Benim eşim öyle belirgin kıskançlıkları olan biri değildir. Kısıtlama zaten yapmaz, yapamaz.
Ama soyle bişey olmuştu askerdeyken. Bedellideydi. Ben de çok bunalmistim. Her zaman gittiğimiz mekana gittim tek başına. Garson da ortak arkadaşımız olduğu için onla muhabbet ettim filan. Hatta eşim sen takıl ben rahatsız etmiyim diyordu, mesaj atmiyordu. Neyse öyle böyle kalktım eve geçiyorum. Vay efendim iki votka icicem demişim de üç tane içmişim diye tartıştı benle

onun yanında genelde içip sarhoş olduğum ve kendimi kaybettigim için korkmuştur da o yüzden takılmıştır belki bilmiyorum ama o yokken de kendimi bilecek kadar içeceğimi tahmin etmesi lazimdi. Biz bir güzel tartıştık. Sonra bir şekilde hallettik.
Yani tanıştığım en modern insan bile yapıyor bunu askerde. Ha hakaret demişsin bu affedilemez ama eğer ki normal hayatında kıskançlığı vs olmayan bir insan ise bir şekilde çözülebilir.