Sevgilinin annesiyle tanışma

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhaba;
6 aylık bir iliskim var. Ben 21 yasindayim erkek arkadaşım 23. Hem okuyor hem çalisiyor ve burada tek kalıyor. Haftaya annesi yanına gelecekmiş, sevgilime de benim de gelmemi istediğini söylemiş. Sabah 9-10 gibi gideceğim.

Gitmem doğru olur mu önce bunu sorayım. Sonrasında, ne giymeliyim, nelere dikkat etmeliyim, ne diye hitap etmeliyim? Bana yardımcı olun lütfen :)

9 10 erken değil mi ? Karga b.. yemeden gelmiş demesin sonuçta her anne mükemmeldir evladı için ama dış etmenlere tavrını bilemeyiz. Çok makyaj yapma bence ama gözlerini ön plana çıkar belki seni badem gözlüm diye sever. Kendin gibi ol ama çok da rahat davranma. Bi de o eve ilk kez gidiyormuş gibi yap orda hiç bir eşyanı görmesin anası babası terbiye vermemiş derler. Çok dar yırtık pantolon sakın ha en çok takıldıkları şeydir. Mümkünsede gerdanın kapalı olsun. Bi de kadına giderken küçük bi hediye al mesela sevdiği tatlıdan falan elin boş gitme ayıp. Şakın sen kadından önce eve gitme bırak bi oğlunu görsün. Benden önce eve damlamış demesin

Kadın çağırmış gitmezsen ayıp olur.
Kendin gibi giyin
..... teyze tabiki

Merhaba;
6 aylık bir iliskim var. Ben 21 yasindayim erkek arkadaşım 23. Hem okuyor hem çalisiyor ve burada tek kalıyor. Haftaya annesi yanına gelecekmiş, sevgilime de benim de gelmemi istediğini söylemiş. Sabah 9-10 gibi gideceğim.

Gitmem doğru olur mu önce bunu sorayım. Sonrasında, ne giymeliyim, nelere dikkat etmeliyim, ne diye hitap etmeliyim? Bana yardımcı olun lütfen :)

6 aylık bir ilişki de anneyle tanışmak için evlerine gitmek bana yanlış geliyor, tabii sizin tercihinizdir gitmek isterseniz de bence olduğunuz gibi gidin, günlük yaşamda ne giyiyorsanız onları giyin, tanıyacaksa sizi olduğu gibi tanımalı, x hanım diye hitap edip sizli bizli konuşun.

9 10 erken değil mi ? Karga b.. yemeden gelmiş demesin sonuçta her anne mükemmeldir evladı için ama dış etmenlere tavrını bilemeyiz. Çok makyaj yapma bence ama gözlerini ön plana çıkar belki seni badem gözlüm diye sever. Kendin gibi ol ama çok da rahat davranma. Bi de o eve ilk kez gidiyormuş gibi yap orda hiç bir eşyanı görmesin anası babası terbiye vermemiş derler. Çok dar yırtık pantolon sakın ha en çok takıldıkları şeydir. Mümkünsede gerdanın kapalı olsun. Bi de kadına giderken küçük bi hediye al mesela sevdiği tatlıdan falan elin boş gitme ayıp. Şakın sen kadından önce eve gitme bırak bi oğlunu görsün. Benden önce eve damlamış demesin

Kendisi çağırdı kahvaltıya. Dar pantolon konusu da benim normalde giydiğim bir şey. Şimdiden taviz verirsem ileride laf edebilir belki bunlara :/

6 aylık bir ilişki de anneyle tanışmak için evlerine gitmek bana yanlış geliyor, tabii sizin tercihinizdir gitmek isterseniz de bence olduğunuz gibi gidin, günlük yaşamda ne giyiyorsanız onları giyin, tanıyacaksa sizi olduğu gibi tanımalı, x hanım diye hitap edip sizli bizli konuşun.

Bana da yanlış geliyor aslında fakat erkek arkadaşımla her konuştuğunda beni tanımak istediğini söylüyordu, o da bana söylüyordu bunu. En sonunda kendisi aradı, ısrar etmiyorum kesinlikle ama gelmeni isterim bekliyorum dedi, gitmezsem ayıp olur diye düşünüyorum. Bir diğer şey de, babaannesi de orada olacak en çok bundan çekiniyorum :(

Yine bir yorum yapacağım eleştiri bombardımanına uğrayacağım.

Daha 21 yaşındasın ve sevgilin 23 yaşında, ne aceleniz var hayata karşı?
Ciddi bir adım oluşmadan, çocuğun annesi ile yüz göz olmanız doğru olmaz bence.
İlerde ciddi bir adım oluşur, evlilik kararı alınır, iki tarafında aileleri durumu bilir, isteme zamanı belirlenir, o zaman tanışırsın...

Şimdi durduk yere ne gerek var?
Çocuksu bakıyorsunuz mevzulara, ama malesef hayat toz pembe değil...
Keşke olsaydı, bu günlerin mutluluğu ile yarınınız için yanlış bir adım atmayın derim.

Eskiler der ya "kendini biraz ağırdan sat, ne bu böyle koca delisi gibi" bir deyim vardır,
Biz de gençken "ne alaka ya" derdik, ama çok alaka...
O yüzden biraz tabiri yerindeyse, kendinizi ağır satın...
Biz yapmadık, ceremesini yaşadık, siz bari bizim tecrübelerimizden geçmeyin...

Bana da yanlış geliyor aslında fakat erkek arkadaşımla her konuştuğunda beni tanımak istediğini söylüyordu, o da bana söylüyordu bunu. En sonunda kendisi aradı, ısrar etmiyorum kesinlikle ama gelmeni isterim bekliyorum dedi, gitmezsem ayıp olur diye düşünüyorum. Bir diğer şey de, babaannesi de orada olacak en çok bundan çekiniyorum :KK43:
Çok ısrarla çağrıldıysanız gitmemek ayıp olur haklısınız. Babaannesinden çekinmeyin, size verebileceğim tek tavsiye olduğunuz gibi görünün, doğal haliniz neyse öyle olun, yapmacık tavırlar zaten kendini belli eder ve yanlış intiba bırakır, önce resmî bir dil kullanın x hanım gibi, kişilerin size yaklaşımına göre sohbette hitap da şekillenecektir zaten, giderken babaanne ve anneye birer çiçek götürün fazlasına gerek yok, ilk görüşme için çiçek kafidir.

Çok ısrarla çağrıldıysanız gitmemek ayıp olur haklısınız. Babaannesinden çekinmeyin, size verebileceğim tek tavsiye olduğunuz gibi görünün, doğal haliniz neyse öyle olun, yapmacık tavırlar zaten kendini belli eder ve yanlış intiba bırakır, önce resmî bir dil kullanın x hanım gibi, kişilerin size yaklaşımına göre sohbette hitap da şekillenecektir zaten, giderken babaanne ve anneye birer çiçek götürün fazlasına gerek yok, ilk görüşme için çiçek kafidir.
Pasta düşünmüştüm, çiçek olacaksa ne almalıyım? Orkide fazla olur sanırım

Back
X