Sevgilimle kafayı yemek üzereyim

Happy6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
15
1
28
bir insan bu kadar kıskanc olamaz ilişkimiz cok güzel ve hareketli ama beni cok fazla kıskanıyor gittigim yer giydigim kıyafet oturdugum koltuga kadar sunun surasında birşey kalmadı evlenicez ama yaptıkları benim sinirimi bozuyor yapıyor sonra özür diliyor güvenmiyorsun diyorum hayır alakası yok diyor ne yapıcam bilmiyorum

Gecicegini pek fazla düşünmüyorum evlenmek üzereyken böyle ☺️

Evlenince geçiyor merak etme.Benim erkek arkadaşlarımın kuzenleri sevgililik dönemlerinde kızları evin altındaki bakkala indirmiyolardı amcaoğullarından kıskanıp olay çıkarıp kapılara dayanıyorlardı.Şimdi gelin oldu akşam 10da anam canım tatlı istedi kııııııız diye çıkıp alıp geliyor kaffffaaa reeehhhaaatttt :rolleyes: Yani biri değil ikisi değil hepsi böyle.Allaha bin şükür biz aştık çoğunu annemle çarşıya çıktığımda vay ne kadar oyalandınız bilmemne diye kıyamet koparan adam şimdi annemle sabah çıkıp akşam girsek arada arayıp napıyonuz nerdesiniz diye sormak dışında tek kelime etmiyo.Aylarca okula kot pantolon giyip gidemedim dar oluyomuş diye tövbe yaa.Onlarıda aştık şimdi kot tişört giyiyorum en azından topukluya hala izin olmasada.Bunun gibi yani.Kıskançlık eninde sonunda zamanla aşılan bi olay.kalıcılığı yok.en azından abartı kısmı bitiyor yani mutlaka.

normal sartlarda gecer ama anormal sartlarida goz onunde bulundurmak gerek.evlendikten sonra' cok kiskancsin bosanalim' demekle olmuyor.
ortalik ,takintili hasta ruhlu 'ya benimsin ya topragin birakmam!!! ' diye direten ,siddet egilimi yuksek ,hastalikli adamlarla dolu. bu sebepten kiskancligi asla kucumsemeden ,iyi gozlemleyerek karar vermeniz lazim

canım bence dikkat etmen gereken şeyler var, varsayım olarak konuşuyorum dikkat etmiyorsun demekki sevgilin yani müstakbel kocan böyle yapıyor. biraz daha edepli, usturuplu giyinmen ya da gittiğin yerlere daha çok dikkat etmen gerekiyordur belki onun için. belki o öyle düşünüyordur, açıkça konuşman lazım bence.

normal sartlarda gecer ama anormal sartlarida goz onunde bulundurmak gerek.evlendikten sonra' cok kiskancsin bosanalim' demekle olmuyor.
ortalik ,takintili hasta ruhlu 'ya benimsin ya topragin birakmam!!! ' diye direten ,siddet egilimi yuksek ,hastalikli adamlarla dolu. bu sebepten kiskancligi asla kucumsemeden ,iyi gozlemleyerek karar vermeniz lazim
Ya ruh hastası değil ama cok abartıyor en basitinden buraya üye oldugumu görmüş mailden ne işin var orda bilmem ne buna bile karısabiliyor

canım bence dikkat etmen gereken şeyler var, varsayım olarak konuşuyorum dikkat etmiyorsun demekki sevgilin yani müstakbel kocan böyle yapıyor. biraz daha edepli, usturuplu giyinmen ya da gittiğin yerlere daha çok dikkat etmen gerekiyordur belki onun için. belki o öyle düşünüyordur, açıkça konuşman lazım bence.
Elimden gelen herşeyi yapıyorum bundan emin olabilirsin ay bilmiyorum bunaldımm

canım benimkide aşırı kıskanç ne yaparsam yapim değişmiyor bazen hoşuma gitsede çoğu zaman bunaliyorum :KK43:

valla huy öyle kolay kolay geçmez.

