Sevgilimle ilgili yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi yose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben konuyu pek açık yazamamısım beraber yaşamak değil de 1 gün bende kalırsın dedi yaşamak değil tabiki öyle bir şeyi yapmam hele ki bu yaşta..

1 gün Bende kalırsın ne demek ya. Masumca gibi gelmiş sana. Biraz gözünü aç arkadaşım . Sen daha pozitif yaklaşıyorsun. Gitmeye niyetin var gibi. O gittiğin 1 günde adam işi pişirir. Sana Tekmeyi basar. Ne olduğunu bile anlamazsın. Erkekler aslından oluyorum der kızı elde ettiği sabah ortalıktan toz olur. Böyle birşey yaşamak istiyorsan sevgilime 1 güncük kal istersen. 1 günden ne çıkar ki de mi. Uyarması bizden uygulaması size kalmış. Adamı elde tutmak istiyorsan ulaşılmaz ol derim.

İstemediğim bir şeyi yapmıcagından eminim

tamam sana zorla birşeyler yapmayacağından emin olabilirsin ama bence sen orda 3-5 gün kalsan aranızda hiçbirşey olmadan ayrı odalarda yatacağınızı da hiç sanmıyorum.yani sevgililer aynı evde kaldığında illaki birşeyler olur.bence 3 aylık ilişki için çok erken.sevgiline ben seninle henüz aynı evde kalamam uygun olmaz dersen onun nasıl bir insan olduğunu daha iyi anlarsın.

Henüz çok erken bunun için bir gün olsa dahi sen emin olduğunu düşünüyorsun ama illa tensel bir çekim olacaktır zamanla sana da duygusal baskı bile kurabilir. Ağırlığını koy kolay görmesin seni.

Konu ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…