Sevgilimle ilk ciddi tartışmamız

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Hanımlar günaydın. Burası bana olayları daha geniş açıdan düşünme yeteneği sağladığı için derdimi buraya da yazmak istedim.
Erkek arkadaşım bedelli askerlik yapıyor şuanda. 2 gün önce doğum günümdü. Gayet iyiydik telefondan kutladı hatta oralardan sürpriz bile yapmış ama sonraki gün olanlar oldu.
Akşam iş çıkışı 7-8 gibi bir arkadaş grubum da doğum günümü kutlamak istedi zaten her hafta buluşuyoruz sevgilim de tanıyor herkesi. Haberi de vardı bu durumdan. Beni de genelde gruptaki erkek arkadaşım eve bırakıyor hem geç oluyor hem de koronodan dolayı otobüs dolmuş uğraşma diye sağolsun. Sevgilim de askerde olduğundan daha hassas ve bana karşı daha kırıcı yaklaşıyor ve başta bu arkadaşım eve bırakacak diye tartışma çıkardı sonra da başka bir mekana geçtik diye tartışma çıkardı ve gece beni 4te arayıp uyandırdı hala sinirliydi gayet yapıcı olmaya çalıştım zaten yapısal olarak da derdimi sakin ve konuşarak çözmeye çalışır sesimi yükseltmem. Uyku mahmurluğu ile de kendimi tam ifade edememiş olmalıyım ki yine aramız kötü bir şekilde kapattık.
Kısacası özür de diledim doğru düzgün suçum olmamasına rağmen askerde morali bozuk tadımız daha fazla kaçmasın diye. Özlediğinden bunaldığından böyle yaptığını düşünüyorum ama yine de söylediği laflar hareketleri... Aradığından beri ağlamaktan gözlerim ağrıdı.
Şimdi hanımlar nasıl davranmalıyım yüz yüze görüşebilsek geçecek her şey ama iletişimsizlikle birlikte kendimizi de dolduruyoruz. Güzel bir ilişkimiz vardı yok yere böyle olması beni çok çok üzüyor.

Baska konuda da yazdım..Erkeğe bu kadar yüz verirsen sonra gelir tepene mıçar, her seyi yapmaya hakkı olur...Adam sana hakaret ediyor, 4lerde arıyor sen özür diliyorsun..

Ya kızlar lütfen haddini aşan adamlara tavrınızı koyun, çizginizi çekin nedir korktuğunuz? Kaybetmek...Sen tanıdıgı arkadaslarınla cıktın diye azan adam bunun için terkdiosa gitsin zaten..

Lütfen sınırlarınızı çizin, kendinize bu kadar müdehala ettirmeyin...Orda yapacağın şey evt cıktım bana hakaret edemezsin deyip bisüre telefonlarını açmayacaktın ki düşünsün...Askerde olması her hareketi hoş karsılanacak anlamına gelmez

Baska konuda da yazdım..Erkeğe bu kadar yüz verirsen sonra gelir tepene mıçar, her seyi yapmaya hakkı olur...Adam sana hakaret ediyor, 4lerde arıyor sen özür diliyorsun..

Ya kızlar lütfen haddini aşan adamlara tavrınızı koyun, çizginizi çekin nedir korktuğunuz? Kaybetmek...Sen tanıdıgı arkadaslarınla cıktın diye azan adam bunun için terkdiosa gitsin zaten..

Lütfen sınırlarınızı çizin, kendinize bu kadar müdehala ettirmeyin...Orda yapacağın şey evt cıktım bana hakaret edemezsin deyip bisüre telefonlarını açmayacaktın ki düşünsün...Askerde olması her hareketi hoş karsılanacak anlamına gelmez
Kesinlikle haklısınız ne diyeyim nasıl hayırlısıysa öyle olsun bu yüzünü görmem gerekiyordu belki de

Kesinlikle haklısınız ne diyeyim nasıl hayırlısıysa öyle olsun bu yüzünü görmem gerekiyordu belki de

En azından su dakkadan sonra tavrını koy...Bi süre arama sorma o ararsa da hayatım bana böyle davranamaZsın de kısa kes..Biraz kendini çek..

