sevgilimle konuşmuyoruz napcam ?

Bence erkek arkadaşınız haklı. Empati yapın. O size aynısı yapsa kırılmazmıydınız?

Yorgunum diyip onunla bulusmamis sonra arkadaşınızla gorusmussunuz haklı olarak tepki göstermiş. Sizin gönlünü almanız lazım. Aynısı bana yapılsa cok bozulurdum. Arkadasinizla bulusacaginizi önceden söyleyebilir ona göre plan yapabilirdiniz. Bir süre sessiz durup sonra özür dileyin birden üzerine düşünce de naz yapmayı uzatıyor bazıları.

Trip atan erkek hiç sevmem ama adam haklı:ıslık:size yazınca gönlünü alım bence.ben olsam özür dilerdim içten bir şekilde daha sonra telafi etmek için bana fırsat vermesini beklerdim.sonuçta sizle konuşmazsa telafi şansınız da olmaz ona bunu söyleyebilirsiniz.şimdilik bekleyin bence daha fazla mesaj atmayın.

Sevgilin hakli trip atmakla acaba O yapsaydi burnundan getirirdiniz :D Arada fazla sogukluk olmasin arayi duzeltin Bence sinemaya bilet alin supriz yapmis olursunuz :)

Kaç yaşındasınız ?
Tamam küsmüş haklı ama bu kadar trip de biraz aşırı. Güzel güzel konuşmayı deneyebilir bence. Mizacını bilemem tabii.

Back
X