Sevgilimle ilgili sorunlarım var lütfen yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şifresini verse ne olacak?
Yapacak olan adam her türlü yapar ruhun bile duymaz.
O kadar kolay ki böyle site çok bir rumuz alır bir tıkla türlü kızla konuşur..

Yani karaktersiz biriyse zaten engel olamazsın.
Boşu boşuna zehir etme hayatı ona da kendine de..
Ayrıca bu tarz kıskançlıklar,kısıtlamalar senden soğutur.
Gözünde küçülürsün.
Her erkek kendine güven duyan kadından hoşlanır..

Gidersen git sen kaybedersin modunda olmalısın..
Değer verdiğim kadar değerlisin. Ben değer vermezsem hiçsin pozları yani:34:

Sadece şifre istemede değil sorunum tamam onu anlıyorum ama başka sorunlar da var kafamı karıştıran.. Mesela ben buluşmadan buluşalım demiyor ya da ben buluşalım desem bile bakarız diye geçiştiriyor beni ben sorduğum zaman da canım istemiyor seninle buluşmak zorunda mıyım gibi şeyler söylüyor. Bunun üzerine ben kızınca da tamam buluşalım deyip kabul ediyor. Evet belki profil resmini kaldırması konusunda tepki verdim ama twitter'da benim ve bizim beraber çekindiğimiz fotoğrafları favorilerine almıştı ve sadece onları silmiş ben neden sildi deyince de bütün favorilerini silip hepsini sildim diyor. Ama ben bunu farketmesem sadece fotoğrafları silmiş olacaktı. Sonra gün içinde ben mesaj atmasam atmıyor neden atmıyosun dediğim zaman da bunaltma sıkma beni deyip duruyo ben de onunla sürekli konuşmak derdinde değilim sadece arada sırada onun da halimi hatrımı sormasını istiyorum. Hem bu ilgisiz davranışları hem de böyle şeyler üst üste gelince ben de şüphelenmeye başladım acaba başka birinden mi hoşlandı diye :/ umarım boşa kuruntu yapıyorumdur :43:

O zaman tek taraflı sevgi söz konusu derim işte.
Hep senin attığın adımla yürüyen ilişkiden nasıl bir mutluluk duyuyorsun ki?
Niye hep sen buluşalım diyeceksin? Hep sen mesaj atacaksın yaaa..
Yani böyle bir aşka kendinizi niye mahkum edersiniz anlamam.
Yaş 20 oh mis.. En güzel zamanlar.
O yaşıma geri dönseydim var yaaa ahhh ahhhh:ssz:

Neyse sonuçta ilgi görmek istiyorsan ilgiyi keseceksin..
Tut kendini.. Telefonunu kapat mesela aaa şarjı bitmiş farketmemişim de.
Aramış mıydın aaa duymadım de açma..
Azıcık da sen kaç yahu..
Kovalanmak kovalamaktan daha tatlı bilsen...
Kovalamıyorsa da sevmiyor demek ki nokta.
Yol ver gitsin.. Sen daha neler göreceksin..

canım siz daha sevgilisiniz ya birgün gelirde evlenirseniz? o zaman neler olacak düşündünmü hiç?
şimdi anlaşamıyorsunuz,ufacık şeylerden kavgalar büyüyorsa evlenice ne olacak?
seviyorsunuz bir birinizi ama fazla yıpratıyorsunuz ilişkinizi.herşeyi akışına bırak.çok fazla üstüne gitme.
mesela bende asla şifremi kimseye vermem.sevgilinizde demek ki böyle insanlardan.:34:

O zaman tek taraflı sevgi söz konusu derim işte.
Hep senin attığın adımla yürüyen ilişkiden nasıl bir mutluluk duyuyorsun ki?
Niye hep sen buluşalım diyeceksin? Hep sen mesaj atacaksın yaaa..
Yani böyle bir aşka kendinizi niye mahkum edersiniz anlamam.
Yaş 20 oh mis.. En güzel zamanlar.
O yaşıma geri dönseydim var yaaa ahhh ahhhh:ssz:

Neyse sonuçta ilgi görmek istiyorsan ilgiyi keseceksin..
Tut kendini.. Telefonunu kapat mesela aaa şarjı bitmiş farketmemişim de.
Aramış mıydın aaa duymadım de açma..
Azıcık da sen kaç yahu..
Kovalanmak kovalamaktan daha tatlı bilsen...
Kovalamıyorsa da sevmiyor demek ki nokta.
Yol ver gitsin.. Sen daha neler göreceksin..

