Sevgilimle ilk ciddi tartışmamız

ozur dılemenız cok enteresan hıc sucunuz yokken ozur dılememek gerektıgını ogrenmenız gerek
sevgılınız sıze zerre guvenmıyor normalde bu corona zamanı otobuslerde surunme senı bırakacak arkadasın yoksa taksıyle eve donmen daha guzel olur eger nakıtın yoksa sızınkılerden ıste falan gıbı dusunup konusması gerek

komplekslı guvensız bırı resmen hakarete ugramıssınız farkında bıle degılsınız
Kesinlikle hakarete uğradığımın farkındayım inanın bir an basiretim bağlandı. Yoksa aylardır sana güveniyorum derken içten içe yıllrdır süren arkadaşlıklarıma ve bana da güvenmediğini görmüş olduk. Herkesin stresli anları var ben de hayatımın güzel bir döneminde değilim hiçbir şeyi oturtamadım tek iyi olan şey kendisiydi işte bunu bile bile bunların yaşanması...

Benim eşim öyle belirgin kıskançlıkları olan biri değildir. Kısıtlama zaten yapmaz, yapamaz.

Ama soyle bişey olmuştu askerdeyken. Bedellideydi. Ben de çok bunalmistim. Her zaman gittiğimiz mekana gittim tek başına. Garson da ortak arkadaşımız olduğu için onla muhabbet ettim filan. Hatta eşim sen takıl ben rahatsız etmiyim diyordu, mesaj atmiyordu. Neyse öyle böyle kalktım eve geçiyorum. Vay efendim iki votka icicem demişim de üç tane içmişim diye tartıştı benle :KK70: onun yanında genelde içip sarhoş olduğum ve kendimi kaybettigim için korkmuştur da o yüzden takılmıştır belki bilmiyorum ama o yokken de kendimi bilecek kadar içeceğimi tahmin etmesi lazimdi. Biz bir güzel tartıştık. Sonra bir şekilde hallettik.

Yani tanıştığım en modern insan bile yapıyor bunu askerde. Ha hakaret demişsin bu affedilemez ama eğer ki normal hayatında kıskançlığı vs olmayan bir insan ise bir şekilde çözülebilir.
Normalde bu kadar yok. Kıskanç olduğunu ama bana yansıtmadan kendi içinde çözdüğünü söyler hep. Gerçekten de bir şeyi kısıtlamışlığı karışmışlığı yoktu. Ben de bu tepkiye o yüzden de şaşırdım zaten. Ama oranın psikolojisi ve çevredekiler filan etkiliyor sanırım bilemiyorum.

Hanımlar günaydın. Burası bana olayları daha geniş açıdan düşünme yeteneği sağladığı için derdimi buraya da yazmak istedim.
Erkek arkadaşım bedelli askerlik yapıyor şuanda. 2 gün önce doğum günümdü. Gayet iyiydik telefondan kutladı hatta oralardan sürpriz bile yapmış ama sonraki gün olanlar oldu.
Akşam iş çıkışı 7-8 gibi bir arkadaş grubum da doğum günümü kutlamak istedi zaten her hafta buluşuyoruz sevgilim de tanıyor herkesi. Haberi de vardı bu durumdan. Beni de genelde gruptaki erkek arkadaşım eve bırakıyor hem geç oluyor hem de koronodan dolayı otobüs dolmuş uğraşma diye sağolsun. Sevgilim de askerde olduğundan daha hassas ve bana karşı daha kırıcı yaklaşıyor ve başta bu arkadaşım eve bırakacak diye tartışma çıkardı sonra da başka bir mekana geçtik diye tartışma çıkardı ve gece beni 4te arayıp uyandırdı hala sinirliydi gayet yapıcı olmaya çalıştım zaten yapısal olarak da derdimi sakin ve konuşarak çözmeye çalışır sesimi yükseltmem. Uyku mahmurluğu ile de kendimi tam ifade edememiş olmalıyım ki yine aramız kötü bir şekilde kapattık.
Kısacası özür de diledim doğru düzgün suçum olmamasına rağmen askerde morali bozuk tadımız daha fazla kaçmasın diye. Özlediğinden bunaldığından böyle yaptığını düşünüyorum ama yine de söylediği laflar hareketleri... Aradığından beri ağlamaktan gözlerim ağrıdı.
Şimdi hanımlar nasıl davranmalıyım yüz yüze görüşebilsek geçecek her şey ama iletişimsizlikle birlikte kendimizi de dolduruyoruz. Güzel bir ilişkimiz vardı yok yere böyle olması beni çok çok üzüyor.
Bedelli askerlikte mi sinirleri harap oldu? Arkadaşım bunun askerlikle alakası yok. Bu onun karakteri çok üzgünüm

