sevgilimle???

Duru4747

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
3
0
1
30
Sevgilimle uzun süredir birlikteyiz. Ve uzun zamandırda vajinal birliktelik hariç birlikte oluyoruz. He şimdi neden bakiresin o kadar şeye ragmen diye soran olucaktır eminim ama onun özel bir nedeni var. Neyse benim sorunum bu sevişmelerde çok zevk alıyorum, hatta içimde 3 4 kere rahatlama hissi oluyor. Ama ne sıvı nede boşalma oluyor. Sizce sebebi nedir

Sitenin amacı neymiş? Herkes istediğini sorup öğrenmekte özgürhe rahastız oluyosan bakmaz geçersin

Sitenin amacı neymiş? Herkes istediğini sorup öğrenmekte özgürhe rahastız oluyosan bakmaz geçersin
Bu formun amacı dertleşmek! Sadece sen değil senin gibi bikaç kişi daha mahremiyetin her ayrıntısını buraya döküyor mesela gecende bi kızımız vajinasının her ayrıntısını yazmıştı.evet rahatsız oluyorum ve rahatsızlıgımı dile getirmek hakkım

Boşlukları doldurursan o eksikler de tamamlanır merak etme.

Hay yarabbim.

Yapıyorsan tam yap, yanlış buluyorsan da nikah kiyana kadar yapma.

Zevk alıyorum o yüzden diye de arkasına sığınma, herkes biliyor neden tam bir ilişki yaşamadiginizi...

Sırf zevk aldığın içinse böyle devam et sıvıyı mıvıyı dert etme. Bu tarz konuları yazmak için cinsellik forumu var kulüpte.

Size de gunaydin yeni uye. Vajinal birliktelik yasamadan seviserek rahatliyorsaniz zevk aldiginiz seyler zamanla degismis olabilir.
Rahatliyorsunuz ama bosalmiyorsunuz o ne demek anlayamadim yalniz

Kadınlar boşalmaz orgazm olur. Bunu googlea da sorabilirdin. Bir anormallik yok durumunda.

Erkek olduğu kadınları bosaliyor sanmasindan belli. Kiz arkadaşiyla birlikte olurken "bu kiz niye bosalmiyo ya? yanlış bi sey mi yapiyorum acaba" diye ogrenmeye gelmis herhalde.

Bi de gecen gun cinselliğe konu acan fake üyenin nicki de 4747 ile bitiyordu, ikisi aynı arkadaş muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…