Ben ona kendi isteklerimi söylediğim zaman da ben yalnız kalmak istiyodum ama karşıma sen çıktın o yüzden seninle çıkmaya başladım ama sen olmasaydın benim aklımda biriyle çıkmak yoktu aksine yalnız kalmak istiyorum dedi. Ben de bunun üzerine yalnız kalmak istiyosan seni yalnız bırakabilirim dedi o da hayır hayatımda kalmanı istiyorum dedi. Yani yaptığı ilgisizlikleri buna bağlıyor hatta sorduğum zaman da farkında bile değilim diyor. Bu durumda beni sevmiyor mu oluyo :( :43:

Sadece şifre istemede değil sorunum tamam onu anlıyorum ama başka sorunlar da var kafamı karıştıran.. Mesela ben buluşmadan buluşalım demiyor ya da ben buluşalım desem bile bakarız diye geçiştiriyor beni ben sorduğum zaman da canım istemiyor seninle buluşmak zorunda mıyım gibi şeyler söylüyor. Bunun üzerine ben kızınca da tamam buluşalım deyip kabul ediyor. Evet belki profil resmini kaldırması konusunda tepki verdim ama twitter'da benim ve bizim beraber çekindiğimiz fotoğrafları favorilerine almıştı ve sadece onları silmiş ben neden sildi deyince de bütün favorilerini silip hepsini sildim diyor. Ama ben bunu farketmesem sadece fotoğrafları silmiş olacaktı. Sonra gün içinde ben mesaj atmasam atmıyor neden atmıyosun dediğim zaman da bunaltma sıkma beni deyip duruyo ben de onunla sürekli konuşmak derdinde değilim sadece arada sırada onun da halimi hatrımı sormasını istiyorum. Hem bu ilgisiz davranışları hem de böyle şeyler üst üste gelince ben de şüphelenmeye başladım acaba başka birinden mi hoşlandı diye :/ umarım boşa kuruntu yapıyorumdur :43:

Durum madem böyle ayrıl gitsin. Neyin çabasını veriyorsun kendini böyle üzüyorsun. Hayır yani 5 aylık ilişki daha. Henüz çok yeni. Bu aylardeyken bıcır bıcır olmanız lazım, cicim ayları bu aylar. :106::106:

Zorlama, uzatma bile. Ne demek buluşmak zorunda mıyım seninle falan demek yahu. Kendine neden böyle konuşturuyorsun, bu ne saygısızlık, bu ne kendini beğenmişlik? Zorunda değilse güle güle hadi yolu açık olsun. Sen ne duruyorsun onca yalanını yakalamışsın, adam seni geçiştirmiş devamlı. Boşver gitsin arkadaşım. Kendisinin istediği de ayrılmak, dile getiremiyor sadece. Anladığım kadarıyla böyle. Düzelecek diye bekleme. Şimdiden böyle yapıyorsa ilerde ne olacak kim bilir.

Kuruntu yapmıyorsun, adam bu ilişkiyi istemiyor, net. Bana kızma ama öyle düşündürdü yani.

Son düzenleme:
Durum madem böyle ayrıl gitsin. Neyin çabasını veriyorsun kendini böyle üzüyorsun. Hayır yani 5 aylık ilişki daha. Henüz çok yeni. Bu aylardeyken bıcır bıcır olmanız lazım, cicim ayları bu aylar. :106::106:

Zorlama, uzatma bile. Ne demek buluşmak zorunda mıyım seninle falan demek yahu. Kendine neden böyle konuşturuyorsun, bu ne saygısızlık, bu ne kendini beğenmişlik? Zorunda değilse güle güle hadi yolu açık olsun. Sen ne duruyorsun onca yalanını yakalamışsın, adam seni geçiştirmiş devamlı. Boşver gitsin arkadaşım. Kendisinin istediği de ayrılmak, dile getiremiyor sadece. Anladığım kadarıyla böyle. Düzelecek diye bekleme. Şimdiden böyle yapıyorsa ilerde ne olacak kim bilir.

Kuruntu yapmıyorsun, adam bu ilişkiyi istemiyor, net. Bana kızma ama öyle düşündürdü yani.

