merhaba, benimde ilişkimle ilgili sizin önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana da akıl verin. 4 yıllık bir ilişkim var arada çıkan ufak tefek sorunları saymazsak her şey yolunda. sorunumuza gelecek olursam. sevgilimin eski çalıştığı iş yerinden tanıdığı sevdiği 4 5 bayan arkadaşı var. kimi evli kiminin ilişkisi var kimi bekar benide bizzat tanıştırdı zamanında. zaman zaman bütün çalışanlar toplanıp birinin evinde ya da kafede birşeyler yapıyorladı. bende zaman zaman kıskanıyordum doğal olarak neyse onları atlattık iş yeri kapandı. herkes başka iş yerinde şuan fakat zaman zaman bu bayanlar birinin evinde toplanıp yemek falan yiyorlar sevgilimi de çağırıyorlar. çok sık olan birşey değil onu da belirteyim. Fakat ben sevgilimin 4 5 kızla aynı evde olmasını istemiyorum. Beni sevdiğini biliyorum art niyetli bir insan olmadığını da biliyorum ama yinede çok rahatsız oluyorum gittiği zaman. Eskiden gitmişti bende izin vermiştim fakat kabullenemediğimi farkettim. Diğer çalışan erkekler gitmiyor bu buluşmalara bende başka erkek yoksa ve bende seninle gelemiyorsam (şu an ayrı şehirdeyiz) gitme diyorum. oda bunu kabul etmiyor beni hep kısıtlıyorsun diyor. Daha 3 4 ay öne bu konuda kavga etmiştik 2 3 gün sonra sen haklısın yanlız gitmem doğru olmaz diyerek bana hak vermişti. şimdi birden ben arkadaşlarımla buluşmak istiyorum demeye başladı ve yine kavga ettik. Dün beni bu konuda beni gerçekten çok üzdü hasta olduğum stresten uzak olmam gerektiği halde ne olur yani benden daha mi değerli gitmen hem gitme bile demiyorum yanlız gitme diyorum dediğim halde beni suçladı. sizce ben mi aşırı kısıtladım yoksa doğrusu oyle bir ortama tek erkek olarak gitmemesi mi??