Sevgilinin gece dışarı çıkması

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kızlar selam.
Erkek arkadaşım bu ara haftanın 3-4 günü gece dışarı çıkıyor arkadaşıyla. Gündüz ders çalışıyor sınava hazırlanıyor .Normalde ailesi ile yaşıyor ama onlar yok diye fırsttan istifade, bir arkadaşı var o giriyor aklına hadi gidelim falan diyomuş erkek arkadaşım da kıramıyormuş. Arabayla bir yerlere gidiyolar sahile falan. Ben ilk başta bi şey demedim tepki göstermedim zaten bi şey diyince napıyorum sanki gidip oturuyoruz bir yerde bir şey mi yapıyoruz niye böyle diyorsun diyor. Bir de benim kıskanmam da hoşuna gidiyor snırım bazen diyor bana kızdın mı yoksa falan hafiften gülümseyerek.

Ama ben istemiyorum gece 12 gibi gidip sabaha karşı geliyolar 4-5 gibi yani.İçki de içmiyor ne yapıyolar sıkılmıyolar mı anlyamadım.

Bu durumdan çok rahatsızım, aklım onda kalıyor yani aldatıyor falan diye değil de yine de istemiyorum çıkmasını sürekli. Sınavlarım var vizelerime çalışamıyorum vallahi düşünmekten ahaha :))

Siz olsanız ne yapardınız ? Tepki mi göstermeli sertbest mi bırakmalı bilemiyorum :/

Erkek erkeğe çıktığından eminsen ve seni merakda bırakmı yorsa sorun yok bnce.
Kız gibi evde oturmasını bekleyemezsin sonuçta
Dün haberim yoktu mesela. o bana mesaj atmış napıyorsun diye o sırada ders çalışıyordum ben cevap verdim bi baktım sbaha karşı mesaj atmış dışarı çıktım diye .. Her zaman haberim olmuyor . Bilmiyorum ya takıntı yaptım sanırım bu durumu rahatsız oluyorum

Sen de çık madem,bakalım tepkisi ne oluyor
Her ne kadar gizli gitmiyor olsa da ben normal karşılayamazdım

Ayy off aynen bende. Ama biz bu karismalardan dolayi ayrilik yasayinca aklim basima denk geldi.
Sevgiline guveniyorsan cok darlama sakin.
Tabi bu elinde degil biliyorum, ne kadar guvenirsen guven insan istemiyor anliyorum da yapacak pek bir sey yok.

Ayy off aynen bende. Ama biz bu karismalardan dolayi ayrilik yasayinca aklim basima denk geldi.
Sevgiline guveniyorsan cok darlama sakin.
Tabi bu elinde degil biliyorum, ne kadar guvenirsen guven insan istemiyor anliyorum da yapacak pek bir sey yok.
Aynen canım güvenmemek değil de işte sinir oluyorum
Sınavlarım bitsin ben de her gün çıkıcam zaten

Ben de gıcık oluyorum o sabahlamalara. Saat 12 en geç 1 dedimi biter o iş. Hayır yani ne var gece gece sokakta.

Maalesef bende aynı durumu yaşıyorum… Bu özellikle yazın çok artıyo. Gündüz çalıştığı için gece çıkıyo ama 9 gibi çıkıp en geç 1 gibi dönmek varken 10 da çıkıp sabaha karşı 3-4 te eve dönüyo. Kışın çok olmuyo ama yazın ger gece yaptığı için ben bu durum her olduğunda sinirleniyorum. Yazın 1-2 tane kız da oluyo çünkü… Her ne kadar kızları tanısam da kıskanıyorum. Keşke kendime çarem olsa da sana da yardım edebilsem

Bence hiç umursamıyormuş kiskanmiyormus gibi yap, kendi haline bırakmış gibi :) o zaman tam tersi olabilir belki

7 sene önceki konuyu niye hortlatıyorsunuz? Üye zaten aktif degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…