Kesinlikle hakarete uğradığımın farkındayım inanın bir an basiretim bağlandı. Yoksa aylardır sana güveniyorum derken içten içe yıllrdır süren arkadaşlıklarıma ve bana da güvenmediğini görmüş olduk. Herkesin stresli anları var ben de hayatımın güzel bir döneminde değilim hiçbir şeyi oturtamadım tek iyi olan şey kendisiydi işte bunu bile bile bunların yaşanması...
bırde artık askerlık stresı dıye bırsey yok babalarımızın zamanındaydı askerlık veya doguda catısıyor mu karın ıcınde buz gıbı ve avucu kadar konserve mı yıyor bır yandan vurulmamaya calısırken sırt cantası 30 kg agırlıgında daglarda nobet mı tutuyor nedır ne stresı en fazla iştimaya cıkıyorlar etrafa dokulen yapragı toplayıp ızmarıtlerı supuruyorlar yattıgı yatagı topluyor sabah uyanıp aksam erken uyumak kısa sure bılgısayara ıstedıgı gıbı gırememesının stresı mı yasadıgı beyfendının resmen sımarıklık

yanı askerde boyleydım dıyecek sıze ınanmayın

hayat ne stresler yasatır ıs stresı evlılık cocuk akraba aıle hayat mucadelesı hastalık turlu turlu sey

her seferınde bu tarz sorunlar yasayacagınıza hıc olmasın daha ıyı hayat zaten yorucu bırde bunu mu cekeceksınız

kımsenın rehabılıtasyon merkezı degılsınız aılenız sızı el adamı uzsun dıye dunyaya getırmedı kımseye mecbur muıhtac da degılsınız kıymetınızı bılecek bırılerı vardır o kısı once haddını bılsın

Geç vakit tabii ki cinsiyetten bağımsız olarak arabası olan arkadaşınız bırakacak. Başka nasıl donecektiniz?bugün buna özür dileten yarın arkadaşlarınızla çıkmanıza hiç izin vermez.

bırde artık askerlık stresı dıye bırsey yok babalarımızın zamanındaydı askerlık veya doguda catısıyor mu karın ıcınde buz gıbı ve avucu kadar konserve mı yıyor bır yandan vurulmamaya calısırken sırt cantası 30 kg agırlıgında daglarda nobet mı tutuyor nedır ne stresı en fazla iştimaya cıkıyorlar etrafa dokulen yapragı toplayıp ızmarıtlerı supuruyorlar yattıgı yatagı topluyor sabah uyanıp aksam erken uyumak kısa sure bılgısayara ıstedıgı gıbı gırememesının stresı mı yasadıgı beyfendının resmen sımarıklık

yanı askerde boyleydım dıyecek sıze ınanmayın

hayat ne stresler yasatır ıs stresı evlılık cocuk akraba aıle hayat mucadelesı hastalık turlu turlu sey

her seferınde bu tarz sorunlar yasayacagınıza hıc olmasın daha ıyı hayat zaten yorucu bırde bunu mu cekeceksınız

kımsenın rehabılıtasyon merkezı degılsınız aılenız sızı el adamı uzsun dıye dunyaya getırmedı kımseye mecbur muıhtac da degılsınız kıymetınızı bılecek bırılerı vardır o kısı once haddını bılsın
Evet şımarık yetişmiş ve o kadar kişi yattıkları için bile kaprisini bana yapıyor inanın. Ben kendisine açıklamamı düzgünce yaptım vicdanım da rahat ne yaptığımı bildiğim için. Gerisi kendisine kalmış

Geç vakit tabii ki cinsiyetten bağımsız olarak arabası olan arkadaşınız bırakacak. Başka nasıl donecektiniz?bugün buna özür dileten yarın arkadaşlarınızla çıkmanıza hiç izin vermez.
Kesinlikle. Benim de arabam olsa ülkenin hali belli kimse tedirgin dönmesin diye şehir turu yapmam gerekse bile herkesi evine bırakmadan içim rahat etmezdi.ki şuan ailem de şehir dışında bir süre. Başım sıkışsa acil ulaşabileceğim kimse yok şehirdw buna rağmen sağ sağlim bugün de evine varmış diyeceğine bu muamele.

Evet şımarık yetişmiş ve o kadar kişi yattıkları için bile kaprisini bana yapıyor inanın. Ben kendisine açıklamamı düzgünce yaptım vicdanım da rahat ne yaptığımı bildiğim için. Gerisi kendisine kalmış
e sızın boyle bırıyle ne ısınız var ? acıklama yaptıgınız konu bır kere o kadar basıt o kadar normal bır konu kı
gec vakıt olmasına bıle gerek yok tıkıs tıkıs otobuse bınmenız daha mı guvenılır yanı hem corona var hem her turlu tacızcı
yarın obur gun calıstıgınız ıs yerınde bır erkek alısverıs yaptıgınız magazada erkek karsılastıgınız eskı bır arkadasınızın selamı onu da gecın yakın kız arkadasınızın sevgılısı esı nısanlısı hersey problem olacak
kıyafete karısılacak eve gırıs cıkıs saatlerınıze mudahale edılecek sonra bır bakmıssınız yalnız ve sınırı bozuk sadece ona bagımlı bırı olmus cıkmıssınız

buna deger mı ?

