sevgilinin eski sevgilisi

siyahsweat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
195
134
18
27
Kizlar,
durum su. erkek arkadasimla 2 aylik guzel bir iliskimiz var mutluyuz sukur bi problemimiz yok. Ama,

Gecen gun eski sevgilisi aramis(iliskileri haziran gibi bitmis ama kiz araliga kadar hala barisma mesajlari cekmis). gece vakti. o da noldu yazmis, kiz da "aramizds duygu kalmadi ama arkadasca aramistim kotu bitirmeyelim" yazmis. sevgilim de "benim sevgilim var konusmamizi dogru bulmaz arama artik yazmis kiz da aynen su sekilde "ayy bilmiyordum:( ozur dilerim" yazmis. Simdi iyi güzel cevabini vermis cocuk ama benim aklima takildi biz tanismadan 3 gun once kiz beni lutfen ara falan yazmis sevgilim de aramis galiba. (konusmalari kacirip okudum biliyorum kotu bi sey ama)... Yani kiz 2 ay once bile yaziyormuş...onu unutamamis olabilir mi. ben mi pimpiriklendim..

Kız unutamamış olsa bile sevgilinizin karakteri sağlam demek ki kibarca red etmiş. Bence hiç evham yapmayın.
Kiz hem aldatip ayrilmis simdi de cocukla barismak istiyor ya hayret bi sey. 2 ay cok ugrasmis kiz camina tas falan atmis cocugun. biraz gerildim :(

Kiz hem aldatip ayrilmis simdi de cocukla barismak istiyor ya hayret bi sey. 2 ay cok ugrasmis kiz camina tas falan atmis cocugun. biraz gerildim :KK43:
İşte karaktersiz ve dengesiz. Sevgiliniz onun ne olduğunu biliyordur. Gerilmeniz normal ama bence sevgiliniz baya sağlam bir karaktere sahip siz de boşuna evham yapmayın hele ki sevgilinize bunu yansıtmayın. Hayatınızı ve güzel ilişkinizi yaşayın.

Bence boş yere kuruntu yapmayın.Gizleyecek bişeyi olsa gizlerdi mesajları.Gayet doğru şekilde reddetmiş adam.
önceki mesajlasmalarini silmemis.. sildim ama teli yenileyince geri geldiler dedi.. inanmali miyim buna bilmiyorum

Kiz hem aldatip ayrilmis simdi de cocukla barismak istiyor ya hayret bi sey. 2 ay cok ugrasmis kiz camina tas falan atmis cocugun. biraz gerildim :KK43:

Emin ol aldatmıştır...

Eski sevgilisinin arkasından kötü konuşan adama biraz dikkatli yaklaşmanı öneririm.

önceki mesajlasmalarini silmemis.. sildim ama teli yenileyince geri geldiler dedi.. inanmali miyim buna bilmiyorum
Amaan silse ne olur silmese ne olur? Adı üstünde eski.Geçmiş sonuçta.Güveniyorsanız kurcalamayın.Daha çok yenisiniz ilişkinizde bi yanlışı varsa illaki çıkar ortaya zamanla.

Emin ol aldatmıştır...

Eski sevgilisinin arkasından kötü konuşan adama biraz dikkatli yaklaşmanı öneririm.
Kotu konusmadi ki. Kotu bi laf etmedi hakkinda.. Kiz aldattigini kendi soylemis o da kaldiramayip ayrilmis bu kadarini soyledi bana.. Kiz aralikta "ne olursa olsun senu sevip bekliycem bana istedigin zaman donebilirsin" yazmis

Aldatmak cok karaktersizce bi sey ama vicdani almazdi belki.. Yada kiz tuhaftir.. peki nasil ogrenebilirim gercegi?kiza mi yazmaliyim

Ay yok yapma öyle bir şey. Dikkatli ol sadece. İyi gözlemle sevgilini, iki ayda babanın oğluymuş gibi güvenmeyerek başla mesela buna.

Ay yok yapma öyle bir şey. Dikkatli ol sadece. İyi gözlemle sevgilini, iki ayda babanın oğluymuş gibi güvenmeyerek başla mesela buna.
ya ben safim biraz hemen inanip atliyorum... kizin belki vicdani el vermemistir.. o yuzden soylemistir diye dusundum...

Bir ilişkide geçmişe çok takılmamak lazım. Sonuçta kimse ilk çıktığıyla evlenmiyor. Geçmişi deşmeye kalksak altından çok pislik çıkar hiç karıştırma eşeğin aklına da karpuz kabuğu sokma. Zaten erkekler ayrıldıktan sonra eğer sonraki ilişkisinde mutluysa eskiyi hatırlamıyor bile. Mutsuzlasmaya başladığı an kiyaslamaya başlıyor. Kendimdem biliyorum bu insanı çok yıpratıyor da acabalarla yasamak. Adam eski sevgilisini benim düşündüğüm kadar düşünmemistir kesin:confused:

Bir ilişkide geçmişe çok takılmamak lazım. Sonuçta kimse ilk çıktığıyla evlenmiyor. Geçmişi deşmeye kalksak altından çok pislik çıkar hiç karıştırma eşeğin aklına da karpuz kabuğu sokma. Zaten erkekler ayrıldıktan sonra eğer sonraki ilişkisinde mutluysa eskiyi hatırlamıyor bile. Mutsuzlasmaya başladığı an kiyaslamaya başlıyor. Kendimdem biliyorum bu insanı çok yıpratıyor da acabalarla yasamak. Adam eski sevgilisini benim düşündüğüm kadar düşünmemistir kesin:confused:
Kiz hala yazacak yuzu nasil buldu ki simdi diger yorumlari okuyunca o geldi aklima... Aldattigini soyledi kizin ama simdi diger yorumlar aldatsa soylemez diyor..

Back
X