hatta dahada feci olabilir.

geçme olayı istisnadır. iyi düşün bu ilişkiyi.
baskı feci bir şeydir..
en önemlisi seni bir birey olarak görmemesi..
buda en acı olanı bence.

bir insan bu kadar kıskanc olamaz ilişkimiz cok güzel ve hareketli ama beni cok fazla kıskanıyor gittigim yer giydigim kıyafet oturdugum koltuga kadar sunun surasında birşey kalmadı evlenicez ama yaptıkları benim sinirimi bozuyor yapıyor sonra özür diliyor güvenmiyorsun diyorum hayır alakası yok diyor ne yapıcam bilmiyorum
Geçer diyen arkadaşlar beni endişelendirdi. Bu sitede okuduğum kıskançlık konularının çoğu 'sözlüyken de kıskanırdı ama şimdi evden çıkarmıyor' minvalinde. Ona ne senin Kadınlar Kulübü'nde ne yaptığından. Şimdiden bunalttıysa tapunuzu üzerine geçirince bayıltır herhalde.

Geçiyor diyenleri anlamiyorum. Birkac istisna olabilir hayatinizda ama bunu genel örnek olarak anlatmayin. Hele sen de daha edepli davran diyenlere hiç anlam veremiyorum. Beyefendi daha edep(!)lisini bulsundu madem kizimiz dikkatsiz. Konu sahibi arkadasim bu sorunu evlenmeden cozmeye bak. Oyle haricten gazel okumuyorum bizzat yasadim deneyimledim aynen anlattigin gibi benim esimde. Sevgiliykenden beri taviz vermedim, gerektigi yerde hodledim de anca duruldu biraz. Bu karakterde erkekleri iyi tanirim, onlar icin bir sinir yoktur. Eger daha pisirik birine denk gelseydi esim eminim kadini calistirmazdi bile. Ailesi bile diyor bi sen basa cikabilirmissin iyiki denk gelmissiniz diye. Taviz verme asla.

valla huy öyle kolay kolay geçmez.

hatta dahada feci olabilir.

geçme olayı istisnadır. iyi düşün bu ilişkiyi.
baskı feci bir şeydir..
en önemlisi seni bir birey olarak görmemesi..
buda en acı olanı bence.
Bilmiyorum ne yapacagımı düşünüyorum ama alıkoyamıyorum seviyorum da

Geçer diyen arkadaşlar beni endişelendirdi. Bu sitede okuduğum kıskançlık konularının çoğu 'sözlüyken de kıskanırdı ama şimdi evden çıkarmıyor' minvalinde. Ona ne senin Kadınlar Kulübü'nde ne yaptığından. Şimdiden bunalttıysa tapunuzu üzerine geçirince bayıltır herhalde.
Bende onu anlamıyorum sosyal medyayla aramı kesmeye calısıyor cok seviyorum oda beni seviyor ama darlatıyor işte

Sen
Geçiyor diyenleri anlamiyorum. Birkac istisna olabilir hayatinizda ama bunu genel örnek olarak anlatmayin. Hele sen de daha edepli davran diyenlere hiç anlam veremiyorum. Beyefendi daha edep(!)lisini bulsundu madem kizimiz dikkatsiz. Konu sahibi arkadasim bu sorunu evlenmeden cozmeye bak. Oyle haricten gazel okumuyorum bizzat yasadim deneyimledim aynen anlattigin gibi benim esimde. Sevgiliykenden beri taviz vermedim, gerektigi yerde hodledim de anca duruldu biraz. Bu karakterde erkekleri iyi tanirim, onlar icin bir sinir yoktur. Eger daha pisirik birine denk gelseydi esim eminim kadini calistirmazdi bile. Ailesi bile diyor bi sen basa cikabilirmissin iyiki denk gelmissiniz diye. Taviz verme asla.
sen ne güzel yazmıssın öyle agzına saglık valla tavız vermiyorum elimden geldigi kadar vermicemde evlenmeye birşey kalmadı surda eylülde düğün düşünşyorum