Korona günlerinde 7-8 kişi toplanıp doğum günü kutlaması niye yapılıyor ? o_O Baştan yanlış yapılmış.

e sızın boyle bırıyle ne ısınız var ? acıklama yaptıgınız konu bır kere o kadar basıt o kadar normal bır konu kı
gec vakıt olmasına bıle gerek yok tıkıs tıkıs otobuse bınmenız daha mı guvenılır yanı hem corona var hem her turlu tacızcı
yarın obur gun calıstıgınız ıs yerınde bır erkek alısverıs yaptıgınız magazada erkek karsılastıgınız eskı bır arkadasınızın selamı onu da gecın yakın kız arkadasınızın sevgılısı esı nısanlısı hersey problem olacak
kıyafete karısılacak eve gırıs cıkıs saatlerınıze mudahale edılecek sonra bır bakmıssınız yalnız ve sınırı bozuk sadece ona bagımlı bırı olmus cıkmıssınız

buna deger mı ?
Mesleğimiz gereği de herkesle muhatap oluyoruz bu kıskançlıkları bir kenara bırakması gerekiyor zaten. Bu ilişki işlerini çözemedim gitti inanın. Milletin kapısında kul köle olurlarken benim şu hallerde olmam her daim. İnsana s.. yaranıyor kısaca

Korona günlerinde 7-8 kişi toplanıp doğum günü kutlaması niye yapılıyor ? o_O Baştan yanlış yapılmış.
Evet haklısınız ama hepimiz de dikkat ettik açıkçası bir süre sonra sosyallik olmayınca psikoloji bozuluyor daha aşağı çekiyor insanı git gide girdap gibi yutuyor. Biz de dikkat ederek olduğu kadar tabi biraz sosyalleşmeye çalışıyoruz

Mesleğimiz gereği de herkesle muhatap oluyoruz bu kıskançlıkları bir kenara bırakması gerekiyor zaten. Bu ilişki işlerini çözemedim gitti inanın. Milletin kapısında kul köle olurlarken benim şu hallerde olmam her daim. İnsana s.. yaranıyor kısaca
bence bıraz ongorulu ve kendı kısısel haklarımıza saygılı olup kendımıze deger verıp bu tarz kabul edılemez hakaretlere ugrayınca kısılere hop portakal orda kal demek lazım
bununla devam edersenız yasayacagınız tum sıkıntıları onceden okumus ve kabul etmıs olursunuz kendı dusen de aglamaz bıle bıle lades demek ıstıyorsanız zaman yıllar emek sevgı harcamak ıstıyorsanız buyrun harcaın hayat sızın bız en fazla sızın ıcın uzuluruz ama sonra sız kendınıze nasıl hesap verırsınız onu bılemem

yanı bunu kendınıze nasıl yaparsınız onu bılemem tercıh sızın ıste onunuzde bır yol ve tamamen sızın secımınız tercıhınızle bır yol bakalım sız neyı tercıh edeceksınız

Askerlik dediği de sanki bana ney 18 20 gün onun bile tribine giriyorlar kdmdmdmd
Ulan benim babam 2 sene askerlik yapmış hemde o zor şartlarda.

Hatalı o özürü dileyen sen ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz bu erkekleri neden bu kadar önemsiyorsunuz üstelik henüz sevgiliyken.

ben hiç özleyince veya araya mesafe girince sevdiğim özellikle “güvendiğim” insanları kurup dökmüyorum kendinizi böyle kandırmayın ya

Askerlik dediği de sanki bana ney 18 20 gün onun bile tribine giriyorlar kdmdmdmd
Ulan benim babam 2 sene askerlik yapmış hemde o zor şartlarda.

Hatalı o özürü dileyen sen ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz bu erkekleri neden bu kadar önemsiyorsunuz üstelik henüz sevgiliyken.

ben hiç özleyince veya araya mesafe girince sevdiğim özellikle “güvendiğim” insanları kurup dökmüyorum kendinizi böyle kandırmayın ya
Ben de asker kızıyım... Annem bana hamileyken babam hakkaride görevdeymiş. Ben de az çok biliyorum askerliğin bu olmadığını. Ki o dönem hiç de kavga gürültü olmamış mektuplaşmışlar bol bol vs. Olayın tazeliğiyle nasıl davranacağımı anlayamamıştım yeni yeni aklım başıma geliyor

Birisi eve bırakınca erkek arkadaşınıza neden söylüyordunuz

Yani beni de çeşit çeşit kişi çeşit çeşit yere bırakır hiç haber vermem keza eşim de herkesi her yere bırakır

Özellikle gece vakti bekar arkadaşlarını eve bıraktığı için hiç sorum yaşamadı adam o kadınla bir şey yaşayacaksa zaten yaşar eve bırakmasa gündüz buluşur

Cidden bu arabalarda neler oluyor o eve bırakınca ne değişiyor

Back
X