Sevgilimle söz verdik birbirimize

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
6.959
10.772
Merhabalar arkadaşlar 7 yıllık bi ilişkim var.İkimizde spor salonuna yazıldık ,söz verdik birbirimize 2 ay sonra değişimle birbirimizin karşısına çıkacaz zaten şuan farklı şehirlerdeyiz.bu sefer olacak diyorum ve yarın itibariyle başlıyorum.Bu zamana kadar yarım kalmış diyetlerim çok oldu ama bu sefer farklı olacak inşallah.
Popomdan çok şikayetçiyim 103 cm :KK1::KK1: Şöyle 90 falan olsun istiyorum.Kilom 63 ,boyum ise 163 civarında. Yarından itibaren başlıyorum,umarım hepimiz için sağlıklı hafif ve güzel günler olur :21: Gün gün buraya yazacağım yaptıklarımı.

Yaklaşık aynı kilolardayız seni takip edicem nasıl beslenme düzenin olucak canım

Benim bir alışkanlığım var sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içerim :)

Sabah Kahvaltı 9.30: Yarım simit , domates,salatalık,3 adet zeytin,2 dilim peynir , bir bardak şekersiz çay

12.00 da 45 dakikalık açık havada yürüyüş

13.00 da 3 gün kurusu kayısı+ 1 avuç çiğ kayısı çekirdeği

17.00 da spor salonuna gittim. 30 dakika dans+30 dk step hareketleri

18.30 da 1 kaseden az yoğurtlu cevizli kereviz salatası ardından yurtta sevmediğim yemek olduğu için domates salatalık 2 dilim peynir 2 adet zeytin 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı reçel 1 dilim (parmak kalınlığında bile değil)tam buğday ekmeği '1 kupa şekersiz çay

19.30 da 2 gün kurusu kayısı+ yarım avuç çiğ kayısı çekirdeği

1.5 litre su

Bugün tartıldım 61.200 olmuşum haberim yok :p Birde merak ettiğim bir şey var insan adet döneminde kilo olarak fazla mı çıkar eksik mi bilemedim. Cevapları bekliyorummm

Yaklaşık aynı kilolardayız seni takip edicem nasıl beslenme düzenin olucak canım

Bağlı olduğum bir diyet listem yok .Beyaz ekmek+pilav+makarna yemiyorum ve çayıma şeker atmıyorum. Günde sadece 1 ince dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Tatlı olursa da tadımlık :) nefsimi öldürecek kadar

Sabah: 2 dilim börek sucuklu yumurta ve bir bardak şekersiz çay

öğlen : bir avuç bademmm 3 gun kurusu kayısı

akşam: et sote salata

merhaba canım hayırlı olsun gunlugun..sana sans ugur getırsın..4 aylık yarıştayım bende..crs gunu tartı gunu..bızım orayada yaz..motıvasyon olur sanada

Sabah 10.30 da patates kızartması birazcık :p peynir domates bir bardak şekersiz çay 2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen : yok

Akşam : 2 adet etli dolma ,yoğurt

Bugün avm ye gdeyim dedim bayağı yürümüş oldum aynı zamanda. oradaki tartıda tartıldım 60.300 çıktım yuppiii :KK54::KK54: şunu anladım ki hiçbirşeyden kesmeyeceksin yemeni yoksa diyetin devam etmiyor.Tadımlıkta olsa yiyeceksin.Çok şükür güzel gidiyor :)

Sabah 10.30 da patates kızartması birazcık :p peynir domates bir bardak şekersiz çay 2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen : yok

Akşam : 2 adet etli dolma ,yoğurt

Bugün avm ye gdeyim dedim bayağı yürümüş oldum aynı zamanda. oradaki tartıda tartıldım 60.300 çıktım yuppiii :KK54::KK54: şunu anladım ki hiçbirşeyden kesmeyeceksin yemeni yoksa diyetin devam etmiyor.Tadımlıkta olsa yiyeceksin.Çok şükür güzel gidiyor :)
kesınlıklee canımm ..bırde canın kalıyoo herseydee bellı bı sureden sonrada aşırı derecede yemeye baslıyosunn ozlem duydugundann..bende sen mısal az az ama herseyden kasmadan yıyorumm..tam am gel canım en azından crs ları kılonu bıldırırsın canımm

Sabah: 2 dilim kızarmış peynirli ekmek ,1 tatlı kaşığı bal şekersiz çay

Öğlen: yok

Akşam: Bir kase domates çorbası,1 tabak kurufasülye

ekler pasta yedim 2 tane minik :KK43:

1.5 litre su

1 saat spor :)

X