Uzaktayken böyle ama buluştuğumuz zamanlar çok iyi davranıyor hep ilgileniyor benimle yani baya baya seviyor gibi duruyo ama onun harici zamanlar çok ilgisiz konuşmayı uzatmak için uğraşıyorum hep böyle olunca da seviyor da karakteri mi böyle acaba diye düşünüyorum :( kafam çok karıştı :/ ya da ben çok sıktığım için mi bana uzak ve ilgisiz davranıyor?

acaba kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam daha değerli olurum ? o atmadan yazmasam veya o atınca hemen yazmasam hep buluşalım demesem daha mı iyi olur sizce ? :17:

Sosyal medyada, kim sevgilinizin profillerini gorse, iliskisi oldugunu anlamaz, oralarda pek duyulmasini istemiyor gibi geldi...
Profilde gizli, sifre sizde yok vs.
Umarim yanilirim ama o cok ozgurlugune duskun sevgiliniz, sanirim sosyal medyada hakikaten ozgur...
Asla cok sikan, bunaltan kadinlari tasvip etmem, guven bazen herseydir...
Fakat bazen bazi seylerde o kadar alenidir ki, dusunmek bile gerekmez, besbellidir...

Uzaktayken böyle ama buluştuğumuz zamanlar çok iyi davranıyor hep ilgileniyor benimle yani baya baya seviyor gibi duruyo ama onun harici zamanlar çok ilgisiz konuşmayı uzatmak için uğraşıyorum hep böyle olunca da seviyor da karakteri mi böyle acaba diye düşünüyorum :( kafam çok karıştı :/ ya da ben çok sıktığım için mi bana uzak ve ilgisiz davranıyor?

Buluşunca ilgili alakalı davranıp, yanından ayrılınca ilgisiz davranmak bir karakter meselesi değildir. Dengesizliktir, sevmiyordur, aldatıyordur, ayrılmak istiyordur, sıkılıyordur vs. vs. Canım üzgünüm ama anlattığın şeyleri hiç iyiye yoramıyorum. Ha ama sende de hata var adamı kaçırmışsın resmen kıskançlığından. Ama sevgilinin hareketleri de normal değil. Kaçan kovalanır taktiği içinde geciktiğini düşünüyorum, adam sıkılmışsa geri bağlanmaz bu taktikle ama yine bir süre dene istersen. Fayda etmediğini görürsen ayrılman en iyisi.

Buluşunca ilgili alakalı davranıp, yanından ayrılınca ilgisiz davranmak bir karakter meselesi değildir. Dengesizliktir, sevmiyordur, aldatıyordur, ayrılmak istiyordur, sıkılıyordur vs. vs. Canım üzgünüm ama anlattığın şeyleri hiç iyiye yoramıyorum. Ha ama sende de hata var adamı kaçırmışsın resmen kıskançlığından. Ama sevgilinin hareketleri de normal değil. Kaçan kovalanır taktiği içinde geciktiğini düşünüyorum, adam sıkılmışsa geri bağlanmaz bu taktikle ama yine bir süre dene istersen. Fayda etmediğini görürsen ayrılman en iyisi.

Merhaba söyledikleriniz çok doğru ve dün mesaj attım neden böylesin niye mesaj atmıyorsun aramıyorsun buluşmak istemiyorsun ben böyle yapamıyorum dedim ve kendisi de ayrılalım ben yapamıyorum dedi bende evet bencede ayrılalım dedim ve kendisi dedi ki ben bişey hissetmiyorum özür dilerim dedi bende iyi geceler dedim acaba gerçekten mi birşey hissetmiyor yoksa bianlık soğuma mı yani pişman olma ihtimali var mıdır :(((:2::43:

reel bir ilişki sanalın hezimetine uğradı adlı başlık giderdi konunuza.

sanal alem bu kadar önemli mi? profil resmi ,ilişki durumu :44:

reelde nasıl bu adam ? bence bu daha önemli.

Evet ya! Ancak burdaki kadinlarda asil sanal yasam neymis onu ögrendim. Didim didik profil resimler, kim neyi, ne zaman begenmis, acaba niye begenmisten tut yok iliski durumlari, yok kimi eklemis,..

Bu davranislar gerçekten saglikli degil hanimlar. Biraz gerçek hayatta yasayin. Vallahi konuyu okudukça benim içim bile sisti yani konu sahibin sevgilisi yine iyi duruyor. Konu sahibine sesleniyorum: sanirim bu davranislar özgüven eksikligini gösteriyor, bence bir piskolga danissan iyi olur, hemen kendin için hem iliskin için.

Back
X