Merhabalar arkadaslar, yeni üyeniz gelmis bulunuyor :) arkadasimdan ögrenerek üye oldugum bu gruba ilk sorumu sormak istedim :)
Benim kücüklügümden beri daha dogrusu bir kücüklük ''arkadasim'' var, konu su ki, yillardir birliktemiyiz degilmiyiz anlasilmiyor. Son iki senedir cok yakiniz birbirimize, yani konusuyoruz ben türkiyeye gitigimde görüsüyoruz, bu arada hoslandigim cocuk türkiyede yasiyor ben avrupada. Herneyse cok cok iyi anlasiyoruz normalde fakat su son iki aydir kendisi üstegmen olarak calisiyor. Eskisi gibi fazla konusamiyoruz bu nedenlede cok kavga ediyoruz sacma sapan konulardan tabiki. Onun beni cok sevdigini biliyorum fakat ilgisizlikten bende kafayi yiyorum kadinim sonucta. O kizginligindan yazmiyor, bende tabiki gururumdan ödün vermiyorum. Mesaj yazarakta cok sey degismiyor cünkü o beni anlamiyor ben onu anlamiyorum. Telefonda saydirmaya basladigimda susuyor tabiki beni kirmak istemiyor ama konusmayinca ben daha cok kiriliyorum. Onu ne kayip etmek istiyorum nede baskasina gitsin istiyorum ne yapacagimi sasirdim. Cok iyi bir insan, gelecek düsünüyorum cünkü ciddi anlamda üstüme cok titriyor ve gidecegimden korkuyor. Ne yapa bilirim bu durumda? Acil abla eline ihtiyacim var... Simdiden cansiniz tesekkürler :)