bunaldım demişiniz demekki kaldıramıyosun. Ben mesela kaldıramazdım, sevgiliyken bunu farkedip kaçmışlığım var. sizinle ilgili bu konu. Adam değişebilirde değişmeyedebilir ki ben huylunun huyundan vazgeçtiğini hiç görmedim. Siz ben ayak uydururum sorun değil o yapıda bir kızım diyorsanız sorun değil ama en ufak kıskançlık krizleri boşanma sebebide olabiliyor. evlilikten birbirinizden beklentilerinizle ilgili bu.

Am
bunaldım demişiniz demekki kaldıramıyosun. Ben mesela kaldıramazdım, sevgiliyken bunu farkedip kaçmışlığım var. sizinle ilgili bu konu. Adam değişebilirde değişmeyedebilir ki ben huylunun huyundan vazgeçtiğini hiç görmedim. Siz ben ayak uydururum sorun değil o yapıda bir kızım diyorsanız sorun değil ama en ufak kıskançlık krizleri boşanma sebebide olabiliyor. evlilikten birbirinizden beklentilerinizle ilgili bu.
ama onsuzda olmak istemiyorum sadece biraz kendini düzeltmesini istiyorum abartmamasını mesela her olayda uzatmıyor ama kıskanacagı birşey oldugu zaman cok sinirleniyor durduk yere

Am
ama onsuzda olmak istemiyorum sadece biraz kendini düzeltmesini istiyorum abartmamasını mesela her olayda uzatmıyor ama kıskanacagı birşey oldugu zaman cok sinirleniyor durduk yere

onsuz olamam diye kıronun tekini çekmiştim 7 ay. ne giysem karışıyordu. eve geldiğimde bakıyım bugun ne giymişsin diye fotoğrafımı bile istiyordu. normal bi etek bile kısa geliyordu gözüne. bir süre sonra adam ettim sandım tekrar devam edince dayanamadım. şimdiki sevgilim hiç karışmaz ohh be diyorum özüme döndüm. bir erkeğin içi neyse bütün erkekleri öyle görür. Bazılarınıza yanlış gelicek belki ama kızların eteklerine çok bakan erkekler genelde sevgililerine bazı dayatmalar yapıyor bu konuda çevremde de hep böyle gördüm. birkaç erkek dostumda demiştir bunu. madem kararlısınız onsuz olmamaya o zaman sizde susup onu dinliyceksiniz. değiştirmeye çalışın diyemiyorum bile çünkü değişmezler net

Son düzenleme:
Sen
sen ne güzel yazmıssın öyle agzına saglık valla tavız vermiyorum elimden geldigi kadar vermicemde evlenmeye birşey kalmadı surda eylülde düğün düşünşyorum
canim gerekirse ayrilmayi goze al, bunu da ona hissettir. O dusunsun çözüm bulsun kiskancligina. Sen didinme ona ayak uyduracagim diye, o kendini torpulesin. Diyorum ya bu kiskanclik hastasi insanlarda sınır yok. Sen tam onun istedigi gibi oldum dersin bi bakarsin o senden daha da fazlasini ister. Benim gelinlik secimimde olay iyice patlamisti. Ki bende cok acik giyinmem. En son biraktim gelinligi ciktim, evlenmiyorum oyleyse dedim. Annesi falan da anladi karistigini çağırıp konustular sana hakkimizi helal etmeyiz bırak kadin istedigini giyinsin dediler. Iki taraftan zilgiti yiyince ses cikaramadi. Hala bazen makyajima rujuma falan tuhaf tuhaf bakar, agzini acma fena olur bakisi atarım gecerim. Aksama kadar o kendi kendini yer ama ben umursamam. Aman uzulmesin diye silmem. Bana bisey soylerse gidecegimi bilir

X