Sen şimdi üzülüyorsun neden böyle olduk hata bende mi vs deyip gönlünü almaya çalışacaksın, o da tripten tribr girecek. YAPMA

Hanımlar günaydın. Burası bana olayları daha geniş açıdan düşünme yeteneği sağladığı için derdimi buraya da yazmak istedim.
Erkek arkadaşım bedelli askerlik yapıyor şuanda. 2 gün önce doğum günümdü. Gayet iyiydik telefondan kutladı hatta oralardan sürpriz bile yapmış ama sonraki gün olanlar oldu.
Akşam iş çıkışı 7-8 gibi bir arkadaş grubum da doğum günümü kutlamak istedi zaten her hafta buluşuyoruz sevgilim de tanıyor herkesi. Haberi de vardı bu durumdan. Beni de genelde gruptaki erkek arkadaşım eve bırakıyor hem geç oluyor hem de koronodan dolayı otobüs dolmuş uğraşma diye sağolsun. Sevgilim de askerde olduğundan daha hassas ve bana karşı daha kırıcı yaklaşıyor ve başta bu arkadaşım eve bırakacak diye tartışma çıkardı sonra da başka bir mekana geçtik diye tartışma çıkardı ve gece beni 4te arayıp uyandırdı hala sinirliydi gayet yapıcı olmaya çalıştım zaten yapısal olarak da derdimi sakin ve konuşarak çözmeye çalışır sesimi yükseltmem. Uyku mahmurluğu ile de kendimi tam ifade edememiş olmalıyım ki yine aramız kötü bir şekilde kapattık.
Kısacası özür de diledim doğru düzgün suçum olmamasına rağmen askerde morali bozuk tadımız daha fazla kaçmasın diye. Özlediğinden bunaldığından böyle yaptığını düşünüyorum ama yine de söylediği laflar hareketleri... Aradığından beri ağlamaktan gözlerim ağrıdı.
Şimdi hanımlar nasıl davranmalıyım yüz yüze görüşebilsek geçecek her şey ama iletişimsizlikle birlikte kendimizi de dolduruyoruz. Güzel bir ilişkimiz vardı yok yere böyle olması beni çok çok üzüyor.

Hakaretten kastınız nedir tam olarak? Söylediği cümlelerden bahsederseniz daha iyi olur konuyu yorumlayanlar açısından çünkü bazen yaşanan kavganın sebebinden çok o kavgada söylenen sözler önem taşır ve insanlar sinirli olduklarında gerçekten asıl düşündüklerini ifade eder. Kavganın sebebi eğer sevgiliniz yanınızda olsa önemli bir sorun olabilirdi aranızda ama belki dediğiniz gibi uzakta olduğu için üzüntüsünden kaynaklanan bir kıskançlıktır.

Hakaretten kastınız nedir tam olarak? Söylediği cümlelerden bahsederseniz daha iyi olur konuyu yorumlayanlar açısından çünkü bazen yaşanan kavganın sebebinden çok o kavgada söylenen sözler önem taşır ve insanlar sinirli olduklarında gerçekten asıl düşündüklerini ifade eder. Kavganın sebebi eğer sevgiliniz yanınızda olsa önemli bir sorun olabilirdi aranızda ama belki dediğiniz gibi uzakta olduğu için üzüntüsünden kaynaklanan bir kıskançlıktır.
Küfür vs değil tabiki de kötü imalar diyeyim hakaret derken. Ta üniden arkadaşlarım yani kendisi yokken onlar vardı neyin iması bu. Böyle şeylerden hiç hoşlanmam. 1buçuk senedir birlikteyiz bir kere bile güvenini zedeleyecek hareketim olmadı uzakta oluşuna bağlıyorum ama düzelir mi nasıl olur bilemiyorum

Küfür vs değil tabiki de kötü imalar diyeyim hakaret derken. Ta üniden arkadaşlarım yani kendisi yokken onlar vardı neyin iması bu. Böyle şeylerden hiç hoşlanmam. 1buçuk senedir birlikteyiz bir kere bile güvenini zedeleyecek hareketim olmadı uzakta oluşuna bağlıyorum ama düzelir mi nasıl olur bilemiyorum

Böyle durumlarda zaten zaman geçtikçe hissettikleriniz netleşir. Yüz yüze geldiğinizde belki gerçekten bir kerelik de olsa yaptığı yanlışı affedersiniz ve sonrasında olay sizin için de tamamen kapanır ya da tam tersi bunun aşılmayacak bir mesele olduğunu anlarsınız ve yolunuza devam edersiniz. Bence hemen karar vermekte acele etmeyin ilişkinizle alakalı hiçbir insan ya da ilişki kusursuz değildir ama bu durumu aşsanız bile tekrarı olmaması çok önemli çünkü bir kere yanlış yaptı affettiniz onun ayıbı olur ama ikinciyi yapar da yine affederseniz o zaman sizin ayıbınız olur. Bana buradaki asıl önemli nokta bahsettiği imaları bir daha tekrarlayıp tekrarlamayacağında gibi geldi onu da zaman gösterir.

