sevgilimmi haklı benmi?

sevgilimin ilki olduğumdan allahıma bin şükür hiç böyle durumlar yaşamadım :D:D ama arkadaşlarımdan bildiğim gördüğüm kadarıyla sevgiliyle yapılan bu eski sevgili muhabbetleri ilişkiyi zamanla yıpratabiliyor. Bi daha o kızdan bahsetme derim ki zaten anladığım kadarıyla seni seviyor çocuk yani.

ruyada bzı sevgiliydik ama ben oturdugu istanbul sehrine gittigimde aslında eskı sevgilisiyle evli oldugunu benıde yedek sevgili metres gibi yanıma gidip geldigini göruyordum

ay yapmayın arkadaşım bu rüya için mi kavga ettiniz.. bilinç altınızda ne varsa onu görmüşsünüz.. rüya dediğiniz 40 saniyedir, sizinki film olmuş :) bunun için huzurunuzu kaçırmayın diyeceğim de sevgilinizin tavrı da çok şaibeli :D

Durgunlaştığında acaba hep çocuk gibi davranacak diye düşünmüşte olabilir...
Benden sana tavsiye kapat bu konuyu ve serin kanlı ol ilişkinizde hep iyi düşün taşın öyle hareket et..

cok mantıklı konstun gercektende bole dusunmus olabılır ... dedigin gibi bişiye alındıgında bunu solemez aslında dedigin cok dogru ama ben eski sevgilisi yuznden bole davrnıyor sandıgım için bu acıdan hıc dusunmedim ablasını aradım durumu anlattım ablası dedi sacmalama o senı dılınden dusurmuyor senı cok seviyor gidipte eski sevgilisini dusuncek hali yok dedi sız yuva kurcaksınız o sana cok baglı dedı ama o acıklama yapmadıgı için hla ıcım rahat olmadı ama senın dedıgın gibi alındıgı seyleri cok soylemez...

ay yapmayın arkadaşım bu rüya için mi kavga ettiniz.. bilinç altınızda ne varsa onu görmüşsünüz.. rüya dediğiniz 40 saniyedir, sizinki film olmuş :) bunun için huzurunuzu kaçırmayın diyeceğim de sevgilinizin tavrı da çok şaibeli :D

ne gibi şaibeli acsana siz dısardan gördugunuz için daha net görebiliyorsunuz bazı seyleri

sevgilimin ilki olduğumdan allahıma bin şükür hiç böyle durumlar yaşamadım :D:D ama arkadaşlarımdan bildiğim gördüğüm kadarıyla sevgiliyle yapılan bu eski sevgili muhabbetleri ilişkiyi zamanla yıpratabiliyor. Bi daha o kızdan bahsetme derim ki zaten anladığım kadarıyla seni seviyor çocuk yani.

ya ben cok kıskancım bız eskiden arkadasdık bıde dusun herseyını bılıyorum benımle paylasırdı o derceden bu sevyeye geldik ole asıkkı bana ama ben bu eskiler mevzusunu kapatamıyorum bazn kafayı yıcek gibi oluyorum

o zmn ben ona neden bole davranıyorsun diye sordugumda neden cvp vermiyor kacıyor sorumdan eski sevgilini gördum diyemi diyincede yemin ederim ole degil diyo neden diyorum cvp vermiyor o zmn acık acık desin bunu dedin alındım o yuzden bole davrandm desin

Çünkü senin ona güvenmediğini düşüyor o yüzden bu tavrı takınıyor.Yani rüyanda görebilirsin bunu sevgilini niye söylüyosun ki.Bende bazen bu tarz rüyalar görebiliyorum ama eşime bahsetmiyorum bile rüya çünkü..Birde her insan böyle bir durumda aşkım canım iste öyle bişey olamaz gibi tatlı tatlı konuşmazki,ben empati kuruyorum eşim bana böyle bişey söylese çok kırılırdım ve cevap verme gereğinde bulunmazdım.Sonucta bana güveniyorsa gördüğü rüya teferruattır ve bana söylemesi bile hoş olmaz, eğer kıskanç bir yapınız var bu tarz rüyalar bilinç altından geliyor ve normaldir.

ne gibi şaibeli acsana siz dısardan gördugunuz için daha net görebiliyorsunuz bazı seyleri

yok yahu şaka yaptım, sonuna da gülme işareti koydum şaka oldugu belli olsun diye :) siz onun aklına düşürmeyin böyle şeyler, her içinize doğan şeyi, her rüyanızı anlatmayın.. erkekler bizlerin aklından geçenleri okuyamadıklarından ters tepmesin sonra.. zaten bir pislik varsa çıkar ortaya, ne gizli kalmış ki? :)

:) neden böyle düşündünü anlamadım ancak,gerçekten de uyuyan yılanı uyandırmışın.Bence biraz zamana bırak bi müddet aramamanda fayda var.Sana haksızsın dicem ama tabi sende içgüdülerinle davrandığın apaçık ortada seven insan kıskanır tabi:)
Herşey düzelir,hiiiçç tasalanma bu zaman zarfı içerisinde bol bol vakit ayır kendine.Sonra barıştığınızda seni bambaşka görsün:)ne dersin..
Umarım biraz motive olmanı sağlamışımdır.

sevgi ve selamla..

