- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Dün haberim yoktu mesela. o bana mesaj atmış napıyorsun diye o sırada ders çalışıyordum ben cevap verdim bi baktım sbaha karşı mesaj atmış dışarı çıktım diye .. Her zaman haberim olmuyor . Bilmiyorum ya takıntı yaptım sanırım bu durumu rahatsız oluyorumErkek erkeğe çıktığından eminsen ve seni merakda bırakmı yorsa sorun yok bnce.
Kız gibi evde oturmasını bekleyemezsin sonuçta
İşta bana da gece 12-1i beklemeleri saçma geliyor yagündüz ders çalışıyormuş, çıkması bence çok takılıcak bir şey değil, tabi eğer erkek arkadaşı ile birlikteyse
Ah keşke çıkabilsemSen de çık madem,bakalım tepkisi ne oluyor
Her ne kadar gizli gitmiyor olsa da ben normal karşılayamazdım
Aynen canım güvenmemek değil de işte sinir oluyorumAyy off aynen bende. Ama biz bu karismalardan dolayi ayrilik yasayinca aklim basima denk geldi.
Sevgiline guveniyorsan cok darlama sakin.
Tabi bu elinde degil biliyorum, ne kadar guvenirsen guven insan istemiyor anliyorum da yapacak pek bir sey yok.
Aynen canım güvenmemek değil de işte sinir oluyorum
Sınavlarım bitsin ben de her gün çıkıcam zaten
7 sene önceki konuyu niye hortlatıyorsunuz? Üye zaten aktif degil.Maalesef bende aynı durumu yaşıyorum… Bu özellikle yazın çok artıyo. Gündüz çalıştığı için gece çıkıyo ama 9 gibi çıkıp en geç 1 gibi dönmek varken 10 da çıkıp sabaha karşı 3-4 te eve dönüyo. Kışın çok olmuyo ama yazın ger gece yaptığı için ben bu durum her olduğunda sinirleniyorum. Yazın 1-2 tane kız da oluyo çünkü… Her ne kadar kızları tanısam da kıskanıyorum. Keşke kendime çarem olsa da sana da yardım edebilsem
Kız gibi evde oturmak ne ya ne gereksiz bir söylemErkek erkeğe çıktığından eminsen ve seni merakda bırakmı yorsa sorun yok bnce.
İnternette araştırma yapmıştım bu konuda fark etmedim ?!!7 sene önceki konuyu niye hortlatıyorsunuz? Üye zaten aktif degil.
Erkek erkeğe çıktığından eminsen ve seni merakda bırakmı yorsa sorun yok bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?