Askerde senden uzakta diye daha hassas bir dönemde olabilir..
Sen tutumundan taviz gösterme seni cok iyi taniyorsa boyle yersiz davranislara gerek yok..
Fazla alttan almak seni zora sokar ileride..

+1

bedelli askerlikte mi bu kadar bunalmış. öncelikle bunu anlayamıyorum. millet 1 sene askerlik yapıyor bu kadar darlamıyor yakınlarını.
ikincisi de size asıl yüzünü göstermiş. her zaman yaptığınız bu şeye her zaman tepkiliymiş, şimdi askerliği bahane edip sizi pişman ediyor ki döndükten sonra da yapmayın.

Ne kadar sürelik bir birliktelik bilmiyorum ama güven yapı taşı bir ilişkinin.

Eğer adamın geçmişte yaşadıklarından dolayı bir paronayası yoksa ben de bir şey bilmiyorum. Asıl o özür dilesin.

Alttan almak, konuyu kapatmak için özre gerek yoktu. Bir süre gözlemledim kırgınlığınızı gösterin. Bir süre eski neşeli haliniz olmasın.

Askerden gelmesi zaten bugün gitmiş olsa 20 gün.

Strese girdiğinde geçimsiz bi insan olup seni yıpratıyor belli ki.. Askerlik biter, iş stresi olur, evlilik stresi olur, olur da olur, kaprisli sevgilinin stres topusun olur gidersin.. Alttan alıp özür dileme eğer haklıysan yoksa 7/24 özür dilerken bulursun kendini

Ki ben gerçekten her telefonunu anında açayım her mesajına hemen yazayım dar zaman vaktinde yazmıştır diye seslide olmasına rağmen elimden düşürmedim hep destek olmaya çalıştım her zaman insan kendine de üzülüyor. Hakettiğim bu değil diye

Bedelli stresine bile gelememişse daha büyük streslerde nasıl tepkiler verir kıymetli totosu beyefendinin acaba?

Haklı oldugunuz konuda neden özür diliyorsunuz ayrıca?
Içinize sinen durum ve kararlar için hesap vermeyin.
Posta koymasını bilin.
O aslan nasıl kedi oluyor izleyin sonra.

ozur dılemenız cok enteresan hıc sucunuz yokken ozur dılememek gerektıgını ogrenmenız gerek
sevgılınız sıze zerre guvenmıyor normalde bu corona zamanı otobuslerde surunme senı bırakacak arkadasın yoksa taksıyle eve donmen daha guzel olur eger nakıtın yoksa sızınkılerden ıste falan gıbı dusunup konusması gerek

komplekslı guvensız bırı resmen hakarete ugramıssınız farkında bıle degılsınız

Karşı taraf kim olursa olsun özür dileme özellikle haklı olduğun konuda demen gereken tek şey ben yanlış yapmadım bana inanmıyorsan ayriliriz olur biter de çekil kenara.

Benim eşim öyle belirgin kıskançlıkları olan biri değildir. Kısıtlama zaten yapmaz, yapamaz.

Ama soyle bişey olmuştu askerdeyken. Bedellideydi. Ben de çok bunalmistim. Her zaman gittiğimiz mekana gittim tek başına. Garson da ortak arkadaşımız olduğu için onla muhabbet ettim filan. Hatta eşim sen takıl ben rahatsız etmiyim diyordu, mesaj atmiyordu. Neyse öyle böyle kalktım eve geçiyorum. Vay efendim iki votka icicem demişim de üç tane içmişim diye tartıştı benle :D onun yanında genelde içip sarhoş olduğum ve kendimi kaybettigim için korkmuştur da o yüzden takılmıştır belki bilmiyorum ama o yokken de kendimi bilecek kadar içeceğimi tahmin etmesi lazimdi. Biz bir güzel tartıştık. Sonra bir şekilde hallettik.

Yani tanıştığım en modern insan bile yapıyor bunu askerde. Ha hakaret demişsin bu affedilemez ama eğer ki normal hayatında kıskançlığı vs olmayan bir insan ise bir şekilde çözülebilir.

Back
X