- 2 Temmuz 2025
- 133
- 127
- 18
- Konu Sahibi sutlushake33
Evet eski eşle akraba hatta ben eski eşinin akrabalarıyla da akraba gibi. Misal geçtiğimiz yıl eski kayinvalidesinin yayla evinde tatilini yapmıştı oğluyla.Baglarini asla inceltmemiş.Bu ona göre ödüllü davranış.Anlatırken de keyifle anlatır, dinleyicinin ona gıpta ettiğini düşünerek.Ben sınır severim,içimdekini tutamayıp bana doğru gelmediğini söylediğim an bir kasırgaya dönüşür:) Herkes onunla aynı fikirde olsun ister siyasette,futbolda vs.aksine tahammülü yok.Selam.Bu konuya dayanamadığım için üye oldum diyebilirim.Öncelikle adamın bilmediğiniz bir durumu olabilir mi.Yani ya çocukta bir sıkıntı var ve paylaşmıyor ya da evli.İnsanlar modern bir şekilde ayrılabilirler ve artık eski eşi ile akraba gibi olabilirler buna bende okeyim.ama o zaman seni de götürürdü mesela.
Aranızda bi amir memur ilişkisi var ise size bu çekici gelmiş olabilir.İlişkinizi bitirin.Aynı işyerinde çalışacaksanız böyle bağır çagır değil.Oturun artık onu sevmediğinizi söyleyin,kendi kızın için böyle bir iliski istemezdin sende vs vs.Rahatsız ederse bunun taciz olacağını ve şikayet edeceğini söyle.
Sakince bittiğini söylediğim ayrılık işe yaramadı,bu sefer cirkinlesmek zorunda kaldım ki o da soğusun. Artık hiçte cici olamayacağım