Sevgilimle uzun süredir birlikteyiz. Ve uzun zamandırda vajinal birliktelik hariç birlikte oluyoruz. He şimdi neden bakiresin o kadar şeye ragmen diye soran olucaktır eminim ama onun özel bir nedeni var. Neyse benim sorunum bu sevişmelerde çok zevk alıyorum, hatta içimde 3 4 kere rahatlama hissi oluyor. Ama ne sıvı nede boşalma oluyor. Sizce sebebi nedir
Zevkte alıyorsun madem neyini dert ettinde öğrenmeye çalıyosun.insanların iyice ıncıgına cıncıgına kadar öğrenmeye başladık bu sitede.site amacını aşmaya başladı sayenizde
Bu formun amacı dertleşmek! Sadece sen değil senin gibi bikaç kişi daha mahremiyetin her ayrıntısını buraya döküyor mesela gecende bi kızımız vajinasının her ayrıntısını yazmıştı.evet rahatsız oluyorum ve rahatsızlıgımı dile getirmek hakkım
Sevgilimle uzun süredir birlikteyiz. Ve uzun zamandırda vajinal birliktelik hariç birlikte oluyoruz. He şimdi neden bakiresin o kadar şeye ragmen diye soran olucaktır eminim ama onun özel bir nedeni var. Neyse benim sorunum bu sevişmelerde çok zevk alıyorum, hatta içimde 3 4 kere rahatlama hissi oluyor. Ama ne sıvı nede boşalma oluyor. Sizce sebebi nedir
Size de gunaydin yeni uye. Vajinal birliktelik yasamadan seviserek rahatliyorsaniz zevk aldiginiz seyler zamanla degismis olabilir.
Rahatliyorsunuz ama bosalmiyorsunuz o ne demek anlayamadim yalniz
Erkek olduğu kadınları bosaliyor sanmasindan belli. Kiz arkadaşiyla birlikte olurken "bu kiz niye bosalmiyo ya? yanlış bi sey mi yapiyorum acaba" diye ogrenmeye gelmis herhalde.
Bi de gecen gun cinselliğe konu acan fake üyenin nicki de 4747 ile bitiyordu, ikisi aynı arkadaş muhtemelen