sevgilimle şehirdışına gideceğiz

sevvall1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
101
19
13
23
merhaba biz erkek arkadaşımla arada şehir dışına çıkıyoruz yani yaz tatiline gittik ağustosta gittik vs şimdide kışa doğru ekimde bir günlüğüne eskişehire gideceğiz ve 1 gece kalacağız ben çalışmıyorum suanlık erkek arkadasım calısıyor ve yaz haric son kaldıgımız yeri o odemisti normal bulusmalarda da o oduyor ben ısrar etsem de odetmiyor eskisehirde 1 gece kalmayı da ben ödemek istiyorum çalışmıyorum dediğim gibi belli bir miktar param var tr ortalamasına göre az da olsa sizce kısa zamanda nasıl arttırabilirim?

Konaklamayı nerede yapacağınıza karar verdiniz mi? Fiyat aralığı konaklayacağınız yere göre değişir çünkü, önceden rezervasyon yapacaksanız fiyat hedefleyip nasıl birikim yapacağınızı düşünmek daha kolay olur.

niye çalışmıyorsunuz en azından tatile kadar günlükte olsa maaş alabileceğiniz bir yere girebilirsiniz

Part işlerde çalışın

elindekinden olursun ucuz yerlere gidin,

Stant işlerini araştırabilirsin. Hem part-time oluyor hemde günlük kazancı fena olmuyor. Öğrencilerin tercih ettiği işlerden biri.

Tavsiyem bunun dışında, sigortalı bir işe mutlaka girin. Erken yaşta sigortayı başlatmak gelecek için çok iyi olur.

Bir gecelik Eskişehir tatilini karşılayamayan erkek de sevgili yapmasın
Sevgili yaparsa da sevgilisiyle şehir dışı planı yapmasın

Umarım bu geçici bir süreçtir senin çalışmıyor olman, onu ayrı tutuyorum

Sana birşey diyim mi? Ama kimseye söylemek yok. Boyası yeni çekilmiş ve daha bel vermemiş bir köprü var düşünür müsün?

(Aha böylesine denk gelirsin arttırmak fiilini kullanırsan.)

Ayrılırken yüzüne vurulur tüm bu harcamalar. Paran yoksa evde otur. En iyi erkek bile iş ayrılığa geldiğinde tüm harcamalarının Z raporunu çıkarıyor. O istemese de sen zorla öde. O oteli ödüyorsa yemekleri sen öde.

Yahu para nasıl artırılır? Bahçenize 200tller ekin de para ağacı çıksın, oradan toplarsınız. Hiç anlamıyorum bu çalışmadan param olsun kafasını. Millet enayi de canı çıkana kadar çalışıyor sanki. Sakın bilginiz yoksa e ticaret, borsa işlerine girmeyin, 3 kuruşunuzdan olursunuz. İş bulun çalışın, üniversite okudunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…