- 3 Ocak 2021
- 285
- 114
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yildiztozu93
Umarım öyle olurSevgilinizin annesi sizin heyecanınızı anlayacaktır :) çünkü hepımız heyecanlandık ilk tanışmada:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyle olurSevgilinizin annesi sizin heyecanınızı anlayacaktır :) çünkü hepımız heyecanlandık ilk tanışmada:)
Bencede aynen böyle olmalıYaşını başını almış bir kadin degilim, ama nacizane hayat tecrubemden yola cikarak butun kızlara tavsiyem, karsilikli olarak aileler tanışmadan, tek tarafli olarak asla sevgilinizin ailesiyle tanismayin, muhatap olmayin. Baya faydali bir tavsiye benden soylemesi. Dogrudan ilk ailenizle muhatap olsunlar
ne gıyeceksınız :)Yapabilsem gidicem de![]()
Öyle mi dersiniz doğru diyosunuz evet biliyorum. Ama yaşlı kadin iste kıramadım zaten 2 aydır erteliyorum. Ben de istemiyorum yoksa tanışmak önce aileler tanışır bizde. Tutturmuş o da 2 gelinimi görmedim bunu görücem diye bana denk geldiYaşını başını almış bir kadin degilim, ama nacizane hayat tecrubemden yola cikarak butun kızlara tavsiyem, karsilikli olarak aileler tanışmadan, tek tarafli olarak asla sevgilinizin ailesiyle tanismayin, muhatap olmayin. Baya faydali bir tavsiye benden soylemesi. Dogrudan ilk ailenizle muhatap olsunlar
Aynen ben de 7 yıla yaklasiyordu iliskimiz evlendigimizde , ailesinden tek bir kisiyle bile tanışmadım Bu hatayi yapanlardan da ders almak lazim Cok iyi sonuclanmiyor geneldeBencede aynen böyle olmalıBizde böyle yaptık ki eşimle 7 sene sonra evlendik ona rağmen ..
Siz bence yine de cok samimi olmamaya cok konusmamaya calisin Hatta en kisa zamanda annenizle tanistirin mumkunse. Onlar muhabbet kursun Siz degilÖyle mi dersiniz doğru diyosunuz evet biliyorum. Ama yaşlı kadin iste kıramadım zaten 2 aydır erteliyorum. Ben de istemiyorum yoksa tanışmak önce aileler tanışır bizde. Tutturmuş o da 2 gelinimi görmedim bunu görücem diye bana denk geldi![]()
anneler tanısırsa ıs hızlı cekılde resmıyete bıner amaSiz bence yine de cok samimi olmamaya cok konusmamaya calisin Hatta en kisa zamanda annenizle tanistirin mumkunse. Onlar muhabbet kursun Siz degil
Evet sıradan ve gayet normal şeyler bunlar :) sorun şu ki birkaç olay yaşadım deprem taşınma sevmedigim yere gitme vs sonrasında kalp çarpıntılarım başladı yani elimde olsa keske elimde olmadan meydana geliyordoktorunuzun ıcın dedıgı ılaca bız bırdan hıc bırsey dıyemeyız sızın saglıgınız sonucta
bırde bu kadar heyecan yapacak buyutecek bırsey yok sakin olun buna stres yapan evlenırken dusup bayılır sevgılınızın bır annesı oldugunu bılıyordunuz :) cok sıradan ve normal degıl mı sevgılınızın bır annesı olması
merhaba demek tanısmak bır kahve ıcmek bunlar asla buyutulecek stres yapılacak seyler degıl sakin olun kendınız gıbı olun
Evet aslında bende gormek istiyorum içten içe. Belki hiç begenmiycem aile cok önemli çünkü.anneler tanısırsa ıs hızlı cekılde resmıyete bıner ama
once bır kayınvalıde aday adayını gorsun bakalım belkı oyle bır kadın kı sevgılısını bırakıp kacacak aıleye soylemesıne bıle gerek kalmayacak belkı de kadının kendısı teklıf edecek annenle tanısalım dıye bır karsısındakıler ne dusunuyor olcsun tartsın bakalım hıc aceleye gerek yok
