Sevgilimle konuşacak konu bulamıyorum :(

Canım sağol içimi rahatlattın ben de bu günden itibaren çenemi biraz çalıştırayım da görsün şikayet etmeyi :52:

aç anacım aç dinlesin bakalım...
uzatta uzat cümleleri...:52:
gerekli gereksiz boş beleş herşeyden bahset..
bi sıkılsın canı...:1:

Bende önceleri senin gibiydim o konusur ben dinlerdim, kızardı birazda sen anlat diye ne anlatayım diyordum, bulamıyordum bişey ya da çekiniyordum sonra sonra zamanla açıldım, hatta diyo önceleri konusturamıyordum şimdi susturamıyorum diye :1:

aç anacım aç dinlesin bakalım...
uzatta uzat cümleleri...:52:
gerekli gereksiz boş beleş herşeyden bahset..
bi sıkılsın canı...:1:

Bende önceleri senin gibiydim o konusur ben dinlerdim, kızardı birazda sen anlat diye ne anlatayım diyordum, bulamıyordum bişey ya da çekiniyordum sonra sonra zamanla açıldım, hatta diyo önceleri konusturamıyordum şimdi susturamıyorum diye :1:

Kızlar sağolun bu günden itibaren başlıyorum denemelere :) İyi ki yazmışım sizlere :):24:

Okurken ' bu kız da benim gibi ' demedim değil (:

Bende pek konuşamazdım ama çoğu kez utandığımdan :P

Birazda yapı meselesi tabi ( Şu an evliyiz hala eşim benden çok konuşur :D )

Önceleri bizimde müzik vs. tarzımız farklıydı sonra zamanla o da bana benzedi (:

Aynı müziği dinler olduk..

Ben çok yemek seçen biriydim , şimdi eşim ne severse bende onu yiyorum (: alıştım da

Hatta şimdiye kadar ön yargılı davranmışım yemeklere diyorum (=

Lafın kısası ' tek derdiniz bu olsun ' gerçekte bir sevgi varsa ortak bir paydada buluşmak mümkün oluyor.

Aslında o konuşuyor herşeyi ama ben konuşacak birşey bulamıyorum, onunla konuşacağım herşey önemsiz gibi geliyor . O özellikle bu ara konuşmayı benim sürdürmemi bekliyor, durumdan o kadar sıkılmış yani. Ben de normal arkadaşımmış gibi konuşmak isterdim, böylece ikimiz de sıkılmazdık. Zamanla düzelir mi ki ? :18:

cnm bi ara sevgilimde öyleydi konusmayi cok seviyor bense saatlerce konusmadan durabilirim :1:
bir gün telefon acti ve konus dedi ne konusucagimi bilmedigim icin sustum telefonda :31: kizdi bana sustugum icin bana "istedigin herseyi konus dedi, makyaj, bikini, mayo, sinema, is yerinde neler yaptigini, aklina ne geliyorsa söyle sacmasapan bi konuda olabilir yeter ki konus" ilk baslarda kendimi zorluyordum bisey demeye. ama simdi mesela alisverise gidiyorum ariyor beni "ay askim bitane etek gördüm alsamm mi almasam mi bilmiyorum, aslinda gerek yok ama cok güzel, dur dur yok almiyim en iyisi nerde giyecem bu etegi,......" konusup duruyorum o da dinliyor beni :1: bazen konusucak hicbirsey bulamiyoruz ben telefonda sarki söyüyorum yada sevgilim.

istersen sende dene. seni seviyorsa eger onun ilgilenmedigi konular hakkinda bile konusucaktir seninle :34: cekinmene de gerek yok :34:

Merhaba arkadaşlar,

Size danışmak istediğim bir konu var. 10 aydır birlikte olduğum sevgilimle iletişim problemimiz var. O bana genelde yaşadığı birçok şeyi, günlük hayatta olan sıradan şeyleri vs. anlatıyor ama ben onunla konuşacak hiçbir konu bulamıyorum.
Normalde arkadaşlarımla birçok konuda konuşurum, müzik, sinema, gündemde olan şeyler vs. ama ona gelince konuşmak istemiyorum. Çünkü ne dinlediğimiz sevdiğimiz müzikler birbirine uyuyor ne de sevdiğimiz filmler, o kadar ayrı ki... O futbolla çok ilgili ama ben hiç sevmiyorum sırf ilgisini çekeyim diye ilgiliymiş gibi yapmak da istemiyorum.
Ben 21 yaşındayım o 32 yaşında, bunun bir etkisi olabilir mi acaba? İlgi alanlarımız farklı ve artık o bu durumdan çok şikayetçi. Sen hiç konuşmuyorsun, ilişkimizi önemsemiyorsun diyor. Oysa onu çok fazla seviyorum ama konuşamıyorum. Lütfen yardım edin. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler :42:

