediyorsunuz bu güzel zamanlarınızı?
Zaten ben sevgilinin şifresini istemek, sürekli profilini kurcalamak olayına karşıyım. Bu benim kendi fikrim.
Benimde sevgilimi kısıtladığım durumlar oluyor. Bende kıskanç sayılabilecek bir bayanım. Ama bunu şahsi profilleri kurcalamakla bağdaştırmıyorum.
Yani en azından sevgilim bana şifresini vermedi diye küsmek çok saçma BENCE..
Sevgilim benden istese bende vermem -ki, vermemiştim de. Gizlediğim bir şey olduğundan mı? Asla değil. Ama dediğim gibi hoş değil bence. Profil resmini değişti diye bile dert edinmişsiniz kendinize. Değiştirebilir, onu da mı size sorsun yahu? :100:
Abartmışsınız, ilişkiniz çatırdamış.

Son düzenleme:
canım sifre bu kadar onemli mi ya? sen onu o kadar sıktığına ragmen hala senin yanındaysa seviyordur yoksa kim ister sevmediği biri tarafından sıkılmayı? ilişkinizi daha bu yenı donemden yıpratmaya baslama sonra ıkınızde yorulursunuz.

Sadece şifre istemede değil sorunum tamam onu anlıyorum ama başka sorunlar da var kafamı karıştıran.. Mesela ben buluşmadan buluşalım demiyor ya da ben buluşalım desem bile bakarız diye geçiştiriyor beni ben sorduğum zaman da canım istemiyor seninle buluşmak zorunda mıyım gibi şeyler söylüyor. Bunun üzerine ben kızınca da tamam buluşalım deyip kabul ediyor. Evet belki profil resmini kaldırması konusunda tepki verdim ama twitter'da benim ve bizim beraber çekindiğimiz fotoğrafları favorilerine almıştı ve sadece onları silmiş ben neden sildi deyince de bütün favorilerini silip hepsini sildim diyor. Ama ben bunu farketmesem sadece fotoğrafları silmiş olacaktı. Sonra gün içinde ben mesaj atmasam atmıyor neden atmıyosun dediğim zaman da bunaltma sıkma beni deyip duruyo ben de onunla sürekli konuşmak derdinde değilim sadece arada sırada onun da halimi hatrımı sormasını istiyorum. Hem bu ilgisiz davranışları hem de böyle şeyler üst üste gelince ben de şüphelenmeye başladım acaba başka birinden mi hoşlandı diye :/ umarım boşa kuruntu yapıyorumdur :43:

gel benim kafamı kır diyen erken tipi :)) kırma sakın canım işe yaramaz :) bence mesafe koy , aramazsa arama msj atmazsa msj atma , kısaca onun gibi davran nasılmış anlasın :))

Back
X