sızı boyle gorurse aman ne tıtrek kız bu ya der kendınıze guvenın aslında sızın kendınıze daha cok guvenmenız lazım sız begenırsenız onaylarsanız sızın ıcın tamam olursa bu iş yuruyecek bır kıza bın kısı talıp olur ama kız 1 kısıyı kabul eder o hesap... asıl sız bakacaksınız kayınvalıde ıyı bırımı nasıl bırı onlar sızın onayınızdan gecmelı boyle dusununEvet sıradan ve gayet normal şeyler bunlar :) sorun şu ki birkaç olay yaşadım deprem taşınma sevmedigim yere gitme vs sonrasında kalp çarpıntılarım başladı yani elimde olsa keske elimde olmadan meydana geliyor![]()
Dimi kaynanalar hep aynistres yapacak birşey yok ne yaparsan yap seni SEVMEYECEK ,
oyüzden kendini kasma ,
Bunu sevgiliniz dengelemesi lazım zaten sizlik bi durum yok aslında..Ben şöyle demiştim babamın haberi olmadığı için o tanışma günü gelip çattığında olurda biz zaten kızınızı tanıyorduk tanıştık densin istemedim..O zaman bu düşüncemi haklı buldu evet dedi ki ilerde zaten yüzgöz olunacak şimdiden gerek yok demişti sevdiğim şimdiki eşim yani :) .Valla açıkcası birde tanışınca özel günlerde aramak icap ediyor aramazsan ayıp oluyor vs ben de hiç gelemem öyle formalitelere ...Babam 4 sene sonra biliyordu yani son 3 yıl biliyordu ama bilmemezlikten geldi işte..kızını gurbete vermek istemediğindenÖyle mi dersiniz doğru diyosunuz evet biliyorum. Ama yaşlı kadin iste kıramadım zaten 2 aydır erteliyorum. Ben de istemiyorum yoksa tanışmak önce aileler tanışır bizde. Tutturmuş o da 2 gelinimi görmedim bunu görücem diye bana denk geldi![]()
Yuz goz olmazsa kayinvalide canavar olsa da esiyle mutlu olur,olabilir. Ki onceden tanismak bu yuz göz olmanin fitilini atesler benceanneler tanısırsa ıs hızlı cekılde resmıyete bıner ama
once bır kayınvalıde aday adayını gorsun bakalım belkı oyle bır kadın kı sevgılısını bırakıp kacacak aıleye soylemesıne bıle gerek kalmayacak belkı de kadının kendısı teklıf edecek annenle tanısalım dıye bır karsısındakıler ne dusunuyor olcsun tartsın bakalım hıc aceleye gerek yok
Doğru ben geçiricem onlarla bir ömür benimde düşüncem önemli. O yüzden heyecanıma yenik düşmek istemiyorum asla. Önerinizi deniycem saolunsızı boyle gorurse aman ne tıtrek kız bu ya der kendınıze guvenın aslında sızın kendınıze daha cok guvenmenız lazım sız begenırsenız onaylarsanız sızın ıcın tamam olursa bu iş yuruyecek bır kıza bın kısı talıp olur ama kız 1 kısıyı kabul eder o hesap... asıl sız bakacaksınız kayınvalıde ıyı bırımı nasıl bırı onlar sızın onayınızdan gecmelı boyle dusunun
o yuzden derın nefes alın kayınvalıde olarak degıl de bır ortama gırme yenı bırılerıyle tanısma gıbı dusunun
kuzguna yavrusu şahin gorunur mısalı kayınvalıdeler ogluslarına kımselerı yakıstıramıyorlar geneldeDimi kaynanalar hep ayni![]()
Yaa siz de öyleydiniz demek :) gecmis ama sonradan iyi bari benim de öyle olur belki :) iste yapım heyecanlı stresli o yüzden sinir oluyorum niye böyleyim diyeBen de böyleydim giderken hatta kahvaltı ediyorduk ne yediğimi anlamadım heyecandan. Akşam yemeğini yerken tadına varmıştım çünkü heyecan kalmamıştı. Yapımızdan kaynaklı gerçekten. Ama hiiicc streslik bir durum yok hic sıkıntı yapmayın. Boşuna kafada kurup stres yapıyoruz. Ne kurduğumuzu da bilmiyorum![]()