Sevgili Fildişi;

Yazdığına göre sevgilin ile aranızda 11 yaş var.Elbetteki hayata bakışınız,zevkleriniz,hayalleriniz farklı olacak.Şöyle düşün.O hayata senden 11 sene önce başlamış ve 11 yaşında bir erkek çocukken,artık kızları kendi vücudunu erkekleğini farkettiği zamanda sen dünyaya gözlerini açıyorsun..:)
Arkadaşlarınla herşeyini rahatlıkla paylaştığını konuşabildiğini yazıyorsun.Elbette konuşursun..Arkadaşların senin akranların.Seni tanıyan insanlar.
Ancak senin sevgilinle konuşamamanın sebebi bana göre onu gözünde çok fazla büyüttüğün.Onun yanındayken hata yapma endişen.Ve onun yanında kendini zayıf hissetmen.
İstersen otur bir düşün.Yanılıyorsam bağışla.
Ama yanılmıyorsam,şunu aklından çıkarma.SEN ÇOK ÖZELSİN,ÇOK GÜZELSİN VE ÇOK DEĞERLİSİN..Onun yanındayken en yakın arkadaşının yanındaymış gibi düşün.Yanındayken en rahat ettiğin arkadaşının yanında olduğunu farzet.Birşeyler anlatacağın zaman onun yüzüne bakma ve o arkadaşının yanında olduğunu düşün.
Emen ol farkedeceksin sende nedenini.

Sevgiler

illa ki aynı konuları paylaşacak değilsiniz ki.
zaten sende demişsin o bir erkek ve futbol ile ilgilenir. bizlerse yanından el sallayarak alışverişe veya dedikoduya gideriz:)
sen ilgilenmediğin konuları bile dinliyorsun. o da dinlemek isteyebilir.
gün içinde yaptıklarını anlat madem o anlatıyorsa.
yaptıklarım ona basit gelirse diye çekiniyorsan çekinecek bir durum yok. herkesin gün içinde yaptıkları farklıdır.
:37:

Aşk evliliğin sadece yüzde % 20 si ni kapsıyomuş..Gerisi anlaşmak,aile yapısı,örf adet benzerliği..v.b. şeylermiş.

Okurken ' bu kız da benim gibi ' demedim değil (:

Bende pek konuşamazdım ama çoğu kez utandığımdan :P

Birazda yapı meselesi tabi ( Şu an evliyiz hala eşim benden çok konuşur :D )

Önceleri bizimde müzik vs. tarzımız farklıydı sonra zamanla o da bana benzedi (:

Aynı müziği dinler olduk..

Ben çok yemek seçen biriydim , şimdi eşim ne severse bende onu yiyorum (: alıştım da

Hatta şimdiye kadar ön yargılı davranmışım yemeklere diyorum (=

Lafın kısası ' tek derdiniz bu olsun ' gerçekte bir sevgi varsa ortak bir paydada buluşmak mümkün oluyor.

Umarım dediğiniz gibi ortak bir paydada buluşabiliriz :) Teşekkür ederim :16:

cnm bi ara sevgilimde öyleydi konusmayi cok seviyor bense saatlerce konusmadan durabilirim :1:
bir gün telefon acti ve konus dedi ne konusucagimi bilmedigim icin sustum telefonda :31: kizdi bana sustugum icin bana "istedigin herseyi konus dedi, makyaj, bikini, mayo, sinema, is yerinde neler yaptigini, aklina ne geliyorsa söyle sacmasapan bi konuda olabilir yeter ki konus" ilk baslarda kendimi zorluyordum bisey demeye. ama simdi mesela alisverise gidiyorum ariyor beni "ay askim bitane etek gördüm alsamm mi almasam mi bilmiyorum, aslinda gerek yok ama cok güzel, dur dur yok almiyim en iyisi nerde giyecem bu etegi,......" konusup duruyorum o da dinliyor beni :1: bazen konusucak hicbirsey bulamiyoruz ben telefonda sarki söyüyorum yada sevgilim.

istersen sende dene. seni seviyorsa eger onun ilgilenmedigi konular hakkinda bile konusucaktir seninle :34: cekinmene de gerek yok :34:

