Sevgilinin çapkın geçmişi karşısında önerilerinize ihtiyacım var.

Iyi de adam çapkın degil ki. Doğru yanlış ama bekar insan ilişkiye bakış şekli buymuş. Karşılıklı ilişkilermiş. Kimse kimseye zarar vermemis

Birbirinize nasıl aşırı bağlısınız ben buraya takıldım. Yakın zamanda gelişen bir ilişki değil miydi bu, eğer öyleyse pek sıcak bakamadım. Duygular zamanla oturur, bağ ve sadaakat.
Ve ayrıca bir insanın herşeyi bilmeyi zihni ve yüreği kaldıramaz. Herşeyi anlattırarak bence ilerdeki kavgaların, önyargıların zeminini hazırlamışsınız, önüne geçmediğiniz merak duygunuz kaynaklı. Yalnış. Her insanın büyük küçük hataları var, Tanrı dışında bunu önyargısız kabullenebilecek bir insan yok. Merakımıza dur demeyi bilmeliyiz.

Aslında evlendikten sonra birşey farkettim, gerçekten kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmiyor. Ben eşimle tanıştığım zaman arkadaş gibi olduğumuz için birbirimize her haltı anlatmıştık 🤦🏻‍♀️. Diyorum ki keşke anlatmasaydık, bir sürü gereksiz detayı biliyorum eski hayatıyla alakalı. Ve bir süre aşırı canımı yaktı bu mevzular. Onunkini de yaktığında eminim. Ama işte insanlar değişebilir. Bunun en en en yakın örneği eşim. Mesela kendisi aşırı egoist bi insanken şuan görsen dünya tatlısı. Sadece bana değil çevresindeki herkese karşı törpülendi egosu. Hatta uyarılmıştım taa o zamanlar biri tarafından, 'kim övse ona gider bu adam dikkat et, hediyelerle vs gözünü boyamasın' diye.

Bu karakter gelişimine benim de katkımın bulunduğunu düşünüyorum, insanlar değişiyor kesin bilgi.

Madem anlatmış bulundu o zaman birbirinize karşı dürüst olmaya devam edin derim ben. Geçmişi kafanızı karıştırmasın, önemli olan şuanda hala devam ediyor mu bu hali.

O swarm uygulamalari capkin olmaları aliskanlik..
Simdi uzmese sizi iliskiniz rutine binince tekrar eski yaptıklarını size caktirmadan yapmaya çalışır. Yaşamış biri olarak soyluyorum. Yine siz bilirsiniz hakkinizda hayirlisi

Bekarken çapkın insanlarla asla ilişki boyutuna gelmedim. Yani çok itici gelirdi bana ve bu tip bir erkekle uğraşmak istemezdim. Neden huzurlu bir ilişki yaşamak varken sürekli acabalarla bir hayat sürüp kendimi yıpratayım ki? Ben baştan önlem alma taraftarıyım.

Boşanan kadınların bir çoğu evliyken aldatıldığını sonradan öğreniyor. Yani böyleleri öyle bir profesör oluyor ki tabiri caizse insanın ruhu duymuyor. Demişsiniz ki benimle ilişkisinde benden daha çok ilgili buna bu kadar emin misiniz? Belki sizinde ruhunuz duymuyor olabilir.

Herşeyden önemlisi bence bir sağlık testi isteyin. Bir sürü kişiyle birlikte olmuş ve bunların içinde hayat kadınlarıda var. Bir hastalık kapmadığı ne malum...

Back
X