Sevgilimle kavga ettik,özür dilemiyor ve buluşmaya çağırıyor napmalıyım ?

duruhayat336

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
64
17
88
Tartıştık.Beni engelleyeceğini söyledi bidaha asla mesajlarımı görmek istemiyormuş.Kırıldm.Daha birçok şey söyledi.Sonra hiçbirşey olmamış gibi bana evde olduğunu haber veriyor özür dilemiyor ama buluşacak mıyız gelecek misin diye soruyor.Ne yapmalıyım kafam çok karışık...

Yüz yüze konuşup derdinizi halledin, içinizde ne varsa dökün, sizi üzen şeyleri ve sınırlarınızı belirleyin. Çözüme ulaştırdıktan sonra da konuyu bir daha açmamak üzere kapatın. Böyle konuşmadan, etmeden, trip üzerine dayalı mesajlaşmalar ilişkiyi gereksiz yere yıpratıyor ve çözüme de ulaşamıyorsunuz.

Yüz yüze konuşup derdinizi halledin, içinizde ne varsa dökün, sizi üzen şeyleri ve sınırlarınızı belirleyin. Çözüme ulaştırdıktan sonra da konuyu bir daha açmamak üzere kapatın. Böyle konuşmadan, etmeden, trip üzerine dayalı mesajlaşmalar ilişkiyi gereksiz yere yıpratıyor ve çözüme de ulaşamıyorsunuz.
Iki gündür ağlıyorum onun yüzünden o beni aradı bi kere sadece açmadm buluşup bişeyleri çözüme kavuşturmalıyız sanrm ama özür dilesin istiyorum.Yeterince yıprandık.

Iki gündür ağlıyorum onun yüzünden o beni aradı bi kere sadece açmadm buluşup bişeyleri çözüme kavuşturmalıyız sanrm ama özür dilesin istiyorum.Yeterince yıprandık.

Söyleyin o zaman, yani triple olmuyor böyle şeyler. "Bak X şu şu davranışların beni çok üzdü, senden hiç beklemediğim davranışlardı. Bana bir özür borçlu olduğunu düşünüyorum. Eğer ki davranışlarını sürdürmede ısrarcıysan ben böyle yıpranmayı istemiyorum niyetim şöyle şöyle olacak" gibi bir konuşma yapabilirsiniz.

Söyleyin o zaman, yani triple olmuyor böyle şeyler. "Bak X şu şu davranışların beni çok üzdü, senden hiç beklemediğim davranışlardı. Bana bir özür borçlu olduğunu düşünüyorum. Eğer ki davranışlarını sürdürmede ısrarcıysan ben böyle yıpranmayı istemiyorum niyetim şöyle şöyle olacak" gibi bir konuşma yapabilirsiniz.
öyle yapıcam artık bi konuşma yapmamız gerekiyor.Sinirliyim sakince nasıl konuşucam onu düşünüyorum.Beni hep böyle kıracaksan bitirecem demeli miyim ?Bu kaçıncı oldu çünkü.Ve tek bahanesi sende üstüme geldin ben fevriyim biliyorsun diyor hep.

öyle yapıcam artık bi konuşma yapmamız gerekiyor.Sinirliyim sakince nasıl konuşucam onu düşünüyorum.Beni hep böyle kıracaksan bitirecem demeli miyim ?Bu kaçıncı oldu çünkü.Ve tek bahanesi sende üstüme geldin ben fevriyim biliyorsun diyor hep.

Bitirmek istiyorsanız bitirin ben ona bir şey diyemem ki sizin kararınız.

üzülmekten korkuyorum alıştım.İlk sevgilimdi.Biçok ilki birlikte yaşadık ama o değişti.İlk baştaki adam deil o benim için üzüldüğü ağladığı zamanlar gözümün önüne geliyor.zor güvendim bidaha başka birine güvenememekten korkuyorum :KK43:

Kendini böyle korkuyorum onsuz yapamam diye telkin etme
Böyle çok ezdiririsin kendini baksanıza bütün ipler adamın elinde ..
Yarın bugün adam bırakıp gitse ne yapacaksın

Ben de kırılıyorum bana böyle davranamazsın sürekli üzülmek zorunda değilim diyin. :KK39:

Kendini böyle korkuyorum onsuz yapamam diye telkin etme
Böyle çok ezdiririsin kendini baksanıza bütün ipler adamın elinde ..
Yarın bugün adam bırakıp gitse ne yapacaksın
yoluma bakarm.Ezdirdim yeterince ipler onun elinde ve artk elime alamıyorum.Ondan vazgeçemeyeceğimi düşünüyor yada bitirmeye çalışıyor bilmiyorum.

Back
X