Bana da artık çok kızıyor, konuş artık diyor , herhangi bişey anlat diyor o an aklıma aksi gibi birşey de gelmiyor. Şarkı fikri çok güzel deneyelim, teşekkürler :16:

illa ki aynı konuları paylaşacak değilsiniz ki.
zaten sende demişsin o bir erkek ve futbol ile ilgilenir. bizlerse yanından el sallayarak alışverişe veya dedikoduya gideriz:)
sen ilgilenmediğin konuları bile dinliyorsun. o da dinlemek isteyebilir.
gün içinde yaptıklarını anlat madem o anlatıyorsa.
yaptıklarım ona basit gelirse diye çekiniyorsan çekinecek bir durum yok. herkesin gün içinde yaptıkları farklıdır.
:37:

Teşekkür ederim , buradan aldığım moralle bugünden sonra konuşacağım, küçük bir liste yaptım konular hakkında, aklıma geldikçe ekliyorum, konuşurken ondan faydalanacağım :52:

Sevgili Fildişi;

Yazdığına göre sevgilin ile aranızda 11 yaş var.Elbetteki hayata bakışınız,zevkleriniz,hayalleriniz farklı olacak.Şöyle düşün.O hayata senden 11 sene önce başlamış ve 11 yaşında bir erkek çocukken,artık kızları kendi vücudunu erkekleğini farkettiği zamanda sen dünyaya gözlerini açıyorsun..:)
Arkadaşlarınla herşeyini rahatlıkla paylaştığını konuşabildiğini yazıyorsun.Elbette konuşursun..Arkadaşların senin akranların.Seni tanıyan insanlar.
Ancak senin sevgilinle konuşamamanın sebebi bana göre onu gözünde çok fazla büyüttüğün.Onun yanındayken hata yapma endişen.Ve onun yanında kendini zayıf hissetmen.
İstersen otur bir düşün.Yanılıyorsam bağışla.
Ama yanılmıyorsam,şunu aklından çıkarma.SEN ÇOK ÖZELSİN,ÇOK GÜZELSİN VE ÇOK DEĞERLİSİN..Onun yanındayken en yakın arkadaşının yanındaymış gibi düşün.Yanındayken en rahat ettiğin arkadaşının yanında olduğunu farzet.Birşeyler anlatacağın zaman onun yüzüne bakma ve o arkadaşının yanında olduğunu düşün.
Emen ol farkedeceksin sende nedenini.

Sevgiler

:16: Canım benim çok teşekkür ederim. Söylediklerin çok mantıklı.

Bence değişik birşeyler yapın beraber, ortak yaptığınız şeylerden konuşacak bişeyleriniz olsun.
Mesela biz İstanbul Forumdaki 3 boyutlu sinema yerine girdik, çıkışta 3 gün birbirimizi korkuttuk, o benim nasıl ödümün patladığını anlattı bana.Tekrar tekrar anlatıyosun ama en azından sevdiğin insanla o anı mutlu geçiriyosun:27::27::27::27::27:

Aslında o konuşuyor herşeyi ama ben konuşacak birşey bulamıyorum, onunla konuşacağım herşey önemsiz gibi geliyor . O özellikle bu ara konuşmayı benim sürdürmemi bekliyor, durumdan o kadar sıkılmış yani. Ben de normal arkadaşımmış gibi konuşmak isterdim, böylece ikimiz de sıkılmazdık. Zamanla düzelir mi ki ? :18:

canım normal arkadaşın gibi görüp konuş sende.Belkide heyecan yapıyorsundur.Önce arkadaş olmak lazım sonra sevgili sonra eş...:)

benım de erkek arkadasımla aramda 12 yas fark var bu bende de var yanı daha dogrusu o konusur ben dınlerım genelde ve bana senle konusulmuyor dıye kızıyor zaman zaman,ben konusmaya baslayıncada dınlemıyor benı:31:

yas farkından dolayı ne kadar rahatta olsan yanında bır cekımserlık oluyor bence

konusma bulamadıgın tıkandıgın yerlerde ılıskınız hakkında konusabılırsın sevgıyle özlemle ılgılı, yada beraber bır sey ızlerken veya bı yerdeyken fikirlerini soyle o sey hakkında suskun kalma erkekler rahatsız oluyor suskun kızlardan dırdır sevmezler ama aslında dır dır onlara daha cekıcı gelıyor:1:

Back
X