O bunun farkında değil mi, özür dilemedi mi ya da üzülmedi mi?
Dilemedi yasi kuck ztn bndn alti yas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bunun farkında değil mi, özür dilemedi mi ya da üzülmedi mi?
kimseye bulaşmayın.
Ben öyle yapıyorum.
Kimseye zararım yoktur taa ki bana bulaşana kadar.
Az insan çok huzur mantığındayım
Problemde yaşamıyorum.
Herkesle mesafeliyim.
Muhalefet olana muhalefet olurum.
Üniye ekle geldim ben bi kız arkadamdan hareket yapıyomuş
Ben bilmiyorum tabii bu kız biyere çağırd gittim sonra kullandım ben o kızı demiş.
Arkamda oturduğunda saçımı çeker gibi yapıp hareketlere devam ediyormuş.
Ben bunu öğrendim bi sinirlendim.
Ama bişey demedim baktım kız bana sırnaşmaya çalışıyor
Benden bişey istiyor lazım diye.
Aslında bana lazım değil ama vermiyorum bahane buluyorum.
Çünkü benim ona hiç bi zararım yokken arkamdan bişeyler yapıyormuş konuşuyormuş
Sınıfta bi kişiyle aram iyi
4kişilik odada 1 kşiyle muhattap olurum diğerleriyle çok sıkı fıkı değilim.
Rahatsızda etmiyorum.
Rahatsız edenin ifadesini alıyorum
Sorun olmuyor yani çok şükür.
Kimseye bulaşmamak en iyisi ben bunu bilir bunu söylerim.
Benimde sevgilim ve 2 arkadaşım haricinde yakın olduğum kime yoktur herkesle muhabbet ederim ama yakın değilimdir
.
bence erkeklerin de şeytanlardan pek bi farkı yok benim gözümde
artık kime güveneceğini şaşırıyor insan gerçekten güvenebileceğin birini bulmak çok ama çok zor![]()
Hem de cok zor. Once Allah'a guvenin sonra ailenize ve sevdiginiz adama. Bu kadar. Bu liste uzarsa hayal kirikliklari ve gozyaslari da artar.
Hepimizin Allah yardimcisi olsun.☆
sevdiğim kişiye güvendim de noldu güvenim boşa çıktı
sevmek bi yerden sonra karın doyurmuyo o yüzden hem mantık hem aşık olduğun biriyle birlikte olmak lazım.
Rabbim karşımıza hayırlı birini çıkarsın inşallah![]()
okulda surekli beraber takldgm ikitane arkadasim vardi . ikisi hep daha yakindi ben biraz daha uzaktim onlara ama masada felan hep.beraberdik . iclerinden bitanesi notunu sordum diye bigun bana patladi kiyaslama beni kendnle felan bende uzun bi mesaj attim sonra ozur diledi olmaz boyle bitemez cok zamanimz gecti okuzluk yaptim falan diye. olayin ustunden bayagi zaman gecti unvdeyiz bunlar baktim fotograf cekiliyolar arkadada bizim sinftan iki kisi dedim bende durayim yanlarina bana patlayan kiz yine patladi soldaki vatandas cikmyomus cekileymisim itildim resmen arkadakilerde.guldu bu halime tabi bayagi bi uzuldum konusmadim o gun bugundur onlardanda ses yok . eve felan baska arkadaslarim gelir ama bugun bana krdesim sevgilinden baska arkadasin yok.bile dedi . suan cok canim yaniyor(
Cok guzel anlatmissiniz. Ben de sizin gibi yapiyorum. Kimse sabrimi tasirincaya kadar bulasmiyorum, sabrediyorum. Zaten benden negatif aurayi alinca ayaklarini totolarina vura vura kaciyorlar.
Insanlar zor varliklar. E cevremde cok olunca is daha da zorlasiyor. Az olacak oz olacak.
Klavyenize saglik. Umarim arkadasa yardimi olmustur.★