Çünkü senin ona güvenmediğini düşüyor o yüzden bu tavrı takınıyor.Yani rüyanda görebilirsin bunu sevgilini niye söylüyosun ki.Bende bazen bu tarz rüyalar görebiliyorum ama eşime bahsetmiyorum bile rüya çünkü..Birde her insan böyle bir durumda aşkım canım iste öyle bişey olamaz gibi tatlı tatlı konuşmazki,ben empati kuruyorum eşim bana böyle bişey söylese çok kırılırdım ve cevap verme gereğinde bulunmazdım.Sonucta bana güveniyorsa gördüğü rüya teferruattır ve bana söylemesi bile hoş olmaz, eğer kıskanç bir yapınız var bu tarz rüyalar bilinç altından geliyor ve normaldir.

peki o kdr sey soledım eski sevgilini dusunuyor diye o kdr sey saydım nasıl dicem ne dicem

:) neden böyle düşündünü anlamadım ancak,gerçekten de uyuyan yılanı uyandırmışın.Bence biraz zamana bırak bi müddet aramamanda fayda var.Sana haksızsın dicem ama tabi sende içgüdülerinle davrandığın apaçık ortada seven insan kıskanır tabi:)
Herşey düzelir,hiiiçç tasalanma bu zaman zarfı içerisinde bol bol vakit ayır kendine.Sonra barıştığınızda seni bambaşka görsün:)ne dersin..
Umarım biraz motive olmanı sağlamışımdır.

sevgi ve selamla..

tesekkurler cnm :)ama o benı bırakmaz ole zmna bırk fıln ayrılmaz benden bı gun araya gelemez bensiz yapamaz dedimki bir kac gun araa verelim ben yapamam sakın bole bişi deme diyor

Son düzenleme:
hiç anlatmasaydın ya. rüya tabirindeki herşey doğru mu sanki=)

peki o kdr sey soledım eski sevgilini dusunuyor diye o kdr sey saydım nasıl dicem ne dicem

Nasıl ne dıcem nasıl dicem?anlamadım...Bence sevgilinizle konuşun ve saçmaladığınızı ona güvendiğinizi söyleyin.Eski sevgililerden münkün oldukça bahsetmeyin huzurunuzu kaçırmayın,sevgilinizin aklına eski sevgilisini sokmayın.İçinizde şühe bile olsa bahsetmeyin,çünkü sevgiliniz ona güvenmediğinizi düşünürse asıl o zaman hata yapmaya meyilli olur.(dürüst de olsa inanmıyorsunuz,olmasada inanmıyorsunuz gibi)bilmem antabildimmi?

Nasıl ne dıcem nasıl dicem?anlamadım...Bence sevgilinizle konuşun ve saçmaladığınızı ona güvendiğinizi söyleyin.Eski sevgililerden münkün oldukça bahsetmeyin huzurunuzu kaçırmayın,sevgilinizin aklına eski sevgilisini sokmayın.İçinizde şühe bile olsa bahsetmeyin,çünkü sevgiliniz ona güvenmediğinizi düşünürse asıl o zaman hata yapmaya meyilli olur.(dürüst de olsa inanmıyorsunuz,olmasada inanmıyorsunuz gibi)bilmem antabildimmi?

tmm arayıp konuscam ama o kdr lafımı yutmus olcam sagol cok yardımı oldun

Bakılacak yüze utanılacak söz söylenmez arkadaşım :20:
Erkek arkadaşınız a beddua etmiş durduk yere tatsızlık çıkarmışsınız baştan rüyayı anlatmanız hata . .
Bana beddua eden birine ben dönmem , bakalım erkek arkadaşınızın tepkisi ne olacak.
Zaten karpuz kabuğunuda adamın aklına düşürmüşsünüz.
Hadi hayırlısıı :34:

ben böyle saçma rüyalar görünce tabirine bakıp bak seni parçalarım çocuk haa dikkat et kendien derim makara yapar geçeri boşver. Normal olun allah aşkına:ssz:

Beddua da etmişsin yeni okudum(senin kıskançlığına verir umarım,olgun davranır sevgilin)Tamam çok kıskançsın ama bunun sınırını çiz ve kendini onun yerine koy,huzurunuzu kaçırma..

Bakılacak yüze utanılacak söz söylenmez arkadaşım :20:
Erkek arkadaşınız a beddua etmiş durduk yere tatsızlık çıkarmışsınız baştan rüyayı anlatmanız hata . .
Bana beddua eden birine ben dönmem , bakalım erkek arkadaşınızın tepkisi ne olacak.
Zaten karpuz kabuğunuda adamın aklına düşürmüşsünüz.
Hadi hayırlısıı :34:

ya sole bişi var ben ona mesj atmıyorum beddua edip bırakıyorum o bnı arayıp lutfen yapma senı seviyorum diyo iyimi :)) yanı onda ask var gurur yok o acıdan benı yadırgamaz sınırlendıgın çin ole davrandın der gecer ben cok kısknacım cok kuruntuluyum ama simdi telefon acmıyorum ksuyorum terk ediyorum pat diye nasıl arayıp dicemki ya aslında filn cumleleri kuruyorum kafamda gönlunu almam lazım hep ben kırıyorum onu ztn bu kuruntularım kıskanclıgım yuzunden :(

Back
X